Liptai Claudia piszkos bugyibotránya

liptai_negerrel_enyelegLiptai Claudiának most aztán tényleg elege lett: ügyvédet fogadott és felveszi a kesztyűt mindazok ellen, akik megsértik emberi méltóságában, hazugságot terjesztenek meg álhíreket irkálnak róla – ezt a celeb- és sztárbarát baba-mama magazinból tudtam meg egyenesen, és ez nekem garancia, hogy így is van. Itt aztán kap hideget-meleget a gátlástalan bulvársajtó, ami arról ismerszik meg, hogy ezeket egyszerű újságpapírra nyomják, kizárólag beteg agyú pszichopaták cikkeit közlik és időnként olyan kérdéseket feszegetnek, amit egyébként az utca (boulevard) embere is feltenne, ha lenne rá lehetősége.
Ha jól értem a dolgot, ügyvédi felszólítások érkeztek a renegát szerkesztőségekbe, hagyják már abba a megalázó cikkek közlését, egyben Claudia többmilliós kártérítésre is igényt tart, amit bírósági úton kíván a jövőben érvényesíteni, kizárólag nevelő célzattal persze. Állítólag akkor telt be a pohár, amikor Daróczi Dávid mamája, Ica néni elkezdte mutogatni Claudia használt bugyiját, amit elhunyt fia holmijai között talált véletlenül. Az újságok meg voltak olyan dögök, hogy lefotózták és közszemlére tették, amivel a kétségbeesett, kiszolgáltatott kisgyermekes anyukának jelentős érdeksérelmet okoztak.
Én innen igazat adhatunk Claudiának, mert neki tényleg ez a féltanga volt az utolsó titka, a legbensőbb intimitása, az utolsó fal, amely az egyre nehezebben védhető civil szféráját még úgy-ahogy őrizte a nyilvánosságtól. És ezt is elvették tőle. Neki nem maradt más. Mert ami alatta volt, azt már megmutatta a Playboyban…
[Hírküldő] Liptai Claudia mosatlan bugyijára licitálnak


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?