Liptai Claudia mosatlan bugyijára licitálnak

liptai_bugyija_eladoEgy internetes közösségi portálon hirdették meg a tévés intim fehérneműjét. Azt a bugyit, amelyet Daróczi mamája talált meg tragikus sorsú fiának szennyese között. Hétfő délután jelent meg az egyik legnépszerűbb közösségi portálon az a csoport, mely úgy hirdeti magát: „Licit Liptai használt bugyijáért”. Alapítója szerint biztosan sokan vannak, akik szívesen a magukénak tudnák a vörös műsorvezető intim ruhadarabját. Ezért arra buzdít, hogy ajánljanak pénzt a szennyesben talált fehérneműért. A bevételt Daróczi édesanyjának ajánlaná fel, akiről a napokban a Bors írta meg, hogy nehéz anyagi helyzetbe került fia halála után. A rózsaszín-fekete alsóneműt egyébként először édesanyja, Ica néni mutatta be a nagyközönségnek, azt hirdetvén, hogy elhunyt fia biztosan nem szakított Claudiával, hiszen a piszkos ruhák között még ott volt az említett darab. A gyászoló asszony nem volt szégyenlős, a Blikk címlapján meg is mutatta az alsót, amire most lecsapott a perverz rajongó.
Azt már megszokhattuk, hogy Claudia akármit mond, csinál, vagy akárhol szerepel, az mindig nagy érdeklődésre tart számot, de úgy látszik, hogy használt bugyija is megmozgatja egyes emberek fantáziáját. Természetesen szerettük volna őt is megkérdezni az ügyről, de elérhetetlennek bizonyult. Nem jártunk szerencsével a fiát gyászoló édesanyával sem, akit tegnap meglehetősen zaklatott állapotban találtunk.
[Baszdmeg]


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?