Laskai Lili, vagyis Lil G vibrátorral a háttérben posztolt videót

Vibrátorral a háttérben posztolt videót a népszerű magyar énekesnő. Laskai Lili – ismertebb nevén Lil G – július 13-án lépett színpadra az EFOTT-on. A rapper a TikTokján is szerette volna promózni az esti fellépést, azonban véletlenül úgy készített videót magáról, hogy a mögötte található szekrényen felejtett egy vibrátort.

A nyíregyházi lány azóta törölte a videót, szemfüles követői viszont képernyőfotót készítettek róla, és megosztották azt egy Facebook csoportban:
Sokan egyből kiszúrták, hogy Lil G TikTokos videójának hátterében a polcon ott van egy méretes vibrátoros doboz – vagyis a rapper egy kellemetlen baki áldozata lett, mivel így az egész ország láthatta mögötte a szexuális játékszert.

A felvétel természetesen hamar lekerült Lil G oldaláról, szóval minden bizonnyal ő is észrevette a hibát, és még idejében sikerült orvosolnia a dolgot – vagyis pontosabban csak majdnem idejében, ugyanis volt, aki még ki tudott fotózni egy lebuktató képet a videóból, hogy mindenki láthassa a vibrátor dobozát, és egy életre fent maradjon az interneten a kis gikszer.

Laskai Lili, vagyis Lil G iszonyatosan híres női rapper Magyarországon, és meg is van a bebetonozott rajongótábora. A TikTok-on például lassan már 780 ezeren követik, és eddig csaknem 35 millió lájkot tudott bezsebelni.

Pont ezen a platformon ütött be egy kis baki, mivel a rapper az egyik promóciós videójában véletlenül feltűnt egy vibrátor is. Alapból nem takargatta, simán ki volt rakva a polcra a méretes szexuális segédeszköz. Kellemetlen: Lil G véletlenül az egész országnak megmutatta a vibrátorát?

Mivel a videó hamar eltűnt, így Lil G is kiszúrta a hibát, de hát addigra már készültek pillanatfelvételek. A rapper nem olyan rég az RTL Klub Reggeli című műsorában járt, ahol abszolút lazán kezelte az esetet.

„Az emberek 99 százaléka írta is, hogy ebben mi olyan nagy dolog? Akkor beszéljünk arról, hogy 21 éves, felnőtt, szingli nő vagyok, egyedül élek. Én úgy gondolom, hogy mindenkinek van szexuális kultúrája, mindenkinek van igénye, és nem értem, hogy miért lett ez olyan nagy dolog, hogy 21 évesen nekem otthon van ilyen” – mondta Lil G, aki szerint minden második embernek van valószínűleg segédeszköze, és attól sem parázik, ha be kell sétálnia egy szexshopba ezt megvásárolni.

A rapperlány alapból jót nevetett a sztorin, és nem érezte kínosnak, de azt bevallotta, hogy teljesen véletlenül hagyta ott, szóval ez nem volt tudatos. Közben Lil G el is szólta magát, mert az is kiderült, hogy több vibrátora van.

Múltkor egy másik celeb is belefutott egy ilyenbe, mivel Szegedi Fecsó egy vibrátorral a háttérben adott interjút az RTL Klubnak.