Liptai pinája körül áll a balhé

liptai_fonokevel_hetyegettMegviselte a botrány Liptai Claudiát aki egy családos farokra gerjedt. Szeretőjévé tette főnökét akinek állapotos felesége van. A férfi bocsánatot kért nejétől, aki kiborult a történtek miatt, de nem hagyja el hűtlen férjét. Ennek feltétele azonban a szakítás volt.
Újra egyedül maradt Liptai Claudia. A Hot! magazinban megjelent paparazzi fotók, amelyeken a színésznő a Mokka szerkesztőjével, B. Péter Dáviddal látható félreérthetetlen helyzetben, lebuktatták a tilosban járó párocskát. A férfi – aki házas, van egy gyermeke, és felesége Viktória nyolc hónapos terhes – roppant kínos helyzetbe került.
– Péter már felkészítette a feleségét a várható botrányra, ő és Claudia már a fotók megjelenése előtt tudták, hogy hamarosan lebuktatják őket. Péter azt mondta a feleségének, hogy csak egyszeri alkalommal jött össze szexuálisan Claudiával. Viki rettenetesen kiborult, de végül megbeszélték, hogy együtt maradnak – mesélte a TV2 jól értesült munkatársa. Eközben kiderült, hogy Liptait is megviseli a botrány. Tegnap a Megasztár kapcsán találkozott a stáb, és többen észrevették, hogy egészen maga alatt van. Munkatársai közül sokan csodálkoznak, hogy Liptai el tudta csábítani B. Péter Dávidot, akiről az az általános vélemény, hogy egy kedves, humoros férfi, akitől távol áll a fellengzős, felvágós stílus, ráadásul nem jellemző rá, hogy szoknyavadász lenne. Talán ezért is fogadta vissza várandós felesége.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?