Ki az a Hawk tuah lány? A spermát se lenyelni, se kiköpni nem tudja?

Az orális szexről szexiskedő viccelődés miatt van tele az internet egy fiatal lánnyal. Ki is az a „Hawk Tuah Girl”? A Tim & Dee TV YouTube-csatorna tulajdonképpen arról szól, hogy partizókat kérdezgetnek a videóikban, leginkább pikáns témákról. Nemrégiben két nőt kérdezgettek Nashville-ben, az interjú egy pontján az merült fel, hogy egy férfit mivel lehet megőrjíteni a hálószobában, mire az egyikőjük rávágta.

Meg kell adnod neki azt a hawk- tuah-t, és rá kell köpnöd a farkára – nyilatkozat a nő déli kiejtéssel. A hawk tuah végül is egy hangutánzó szó, mutatjuk a videóból alul. Az internet egészen elképesztő mértékben kapta fel, az egyszerre rendkívül vulgáris, de valahol aranyos momentumot, mintha egy westernből egy prosztó férfit utánozna egy becsiccsentett nő, számos mém készült azóta a nő válaszából. Természetesen azonnal elindult az is, ki is az a „Hawk Tuah Girl”?

  • Miután egy fiatal nő egy merész utcai interjú során meglepő választ adott egy kérdésre, a „hawk tuah” kifejezés internetes jelenséggé vált. A mondás azóta leginkább a TikTokon terjedt el, de a többi közösségi oldalon is futószalagszerűen jönnek ki a mémek a témával kapcsolatban. A videó főszereplőjének pedig már sikerült is kihasználnia a hirtelen jött népszerűségét és saját termékeket adott ki.

Mi a Hawk Tuah jelentése? A „hawk tuah” kifejezés az internet egyik legújabb szenzációja, amely egy Tennessee állambeli Nashville-ből származó utcai interjúból ered. Egy köpködő hangot utánoz az orális szex közben. Számos valós és álhír terjed róla, annyi bizonyosnak tűnik, hogy a tennessee-i Hailey Welch-ről van szó – írja a New York magazin aloldala, a The Cut. Vagyis Hailey szerint a férfiak leginkább attól indulnak be, amikor orális szex során a nők ráköpnek arra „a cuccra”. A „hawk tuah” magát a köpködő hangot hivatott utánozni, míg azt, hogy mi is az „a cucc”, szerintünk nem kell megmagyarázni, de sperma, geci, ondó, ejakulátum a megfejtés.

Az INTIM CENTER a legjobb szexshop
az első az országban. Ha férfiaknak ajánlott termékeket szeretnél vásárolni, akkor Budapesten az Astoriánál található a legjobb szexbolt. Ha az Intim Center szexshop webáruház kínálatából rendelsz, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
Személyes vásárlás az üzletben: Intim Center Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek is kaphatók!

A Hawk Tuah Lány, más néven Spit On That Thing Lány vagy Spit On That Thang Lány, arra a nőre utal, akit egy virális TikTok videóban interjúvoltak meg, és megkérdezték tőle: “Mi az az egy mozdulat az ágyban, amitől egy férfi minden alkalommal megőrül?” Ő pedig erős déli akcentussal így válaszolt: “Ó, meg kell adnod neki azt a hawk tuah-t, és köpni arra a cuccra,”(Oh, you gotta give him that hawk tuah and spit on that thang) ami egy köpködő hangot utánoz az orális szex közben.

Egy Napiszar és Hírcsárda-szerű álhír-oldal, a Tippah County Tribune arról írt, hogy óvónő, és el is tanácsolták a videó megjelenése óta, mivel a „gyerekek is elkezdték egymást és minden mást köpködni”, de természetesen kacsahírről van szó. Más források szerint csapos, ez valószínűbb, bár ez se bizonyított. Még.

A fiatal nő még Joe Rogen podcastjában is szóba került (tényleg zárójeles, hogy róla azzal a címmel írtak cikket: A podcastkirály, akit se kiköpni, se lenyelni nem tud a Spotify) – Imádom az ilyen pillanatokat, amikor egy furcsa videó olyan vicces, hogy az egész világ látja. Főleg amiatt, ahogy mondja. Nem színlel, nem pózol – idézi az Indy.

