Szexkellékek,  Szexshop

A legjobb szexuális játékok nőknek, amiktől sikítva élveznek el

A legjobb szexuális játékok nőknek, hogyan válasszuk ki és hogyan használjuk és tanácsok, melyik szexboltban vásároljunk. Miért van szükségünk szexuális játékokra, világos – az élvezet kedvéért. Milyen szexuális játékokat szeretnek a nők? Íme a legnépszerűbb és legkeresettebb játékok, amelyről mindenki álmodik kivéve azokat, akik úgy vélik, hogy mindennek természetesnek kell lennie a szexben.

A nők nemcsak esküvői ruhákról és rózsaszín arcú kisgyermekekről álmodoznak. Az orgazmus a népszerű női fantáziák közé tartozik. A szexjátékok pedig segítenek ezeket az álmokat valóra váltani. A férfiakkal ellentétben mindig kéznél vannak és gördülékenyen dolgoznak.

  • Sok férfi frusztráltnak, bosszúsnak és még bántottnak is érzi magát, amikor megtudja, hogy felesége vagy barátnője vibrátorral rendelkezik. Valójában a vibrátorral való intim kapcsolatnak semmi köze, nincs kapcsolata a valódi intim kapcsolatokkal. Például néhány tisztességes szex használja ezeket a játékokat, hogy fantáziáljon más szexről, miközben velük gyakorol, úgy, hogy soha nem merte volna az életben. Mások a vibrátorral végzett gyakorlatok során “intim kapcsolatokat” szereznek, amelyek házasságban vagy állandó barát mellett még mindig hiányoznak a valóságból.

Hazánkban sajnos nagyon magas a férfi potenciazavaros arány, a férfiak körében gyakori az alkoholizmus és a kábítószer függőség, így a nők jelentős része kénytelen szex nélkül maradni és állandó szexuális partner nélkül élni. Az ilyen, őszintén szólva, szerencsétlen nők számára a játékok – vibrátor vagy dildó – az egyetlen módja annak, hogy legalább valamiféle szexuális elégedettséghez jussanak. Amikor valódi partnerük van, könnyen elválnak a gumi baráttól.

Hol kell megközelíteni: milyen szexuális játékok vannak
A szexuális játékok világában összezavarodhatsz. Ezért először is el kell dönteni, hogy melyik erogén zóna az elsőbbség. Ez persze nemcsak hüvely lehet, bár a hüvelyi stimulánsokat irigylésre méltó sikerrel árulják.

Hüvelyi játékok
A legjobb szexboltokban sok játék van a hüvely stimulálására, és ezek nem csak faszutánzók. A dildo azonban felülmúlja a versenyt. A modern “gumi péniszek” nagyon reális szexuális játékok nőknek (kivéve a vibrátorokat és pulzátorokat, amelyek külsőleg bármire hasonlíthatnak a péniszről a “mi az és hogyan kell használni”). Olyan, mint a bőr vagy jobb. Néhányat a sperma ejakulál. Van herezacskó, és van tapadókorong. Bármilyen szeszély!
Különleges helyet (minden értelemben) a hüvelyizom -szimulátorok foglalnak el – hüvelygolyók és rezgő tojások. És bár a “tojás” fő feladata az intim izmok megerősítése, nem marad kellemes érzések nélkül. Az enyhe izgalom állapota garantált.
Vannak Kegel -gyakorlatok az intim izmok erősítésére. Hüvelyi edzőkkel kombinálva lenyűgöző eredményeket adnak.

A G-ponthoz és a csiklóhoz
A nők testén két erogén zóna van, amelyek súlyos fejfájást okoznak a férfiaknak a csikló és a G pont. És ha az elsővel minden többé -kevésbé világos (legalábbis látható), akkor korunk legfényesebb fejei küzdenek a megoldásért a második titka. És valami történt már ebben az irányban. Például a G-pont stimulátorok hajlított csúcsú eszközök, amelyek vibrációs mechanizmussal vannak felszerelve. A készülék hegye elkerülhetetlenül a G-pontban végződik, még akkor is, ha nem tudja, mi az.

