Kozsó régen dugta Lipta Klaudiát

kozso_kocsor_zsoltKülönös szexvitába keveredett egymással Liptai Claudia és Kozso, miután a zenész Hajdú Péter műsorában, a Frizbiben azt állította, hogy korábban ők egy párt alkottak. „Együtt voltunk Claudiával tíz évvel ezelőtt”– döbbentette meg kijelentésével a nézőket a zenész a műsor forgatásán, szerdán. Hajdú Péter kérdésére az énekes elmondta, hogy románca a vörös szépséggel mindössze fél évig tartott. Habár Kozso jelenleg a világhálón, mindenki szeme láttára, a nyilvánosság előtt keres magának társat, egykori románcával kapcsolatban meglehetősen szűkszavúnak bizonyult. „A mai napig jóban vagyunk, és tisztelem, szeretem annyira Claudiát, hogy nem megyek bele a részletekbe” – mondta Kozso a műsor felvételén. A zenész azonban csak egy tréfának szánta kijelentését, legalábbis szombat délután már azt állította, hogy nem gondolta komolyan, amit mondott. „Claudiával nem alkottunk egy párt, a történet nem igaz, csak poénnak szántam, és erről nem is szeretnék mást mondani”– jelentette ki lapunknak határozottan Kozso. A szokatlan vicc Liptai Claudiánál kiverte a biztosítékot, de elmondása szerint nem sértődött meg rajta. „Szerintem poénnak egy kicsit erős, hogy együtt voltunk, de nincs bennem harag, és sok boldogságot kívánok Kozsónak a magánéletében” – zárta rövidre a feldúlt vörös démon. Forrás Blikk [Bulvár]


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?