Extrém,  Szex

Korbácsoló büntetés a BDSM szexben, kéjes uralkodás és szolgaság

A korbácsolás büntetése (most, hogy ez a cselekvés a szexuális szórakoztatás világába vándorolt ​​- ezt is zászlózásnak vagy verésnek nevezik) fizikai ütés, amikor egy személyt ütős tárgyakkal (rudak, rúd, öv, ostor) ütnek meg , ütögető bot, korbács stb.), ezáltal különböző fokú fájdalmat okozva. Ugyanakkor a testi sérülések is eltérőek lehetnek – a bőr enyhe kipirosodásától az ütések duzzadt és vérvérzéséig. A fenék, a comb és a hát gyakran korbácsolt, ritkábban más testrészek. A fej és az arc ütései általában kizártak.

Az ilyen büntetések szempontjai és története
A verés vagy csak büntetés, amely csak oktató üzenetet tartalmaz (leggyakrabban a szülők alkalmazzák a bűnös gyerekekre), vagy az erotikus játék eleme két partner között, ahol az egyikük dominál.

A sokkhatások általában a következő típusokra oszthatók:
Papucsok. Az ütéseket tenyérrel, evezővel vagy más széles felületű tárgyakkal kell alkalmazni.
Piszkálja magát. A test sokkal nagyobb területén végezzük, mint a verés, és nagyobb intenzitással és érzékenységgel rendelkezik. A habveréshez sokféle ütőeszközt használnak, amelyeket szexuális boltunkban az INTIM CENTER szexshopban mutatunk be. A büntetés attribútumai:

Szakasz. Olyan eszközzel hajtják végre, amelynek keresztmetszete lekerekített alakú – ostor, vessző. Általában a legfájdalmasabb eljárás, mivel ezek az eszközök kemények.

A középkorban, amikor a BDSM még szóba sem jöhetett, a korbácsolás büntetése nagyon elterjedt volt, és semmiképpen sem okozott örömet önmagában. A nők, amikor botokkal vagy rudakkal verték őket, egyszerűen fájdalmat éreztek, és az emberek ugyanakkor azt hitték, hogy a testtől való szenvedésből minden rossz az elméből származik, és miután soron átment ezen a teszten, megtanulhat egy bizonyos igazság. Ennek részben vallási gyökerei is voltak – a lakosság példájaként a nagy vértanúkat idézték, akik a földi szenvedések fölé emelkedtek az ilyen kivégzések után.

Korbácsoló büntetés a középkorban
A büntetés fizikai fájdalmat és megaláztatást is eredményezhet. A középkorban nyilvános volt, és a magatartás korrekciója céljából hajtották végre (egyes harmadik világbeli országokban a helyzet nem változott).

Most, a szexuális gyakorlatban, ez sokkal szórakoztatóbb folyamat lett egy pár számára, és része a pszichológiai izgalomnak, örömnek, orgazmusnak és az úgynevezett alűrnek.

Például egy nőnek az egyik típusú verés a verés. A fő különbség a többi típushoz képest az, hogy a sztrájk csak az alján történik, míg a test többi része nem vesz részt az ülésen. Ebben az esetben az ütés mind a tenyerével, mind a rendelkezésre álló eszközök számával elvégezhető.

A lány büntetése ostorozással
Ha jobban belenéz az emberi tudatalattiba, megértheti, hogy azok, akik az erotikus korbácsolást gyakorolják, nemcsak a cselekvést élvezik. A pszichológiai szempont is nagy jelentőséggel bír – felkészülés, eszközökkel való játék, alávetettség vagy hatalom érzése, uralom, szégyen, megaláztatás, a tiltott gyümölcs érzése stb. A pszichológiai örömről további részleteket a BDSM -ben történő ostorozásról szóló megfelelő cikkben talál .

