Örömlányok,  Bulvár,  Szexhírek cikkek

Kóté Lili ott volt Borkai Zsolt jachtos buliján

Egy pornóvideót is feltöltöttek azon a blogon, amelyen állítólag Borkai Zsoltról tettek közzé kompromittáló fényképeket. Az egyik kép-összeállításokat tartalmazó videón látszik a jelenlévő hölgyek arca is, így be tudták őket azonosítani.

Kóté Csenge és Kóté Lili ikrek közül, Kóté Lili ott volt a jachton. A kép, ami a blogon megjelent:

A fotó Kóté Lili Facebook-oldaláról származik. Kóté Lili a TV2-n is szerepelt az ikertestvérével Kóté Csengével korábban egy műsorban. A székesfehérvári ikerpár mindkét tagja saját vállalkozásba fogott. Kóté Lili menyasszonyi ruhakölcsönző szalont nyitott, Csenge pedig rendezvényszervezéssel foglalkozik. Ismerd meg a történetüket, a videó itt.

Az Ellenszél.hu információi szerint a másik hölgyet Jenőfi Gabriellának hívják. Írtak Kóté Lilinek, hogy megtudjuk, hol és milyen körülmények között készült a fotó, illetve, hogy valóban Borkai Zsolttal hajóztak-e együtt. Amint válaszol, új cikk lesz.

Márciusi alapítását követően már decemberben végelszámolás alá került az a vállalkozás, melyet a Borkai Zsolt-féle fiseszes orgia után megismert Kóté ikerpár alapított – vette észre az Mfor a cégnyilvántartásban. A 3 millió forintos törzstőkéjű, Kóté Lili és Kóté Csenge nevekből képzett LiCseng Kft. a csomagküldő, internetes kiskereskedelmet tüntette fel főtevékenységként, és 1,1 millió forintnyi bevétel után 1 millió forint veszteséget ért el.

Befuccsolt a Borkai-orgián hírnevet szerzett lányok új biznisze

A portál azt is írja, ugyancsak végelszámolás alá került az az Akonia Ingatlanforgalmazó Kft., melynek ügyvezetőjeként Borkai Zsolt fia havi 1 milliós juttatásban részesült. A vállalkozás tulajdonosa, a luxemburgi Akonia S.A. december közepén határozta el a Kft. megszüntetését. Az Mfor emlékeztet, az Akoniát a hírekben azzal a Rákosfaly Zoltánnal hozták összefüggésbe, aki ugyancsak feltűnt az ominózus Borkai-videón.

Egy nap alatt elfogyott az óvszer a Borkai-bulin

A leginkább tanúvallomások alapján rekonstruált történet szerint a négy fiatal nő hajóra utaztatását egy Z. nevű középkorú férfin keresztül intézte el Borkai Zsolt barátja, Rákosfalvy Zoltán ügyvéd. A győri ügyvéd a MOM Parkban találkozott Z.-vel. Rákosfalvyval tartott a találkozóra János, egy ismert győri milliárdos nagyvállalkozó is, állítólag kettőjükön kívül más nem tudott a hoszteszekről:

Rákosfalvy Zoltán meglepetésnek szánta a nőket. A Trogirból kihajózó katamaránon a három említett győri férfin kívül – akik nem csak barátok, de a győri gazdasági-, politikai életet behálózó „polipnak” is tartották őket – három további férfi volt. Ők lazábban kapcsolódtak csak a baráti maghoz, de ők is jól menő vállalkozók voltak, akik például Borkait ismerték.

Egy Ervin nevű vendéglátóson kívül a többiek magángéppel repültek Trogirba, ami 3000 euróba került. A hajót négy éjszakára 2900 euróért bérelték, mai jutányos árnak számít, és az előszezon miatt kerülhetett csak ennyibe.

A négy nőt Székesfehérvárról vitte autóval egy közvetítő, köztük volt az az ikerpár is, akiknek az egyik tagját Borkai a tanúvallomása szerint telefonnal látta a kezében az orgia közben. Állítólag úgy készülhettek a felvételek, hogy a nappali szintre két lépcső is vezetett fel, ahonnan takarásból lehetett videózni.

A nők egy éjszaka után távoztak, a tiszteletdíjuk 800-1000 euró volt fejenként, amit hárman – Borkai, Rákosfalvy és egy másik Zoltán nevű vállalkozó – dobtak össze, mert ők szexeltek velük. A férfiak este külön aludtak, de reggel állítólag érdeklődtek, hogy lehet-e folytatása a tegnapinak, de már nem volt óvszer a hajón.

A szex állítólag nem volt előre betervezve, az csak „úgy alakult”, és a nők jelezték, hogy többről is lehet szó, némi extra pénzért cserébe. A tanúvallomások szerint viszont Borkaira kifejezetten nyomultak a nők, miközben mások ajánlatot sem kaptak tőlük.

Volt olyan, aki kifejezetten megdöbbent a csoportszexbe forduló bulitól, és a rendőröknek már azt mondta, hogy nem is megy többet sehova ezzel a társasággal.

Azt mindenesetre senki nem vette észre, hogy felvételek készültek a szexről, aminek az lehetett az oka, hogy sok alkoholt ittak. Borkai saját bevallása szerint annyira részeg volt, hogy csak emlékfoszlányai maradtak arról a napról. Olyannyira gyanútlan volt a hat férfi, hogy felhőtlenül nyaraltak még további három napon át, ugyanis ennyi időre bérelték ki a hajót.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!