Szóba kerül az adásban az is, hogy állítólag, bár a nő kerüli a nyilvánosságot, egy divatmárka már megtalálta, és „hawk tuah”-s sapkákat adnak ki vele. Rogen szerint ez okos döntés volt Welch részéről, hiszen addig kell a vasat ütni, amíg meleg.

A Rolling Stone-nak a márka tulajdonosa arról beszélt az 50 dedikált baseball-sapka mellett eladtak további 2000 darabot, egyenként 32,78 dollárért, vagyis összesen 65 ezerért, ami 24 millió forintnak felel meg. Hogy ebből mennyit kap Welch, nem árulta el.

Egyébként a YouTube-csatorna is kiadott a lánnyal kapcsolatos merchandise-termékekeket, azt nem tudni, ebből származik-e bevétele a fiatal nőnek.

Júniusban az a lány lett az internet kedvence, aki egy interjúban azt válaszolta arra a kérdésre, mivel lehet egy férfit megőrjíteni a hálószobában, hogy meg kell adnod neki azt a hawk tuah-t, és rá kell köpnöd a micsodájára.

A közösségi oldalakon csak „Hawk Tuah Girl”, vagyis Hawk Tuah-lány néven emlegetett nőről már korábban kiderítették, hogy igazából Hailey Welchnek hívják és Tennessee államban él. Úgy tudni, valamennyire sikerült meglovagolnia, hogy felkapták a neten, ugyanis egy divatmárkával kollaborálva „hawk tuah”-s sapkákat árult, amiknek eladásából 24 millió forintnak megfelelő összeg folyt be.

A Hawk Tuah-lány undorító megkereséseket kap férfiaktól

Legutóbbi pedig egy countrykoncerten is a színpadra lépett, hogy énekeljen. Welch hétfőn interjút adott egy amerikai podcastműsorban, ahol kitért a hirtelen jött hírnévre. Mindenek előtt arról beszélt, mit szólnak szülei ehhez a típusú hírnévhez és persze a videóhoz:

Szerintük ez olyan vicces… Soha nem tudják, mi jön ki a számon.

A nethíresség elmondta, az idézetével ellátott sapkákat áruló férfival kapcsolatba próbáltak lépni a rajongói, hogy megtudják, Welchet hol érhetik el. Annak a fickónak, aki a kalapomat csinálja, három nappal ezelőtt 600 dollárt ajánlottak, hogy köpjek bele egy üvegbe és adjam el. Ez felháborító! Totál undorító.

Welch hozzáteszi, hat hónapja törölte magát a közösségi médiából, így minden tartalom, amit az ő nevével látnak Facebookon vagy Instagramon, hamis. A hírhedt interjújával kapcsolatban azt mondja, aznap este sokat ivott, viccnek szánta az abban hallott megjegyzését. Azt is hozzátette, nem szeretné, ha élete végéig Hawk Tuah-lányként ismerné az internet.

Elmondta még, hogy miután híressé vált, felmondott a munkahelyén, és most azt tervezi, hogy beutazza az országot, és „szerepel egy show-ban, részt vesz egy csomó podcastban, valamint minden olyan műsorban, ami a kettő között van”.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexshop Budapest, rendelhetsz online vagy vásárolj személyesen

Szeretnéd megújítani az intim életét, friss érzéseket és érzelmeket tapasztalni? Akkor nézzen be virtuális online [...]

Így növelhető a férfi erekció, tartósan merev lesz a pénisz szex közben végig

A modern ember nagy jelentőséget tulajdonít a harmonikus intim életnek. Ez az alapja egy erős [...]

Szexshopból így válassz vibrátort, ha rendelsz vagy személyesen vásárolsz

Méretében és anyagában és árban nagyon sokféle vibrátort lehet kapni egy szexshopban. Ez nagyon jó, [...]

Vibrátor vásárlás, tippek és használat, nagy vibri tanácsadó

Nem minden lány, még akkor sem, ha tökéletesen ismeri a testét, és világosan érti, mire [...]