Mi az a verés

A BDSM szex fajtája a korbácsolás nem mindig fűszeres erotikus játék. Néha ez pusztán oktatási folyamat, néha pedig valódi erőszak. A habverést jelenleg hét különböző típusba sorolják:

1. Erotikus szexuális verés. Ez a szexuális játék folyamata, amikor a partnerek új, izgalmas érzéseket akarnak megtapasztalni, és kibővítik intim életük határait. Általános szabály, hogy ha ez egy szerepjáték, amelyben enyhe uralom van, akkor a lányt csak kissé megütik, de a már kifinomult BDSM-diákok valódi foglalkozásokat tudnak szervezni, ahol a fosztogatás a fő művelet, ehhez sokféle eszközt használnak . Szerencsére van bőven választék!

2. Erotikus oktatás céljából. Ez a rabszolga büntetése, hogy engedelmesebbé tegye vagy engedelmességet tanítson: a mester fájdalmat okoz a fenekén, ezáltal korrigálva viselkedését a jövőben. Ez a BDSM játékok nélkülözhetetlen tulajdonsága – az alacsonyabbak élvezik a hatalmat maguk felett, a felsőbbek – attól a lehetőségtől, hogy saját belátásuk szerint rabszolgát neveljenek.

3. Pedagógiai. Közös gyökerei vannak a történettel, és néhány családban a mai napig gyakorolják. A lényeg az, hogy fájdalom útján törekedjünk az oktatási célokra, tereljük a gyermeket a helyes útra, és engedelmességre vezessük a saját érdekében.
Büntetésként verés. Ez egy ellentmondásos pont az oktatási folyamatban, és folyamatosan viták tárgyává válik – mind a szülők, mind a pszichológusok részéről.

4. Orvosi (élettani) korbácsolás. Bármilyen paradoxon is hangzik, a verés a nők testének is hasznára válhat. A lényeg az, hogy az erős fizikai hatás bizonyos testrészekre – a hasra, a lábakra, a fenékre, a combokra – segít lebontani a felesleges zsírszöveteket, megszabadulni a narancsbőrtől, megfeszíteni az alakot, és simábbá és rugalmasabbá varázsolni a bőrt. Ez egyfajta orvosi masszázs. És amit a nők nem tesznek meg a szépség érdekében! Kemény ostorozás:

5. Történelmi. Például az ókori Görögországban a korbácsolást Artemisz istennő oltárán végezték, és hagyománynak tekintették. A fájdalom és a szenvedés révén az emberek közelebb kerültek az istenséghez, és ezáltal érezték őt. De Spártában a férfiakat is megkorbácsolták: az ilyen kemény hozzáállás kötelező része volt a nevelésnek és a szellem erősítésének. A nők azonban ezt is megkapták – bár már a bűncselekményért vannak. A korbácsolás sem múlt el az ókori Oroszország mellett – a jobbágyság, az oktatás és a büntetés életének szerves részévé vált.

6. Szadomazochisztikus. Ebben az esetben nincs semmi szexuális: az, aki megüti a másikat, szadista szükségleteinek kielégítésére teszi. Az, aki ütéseket szenved (mazochista), erőszakot élvez önmagával szemben.

7. Családon belüli erőszak. A legnegatívabb fajta, amelyet a BDSM kategorikusan nem fogad. Ez akkor fordul elő, amikor egy mentálisan kiegyensúlyozatlan, mentális fogyatékossággal élő férfi fájdalmat okoz egy nőnek akarata ellenére, hogy kielégítse szadista szükségleteit. Természetesen eljárást indítanak ellene.

Így a BDSM szex korbácsolás büntetése határozottan bekerült az emberek életének különböző aspektusaiba – mind a szexuális, mind az oktatási szempontból, sőt olyan negatívak is, mint a családon belüli erőszak. Természetesen a legvonzóbb ennek az akciónak az erotikus összetevője, amely a BDSM kapcsolatok középpontjában áll.

Egy szexi lány csapkodott a szamárba, vagy már kifinomult rabszolga, aki büntetést kér, aki korbácsot vagy korbácsot nyújt a gazdának, büntetésért könyörög – ez a látvány nem tud izgatni, és mindenképpen kölcsönös örömet okoz a partnereknek. Próbáld ki, és imádni fogod!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!