Levetkőztek a szépségverseny döntős lányai

Lezárult a táborban az alversenyek sora és kiderült, ki az a 16 szépség, akik részt vesznek a döntőn a Duna élő showjában. A versenyzők tánccal, énekkel, hangszeres zenével, rajzzal, sőt versszavalással igyekeztek meggyőzni a zsűrit sokoldalúságukról. Az alversenyt végül Hamikus Renáta nyerte énekprodukciójával.

Levetkőztek a Magyarország Szépe versenyzői, mindent megmutattak. A szépségversenyen öt napja készülnek a lányok Balatonfüreden, a döntő jövő vasárnap lesz a Dunán. Idén ismét megrendezik Magyarország legrangosabb szépségversenyét, a Miss World Hungaryt, aminek idén is a közmédia ad otthont.

A Miss World Hungary győztes a dicsőség mellett lehetőséget kap arra, hogy egy éven keresztül viselje a Magyarország Szépe címet, és képviselje hazánkat a nemzetközi világdöntőn. Rendkívül fontos, hogy a győztes jó kommunikáljon angol nyelven is, és magabiztosan tudja bemutatni az általa választott és támogatott jószolgálati ügyet. 16 lány jutott a tévéshow-ba, a döntőbe.

A Miss World 73 éve a világ egyik legismertebb és legnívósabb szépségversenye. A legutóbbi nemzetközi finálét Indiában tartották, ahol a cseh szépségkirálynőt választották a világ legszebb nőjévé. Magyarországot Hacsi Boglárka képviselte, aki felejthetetlen élményekkel gazdagodott, és nagyon szép eredményt ért el a sport- és a talent alversenyeken.

Az balatonfüredi Aura Hotelben megkezdődött a Magyarország Szépe felkészítő tábora. Az első két napon lezajlott négy alverseny: a Miss Fashion, a Miss Sport, a Miss Talent és a Miss Natural Beauty. A tét hatalmas, ugyanis ezek győztesei biztos résztvevői a televíziós finálénak, így minden versenyző igyekezett a legjobbat kihozni magából. A huszonegy jelölt az utolsó megmérettetésre igazán színes produkciókkal készült.

Volt, aki zongorázott, akadt olyan lány, aki énekelt, több néptánc és modern tánc előadást is láthattak a jelenlévők, de néhányan rajzoltak és festettek produkció gyanánt. A nap végén kihirdették azt az öt versenyzőt, akik számára véget ért a verseny, így állt össze a döntős 16 fős mezőny, akiket a nézők láthatnak majd a június 23-i élő adásban a Dunán.

Az alversenyek győztesei
Biotech USA/Just Clear Miss Sport – Haszonics Dóra
Miss Fashion – Cseh Jázmin
Miss Natural Beauty – Szivos Dalma Rebeka
Luxoya Miss Talent – Hamikus Renáta

Kiesett Bujdosó Virág, Erdélyi Eszter, Ménes Sára, Szilágyi Maja, Tóth Rikker Fanni. A TOP 16-ba, így a tévés élő show-ba jutott: Cseh Jázmin, Csipak Zsuzsanna, Geiger Zsanett, Grósz Adél, Hamikus Renáta, Haszonics Dóra, Horváth Alexandra, Kassai Angéla, Katzenbach Andrea, Kiss Kamilla, Lárencz Júlia, Mocsári Dóra, Neer Laura, Pirlot Rachel, Szivos Dalma Rebeka és Vajda Mercédesz.

Pénteken újabb fotók jelentek meg a Magyarország Szépe döntőseiről, akik különleges feladatot kaptak.

Állítólag elmarad a bikinis vonulás… hová jutottunk kérem.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Mi az ami kilóg a webkamerás és OnlyFans lányok vaginájából? Lovense Lush!

A vibrátorok közül egy szuper vibri, amely törli a határokat és a távolságokat! A távolsági [...]

Szexi ajándék szeretett partnerednek intim shopból

Szexajándékok férfiaknak és nőknek! Az erotikus játékok ajándéktárgyak formájában is vannak, amelyek tökéletesek ajándéknak egy [...]

Merevedési zavarnál ki a hibás és mit kell tenni?

Annak érdekében, hogy egy férfi érzelmileg és fizikailag egészségesnek érezze magát, különös figyelmet kell fordítani [...]

Erotikus ajándékkal is lepd meg a partnered

Hosszasabb együtt élés után, férfiaknak, nőknek, pároknak is felvetődik a kérdés, hogy szexshopban mit is vegyél [...]