Az idős nő Lippai Nagy Ágnes Eszter fiatal fiúval pornózott

Idősebb nő, fiatalabb férfi. Nem hagyományos kapcsolati forma. Megvetendő, vagy kipróbálandó? A szerelem kortalanságának meséje. Pár-pillérek lélekbúvároknak, akik őszintén, testközelből megcsodálták, elengednék, nem engednék, vagy még félnek a szívre hallgatni.

Sok huszonéves barátomtól hallom azt, hogy inkább az idősebb nők érdeklik őket. Szívesebben ismerkednek akár a 30-as éveik végén lévő nőkkel, mint olyanokkal, akik a húszas éveik elejét tapossák. Na de egy ilyen öreggel, mint aki a képen van? Mindenki döntse el maga.

Azon nem lepődünk meg, ha egy idősebb férfinak fiatalabb barátnője van – sőt, szinte természetes dologként kezeljük. Hiszen a lányok előbb érnek, és már akkor az esküvőjüket tervezgetik, amikor a fiúk még fakardokkal hadonásznak. Ráadásul – főleg régebben -, egy korban előrébb járó férfi már jó egzisztenciával rendelkezik, megtalálta a saját útját, így minden adott egy stabil kapcsolathoz – és akár a családalapításhoz

Lippai Nagy Ágnes fiatal fiúval pornózott, amit nagyon élvezett. Kemény volt a srác farka és pénzt is kapott érte. Lippai Nagy Ágnes MILF szexnagymama fiatal fiúval pornózott. Lippai Nagy Ágnes pornó, a MILF kategóriás vörös öregedő nő szopatása és baszása. Az öreg picsa baszás után pofán gecizve bejegyzés itt látható.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com  imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Ha a szőrös pinás nagyiról elkészült pornó, vagy a 25 DVD pornófilm letöltése érdekel, és a Szexpláza hatalmas pornó tartalom, akkor fizetendő díj ellenében tagként nézheted meg itt, ahová jelszót ezen az oldalon vásárolhatsz.

– Kevesebb bonyodalommal jár egy olyan nővel lenni, aki már túl van néhány párkapcsolaton. Aki tanult a hibáiból, nem akad fel lényegtelen apróságokon, nem hisztizik, és jobban tudja mérlegelni, hogy mi az, ami igazán fontos. Ezért gördülékenyebben haladhat az ismerkedés, és akár az együttélés is.
– Mert bizony emiatt a szex is jobb lehet. Nem feltétlenül azért, mert egy idősebb nő több tucat férfit elfogyasztott már élete során, hanem, mert tisztában van a saját szexualitásával, tudja, mire vágyik, és azt is, hogy mit tud adni. Az évek múlásával az ágyban is egyre jobban magunkra találunk, és folyamatosan újabb szintekre lépünk. Tehát egy fejlettebb szexualitású, nyitott, magabiztos nő könnyen le tudja nyűgözni a férfiakat.

Miért élvezik a szexet a nők fiatalabb férfival?

A megkérdezett nők több okot említettek, amikor arról faggatták őket, miért választanak maguknak fiatalabb férfit. A párkapcsolatok terén általában az számít a hagyományos felállásnak, ha a férfi idősebb a nőnél. A fordított esetet azonban sajnos sokan még mindig szokatlannak tartják, és kíváncsian találgatják, miért lehet olyan vonzó egy fiatalabb partner a hölgyek számára.
Egy új vizsgálat most ennek a kérdéskörnek egy intimebb szeletét szerette volna megválaszolni. Pontosan azt, hogy miért élvezik annyira a nők a szexet egy fiatalabb pasival.

Miért jobb a szex fiatalabb férfival?

A  tanulmány során a kanadai csapat 55 olyan nőnek tett fel részletes kérdéseket, akik harminc és hatvan év közöttiek voltak, illetve volt már kapcsolatuk náluk legalább öt évvel fiatalabb partnerrel. A kutatás során a randizást és a kapcsolatot is érintették, de leginkább a szexualitásra koncentráltak: arra, hogy miben mások ilyenkor az együttlétek, miért jobbak, miért tartják intenzívebbnek velük a szeretkezéseket.

Az eredményekből kiderült, hogy a megkérdezettek három fő okot soroltak fel, melyek közt a leggyakoribb az volt, hogy ellenállhatatlannak találják a szexuális kisugárzásukat, valamint a teljesítőképességüket. A legtöbben részben azért is tartották vonzóbbnak a fiatalabb férfiakat, mert úgy vélték, illetve úgy tapasztalták, hogy magasabb a libidójuk, tovább bírják az ágyban, és kevésbé érintettek a merevedési zavarokat illetően. Az alanyok közül sokan önmagukról is úgy vélték, az átlagosnál többször vágynak a szexre, ezért is gondolták, hogy jobban passzolnak hozzájuk, mint a saját korosztályukhoz vagy az idősebb pasikhoz.

A megkérdezett nők kiemelték, hogy egy fiatalabb partnerrel sokkal felszabadultabbak, magabiztosabbak az ágyban. Így ugyanis úgy érzik, nincs meg a hagyományos felállás, nincsenek elvárások, nem kell, hogy a férfi legyen az aktívabb, míg a nő a passzívabb fél az aktus során. Tapasztalataik alapján a másik fél ebben az esetben nagyobb teret enged nekik, bátorítja őket, és különösen élvezi, ha átveszi a nő a domináns szerepet. És, mivel ők már nem aggódnak a testük miatt, hanem sokkal magabiztosabbak, mint korábban, az egész együttlétet felszabadultabbnak, intenzívebbnek és élvezetesebbnek élik meg – ezt pedig a partner is értékeli.

Milyenek azok a nők akik bele mernek vágni?

Azok a nők, akik belemennek egy ilyen kapcsolatba, többnyire kiemelkednek a többi nő közül. Önmagukban biztosak, gazdaságilag függetlenek, azon a területen dolgoznak, amit szeretnek, amihez értenek, el is értek már valami karriert: sokszor ügyvéd, bíró, színész, művész, üzletasszony, orvos, egyetemi vagy egyéb tanár, tréner, író stb. Nem családi örökségből vagy egy férjtől gazdagodtak meg. Többnyire különben sem gazdagok. A fiatal fiú minden, csak nem status szimbólum számukra.

Külsejüket tekintve mindegy, hogy alacsonyak, magasak, kövérek vagy soványak: ezek a nők nem a kozmetikumoktól szépek, hanem valami egészen mást sugároznak ki magukból. Biztos, hogy egyéniségek.

Közvetlenek, jól beszélnek, önbecsülésük abból ered, hogy mernek kockázatot vállalni, hogy nehéz célokért is tudnak küzdeni. Olyanok, akik megtanultak alkalmazkodni a változásokhoz mind a magán, a személyes, mind pedig a hivatásbeli életükben.

Többnyire sok személyes traumán mentek keresztül, váláson, egyéb komoly szenvedéseken, betegségeken, családtagok elvesztésén stb. Így aztán megtanultak nem félni, sőt inkább értékelni a változásokat. Ez teszi őket nyitottá arra, hogy nemcsak a saját korabeli vagy az idősebb férfiakat tekintsék lehetséges partnerüknek, hanem a fiatalabbakat is. Erősen tudatában vannak annak, hogy mi az igazán fontos és lényeges az életben. Úgy találják, hogy a fiatalabb férfiban lévő „gyermeki lélek” többet ér, mint a pénz a bankban vagy egy hagyományos házasság biztonsága. Mivel sok veszteséget éltek át az életében, van bennük egyfajta sürgető késztetés arra, hogy élvezzék a kapcsolataikat.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!