Kulcsár Edina meztelen képek nincsenek a neten, csak fehérneműsek

Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti pénteken közölte, hogy ugyan próbálták megmenteni a házasságukat, végül a válás mellett döntöttek. Bár kifejezetten hangsúlyozták, hogy nem harmadik fél tehet a frigy megromlásáról, Kulcsár Edina a napokban osztotta meg boldogságát, miszerint máris új párkapcsolata van. Újdonsült párja a G.w.M művésznéven híressé vált magyar rapper, vagyis Varga Márk akivel már hetek, ha nem hónapok óta alkothatnak egy párt.

A nagy bejelentés óta egyik fél sem szólalt meg a történtekről, azonban Edina most egy friss interjúban bővebben is beszámolt a Blikknek arról, hogy érzi magát a kialakult helyzet miatt. Mint mondta, nagyon nehéz, amin jelenleg keresztülmennek Csutival, de neki tiszta a lelkiismerete. Hozzátette, hogy a szíve egyik fele megszakad, a másik meg szárnyal, mivel élete legnehezebb időszakában talált rá a szerelem.

Arra a kérdésre, miért telt el ilyen rövid idő a válás bejelentése, illetve új párja bemutatása között, úgy felelt, hogy Csutival minél tovább szerették volna húzni a válás bejelentését, mivel már önmagában a döntés is, hogy elválnak, fájdalmas volt.
Kulcsár Edina arról is beszámolt, hogy a magyar rapperrel kezdetben csak munkakapcsolat alakult ki közöttük, amikor Varga Márk vagyis G.w.M felkérte őt egy közös dalra, majd amikor kiderült, hogy a modellnek van tehetsége a zenéhez, a rapper a producere lett. Mint mondta, sokszor ment be úgy a stúdióba, hogy nem volt jól lelkileg, így beszélgetni kezdtek.

– Így kezdtünk el egyre többet és többet beszélni. Eközben az utolsó utáni pillanatig próbáltam megmenteni a kapcsolatunkat Csutival, sokszor magamat is becsapva ezzel, de ebből már nem volt kiút, nem hibáztatom Csutit és magamat sem, így lezártuk mint férj és feleség. Nehéz volt, de a zenébe is menekültem, ami a legtöbb beszélgetést szülte, és már támogatást is Márk oldaláról – mesélte a Blikknek az egykori szépségkirálynő.
Hozzátette: még nem adták be a válókeresetet, illetve a gyerekek sem érzékelik a változást, mivel higgadtan kezelik a helyzetet.

Elmondása szerint még az sem okoz problémát kettejük között, hogy jelenleg is együtt élnek, Kulcsár Edina ugyanis arra kérte Csutit, hogy a gyerekek miatt egyelőre maradjon. Azt is hozzátette, mindketten úgy gondolják, hogy közös programokat kell szervezniük a gyerekek érdekében, hogy lássák, szeretet van közöttük.

– Nagyon sokat köszönhetünk egymásnak, arról nem is beszélve, hogy Medox és Nina örökre összeköt minket. Mindkettőnk szülei elváltak, ők nem tudták ezt jól kezelni, mi ezt szeretnénk máshogy csinálni. Egyebek mellett ezért is büszke vagyok magunkra – fejtette ki Kulcsár Edina, illetve a közös vállalkozásaik kapcsán arról is beszélt, erről sok mindent kell még egyeztetniük. Hangsúlyozta, hogy próbálnak jó viszonyt kialakítani egymással, és azt kívánja Csutinak, találja meg a boldogságot.

– Nagyon jó ember és nagyon jó apa. Sokat köszönhetünk egymásnak, szeretném, ha jó kapcsolatban maradnánk. Nyilván ehhez most még időre van szükségünk – zárta mondandóját az édesanya.

– Nagyon kritikus vagyok. Ha egy apró hibát látok, akkor rögtön a kijavításán dolgozom, ahogy nyáron is történt. Megláttam magam fürdőruhában, és nagyon nem tetszett a látvány, így elkezdtem jobban odafigyelni az edzésekre, illetve a vitaminpótlásra, hiszen ezek is hozzásegítenek a kiegyensúlyozott megjelenéshez.

Az apró ráncokkal és bőrhibákkal is így vagyok. Kutatom a megfelelő krémeket, kezeléseket és italokat. Most egy kollagén alapú szépségkoktélt iszom, ami megkönnyíti a napi szépségápolásomat, hiszen csak inni kell – mesélte Kulcsár Edina. És egy fotó a Napiszar oldalról:


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?