Egyes szexológusok azonban azt javasolják, hogy ne ássák bele magukat a G-pont keresésébe és stimulálásába, hanem a klitoriszra koncentráljanak, amely határozottan létezik és nagyon érzékenyen reagál a manipulációkra. Ezért a klitorisz stimulánsok magabiztosan foglalják el az első helyeket a kedvenc szexuális játékok értékelésében – eredményes garanciával dolgoznak.

A szokásos vibrálókon kívül vannak „szopás” és „nyalás” is. Az előbbi vákuum alapján működik. A második utánozza a nyelv ritmikus mozgását. A legjobb szexuális játékok azoknak a nőknek, akiknek a csiklója részleges az orális szexhez.

Anális stimuláció
Az anális szexjátékok sokoldalúak. Nők és férfiak egyaránt használhatják. Mivel a végbélnyílás mindenki számára érzékeny és erős erogén zóna, amelynek segítségével (ha ellazul) jelentősen bővítheti a szexuális élmény látókörét.

Az anális szex játékok közül érdemes kiemelni a fenékdugókat, azokat a dugókat, amelyek kényelmesen, megbízhatóan és biztonságosan ülnek a seggben. Ez a legjobb kezdet az anális szex világában. Általánosságban elmondható, hogy a szexboltok kínálatában sok kíváncsi tárgy található ezen a területen – például mini -vibrátorok, anális láncok, anális labdák és izomstimulátorok.

Kombinált
A multifunkcionális játékok egyszerre két vagy több erogén zónát is érinthetnek, például a G-pontot és a csiklót, vagy a hüvelyet és a végbélnyílást. Az ilyen eszközök megtalálhatók a nők legjobb szexuális játékai bármely áttekintésében, bár óvatosan kell őket vásárolni. Tapasztalható szemmel.

Fontos, hogy egyértelműen navigáljon a testtérképen, és mérje annak képességeit és képességeit a játék kialakításával és funkcionalitásával. Előfordulhat, hogy a készülék nem illeszkedik. A G -pont és a csikló stimulátorának példáján – egy folyamat, hogy rossz helyre kerüljön. Vagy ott, de ne tegyen benyomást.

Vákuumszivattyúk
A vákuumszivattyúk segítők az orgazmus elérésében, nem közvetlen bűnösök. A szivattyúk sajátossága, hogy vérrohamot okoznak (például a hüvelybe). A vérrel pumpált pénisz fokozott érzékenységgel működik.
Ami a párkapcsolatot illeti, az így előkészített nemi szervek örömet okoznak mindenkinek. A duzzadt pénisz a partner méretének tetszik – a hüvely megtelik. A duzzadt szeméremajkak örömet okoznak a partnernek – a péniszt a feszes öv stimulálja.

Ami a férfi babákat illeti
A felnőtt nőket sokkal kevésbé érdeklik a szexuális babák, mint a férfiakat. És az ilyen szexuális játékok vásárlása – a “pénznek nincs hova mennie” kategóriából. Azonban egy “szilikon” szerető vásárlása sokkal olcsóbb, mint egy igazi, és egy szexbaba ugyanúgy vagy jobban működik (“amíg az úrnő akarja”).

Ez nem (korlátlan szex) komoly érv az ásás és a vásárlás mellett? Nem. Egy tisztességes klitorális vagy hüvelyi vibrátor, amely megfelelő 100 dollárba kerül, ugyanúgy működik. Miért kell túlfizetni? Hogy miért fizetnek túl a férfiak, az érthető – teljesen birtokolni akarják. Ami a nőket illeti, inkább az élő pasikat részesítik előnyben, mint “mindent megkapni”, és az orgazmusok kérdése racionális módon van megoldva.

Hogyan történik: mit számít az anyag
A szexjáték kontakt tárgy (még akkor is, ha nem érintkező szexjáték), ami azt jelenti, hogy az anyag számít. Először is élvezetesnek kell lennie. Másodszor, biztonságos. És a legújabb szexjátékok általában ezekből az anyagokból készülnek.

A szilikont tartják a legjobbnak. Nem porózus, vagyis a szerkezet nem teszi lehetővé a baktériumok behatolását. Ez azt jelenti, hogy a szilikon játékok könnyen kezelhetők és hosszú élettartamúak lehetnek. A szilikonon kívül az üveg és az acél nem porózus.

A hőre lágyuló elasztomer (TPE), a hőre lágyuló gumi (TPR), az ABS és a kiberbőr porózus anyagok. Ez azt jelenti, hogy nehéz őket gondozni, és az élettartamuk rövid lehet. De maguk az anyagok biztonságosak.
Veszélyesek a ftalátokat tartalmazó PVC játékok. A ftalátok mérgezőek. A gyártónak beszélnie kell a ftalátok hiányáról. Ha csendes, valószínűleg ftalátok állnak rendelkezésre.

Anyag gondoskodás kenőanyag
Orvosi szilikon Bármilyen tisztítás, beleértve a forralást is (vibrátor nélküli játékok). Víz alapú.
Hőre lágyuló gumi (TPR) A szappannal való mosást legjobban kiegészítheti egy speciális szerszámmal végzett tisztítással. A por ragadósodás ellen használható. Víz alapú.
Hőre lágyuló elasztomer (TPE) Mossa le semleges szappannal vagy speciális tisztítószerekkel. Porkezelés szükséges. Víz alapú.
Polivinil -klorid és gél Bármilyen tisztítás a forraláson kívül. A géltermékek nem tolerálják jól az alkoholt. Minden típusú kenőanyag.
Üveg, fém, műanyag Mossa le bármilyen szappannal. Bármilyen antiszeptikus kezelés, beleértve a forralást és az alkoholt. Minden típusú kenőanyag.

Intelligens modulok: Útmutató a szexjátékok funkcióihoz
Miben különbözik a szexjáték a TV -távirányítótól? Ergonómikus forma, élettani anyagok és speciális funkciók. Íme néhány szép vagy hasznos lehetőség a játékokban:
– mechanikus rezgés (nyitó fül). A vibráció segít mélyen kidolgozni az erogén zónát, nemcsak a felszíni, hanem az alatta lévő szöveteket is stimulálja. A kellemes érzés erős és terjedelmes lesz.
– vákuum stimuláció. A levegő lüktetését használó játékok még érzékeny természetűek is alkalmasak, mivel érintkezés nélkül stimulálják az erogén zónát. Ez a mechanizmus általában klitorális stimulátorokkal van felszerelve.
– forgatás vagy tolás. A forgó játékoknak van egy forgó része (például egy fasz szimulátor feje). A forgatásnak köszönhetően a játék kidolgozza az összes idegvégződést.
– áramütés. A myostimuláció biztonságos, mivel alacsony áramfrekvenciákat használnak. És az érzések nagyon kellemesek lehetnek. Legalább javítja a szexuális élményt.
– vezérlés a távirányítóról. A rezgés, vákuum vagy forgás szabályozása sokkal kényelmesebb távolról. Ezért egyre több gyártó látja el játékokkal a távirányítóról vagy okostelefonról történő vezérlés lehetőségét (a vezeték nélküli szexjátékok kényelmesebbek, mint a vezetékesek).

A szexuális játékok nem ezer évesek, de csak ma értek el az evolúció csúcsára – sokszínűvé, népszerűvé és technológiai jellegűvé váltak. Van azonban hova fejlődni. Biztosan várjuk az új felfedezéseket, amelyek elkerülhetetlen kísérői a fejlődésnek.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!