Megbaszni kellett Szepesi Nikit

Megbaszni kellett Szepesi Nikit, hisz egy nimfomán sportolónó volt. Szepesi Nikolett még aktív sportoló, ugyanakkor szinte kislány volt, amikor kiszúrt magának egy nála idősebb, szintén válogatott úszót. Mondani sem kell, az Eb-bronzérmes elérte a célját, és utóbb megkapta a férfit.

– Tehetséges volt, a jobbak közé tartozott, szerepelt olimpián, világversenyeken képviselte Magyarországot, és sokan ismerték (…) Mindketten tudtuk, hogy a szex miatt találkoztunk. Hogy erre készültünk immár évek óta (…) Tulajdonképpen nem sokat beszélgettünk, nem akartam kérdezni, hogy van a felesége, mert valójában nem érdekelt. Leszartam, mi van vele, nem voltam kíváncsi az élettörténetére, egyet szerettem volna, hogy végre jól megbasszon. Hogy beteljesüljön az az álom, amelyet nagyjából tizenkét-tizenhárom éves koromban elképzeltem. Gyorsan levetkőzött, s láttam, hogy leborotválta a fanszőrzetét. Magam elé képzeltem, ahogy a motel mosdójában borotvával ügyködik, miközben a bal kezében a faszát fogja… A teljes cikket itt olvashatod el.

További Szepesi Nikolett szex, erotika, bulvárhírek
Szepesi Niki bulvár szextitkai milliókat érnek – Szepesi Nikit kihallgatták a szexbotrányról – Feljelentették Szepesi Niki uszodai molesztálóját – Baszásairól vall Szepesi Nikolett a riportban – A magyar úszónők mint szexuális tárgyak – Szepesi Nikolett szex titkai – Szepesi Niki megkúrva sokak által – Szepesi Nikolettet jól megbaszták a sportoló és edző faszok.

Szepesi Nikolett is megszólalt az uszodai bántalmazásokkal kapcsolatban

Hasonló botrányban jó pár úszónő és Szilágyi Liliána is megszólalt, van itt erőszak, szex, fizikai, terror, kész csoda hogy tűrték ezeket az úszók és a szüleik.
Örömmel és megnyugvással tölti el Szepesi Nikolett Európa-bajnoki bronzérmes úszót, amiért nyolc évvel ezelőtt megjelent Én, a szexmániás című könyvében már korábban bemutatta az úszósport sötét oldalát. Bár elmondása szerint akkoriban sokan nem hitték el neki a felkavaró élményekről szóló beszámolókat, most azt reméli, mindez megváltozik.

Szepesi Nikolett akkori könyvében csak Cárként hivatkozott arra a Turi Györgyre, akivel kapcsolatban Cseh László októberben azt nyilatkozta: Úgy bánt velünk az edzéseken, ahogy nem szabadott volna.

A négyszeres olimpiai ezüstérmes, nemrég visszavonult úszó által elmondottakat később a korábban a Spartacusban úszó Kiss Noémi író is megerősítette, aki egy interjúban egyebek mellett azt állította: a saját szemével látta, ahogy az edző berángat egy fiút az uszoda egyik mosdójába, ahol aztán agyba-főbe verte a tanítványát.

Szepesi Nikolett a könyvben azt is állította, hogy Turi György többször is megütötte, majd az is kiderült, hogy tizenévesen őt és feltehetően a társait is szexuálisan zaklatta egy Kicsi bácsi névre hallgató masszőr.

Az úszótársadalom akkor mégis az edző és az egyesület védelmére kelt, ráadásul akkor Cseh László is aláírta azt a nyílt levelet, amelyben kiálltak a tréner mellett.

– Meglepődtem, hiszen annak idején Laci is aláírta az ellenem kiadott petíciót. Ám nem haragszom rá, mégiscsak tizenegy éven át úsztunk együtt. Én sem tettem semmit, amíg nem zártam le a sportpályafutásomat. Gyuri bácsi azzal fenyegetett minket, ha beszélni merünk, ellehetetlenít minket, mi pedig a karriert helyeztük előtérbe – mondta Szepesi Nikolett. Hozzátette: Amit Cseh Laci mondott, az abszolút igaz. Az általam írtakat sokan megkérdőjelezték, remélem, azzal, hogy most egy ország kedvence állt ki a nyilvánosság elé, ők is azt gondolják, nyugodtan lehet hinni nekem.

Cseh László állításait Turi György később cáfolta a Magyar Nemzetnek, elmondása szerint sosem ütötte meg tanítványát, legfeljebb „rákoppintott a kezére”. 2013-ban ugyanakkor elismerte, hogy nevelő célzattal pofozta meg Szepesit, a korábbi úszónő szerint három alkalommal is.

Ha azt kérdezik, hogyan léptem túl mindezen, igazából sehogy. Soha nem feledem azokat a pofonokat. Ez egy vissza-visszatérő téma lesz az egész életemben. Nyilván sérült a lelkem, bár pszichológus sosem látott. Pedig tizenkilenc évesen, egy karácsonyi edzés alkalmával én magam kértem Gyuri bácsitól segítséget, szerettem volna elmenni egy szakemberhez, de azt mondta, nincs rá szükségem. Azóta sem mentem el. Talán sosem tudunk túllépni ezeken a traumákon, mindig bennünk él majd az emlékük. Engem molesztáltak, de utólag már azt tudom mondani, örülök, hogy ennyivel megúsztam, és nem okoztak nagyobb kárt bennem. Igyekszem feldolgozni a történteket, és a gyógyulásban nekem is segítség, hogy most többen felemelték a szavukat – mondta a Blikknek Szepesi Nikolett, aki ma már saját úszóiskolájában igyekszik segíteni a tehetséges növendékeket.

Szepesi Niki többször kapott akkora pofonokat, amiket a második emeletről is hallottak
Reményi Diána a Blikknek arról beszélt, hogy Turi rendszeresen mérlegre állította a tizenéves lányokat az egész csoport előtt, és ha húsz dekát híztak, közölte velük, menjenek haza röfögni. Őt sosem ütötte meg, legfeljebb verbálisan bántalmazta, „Szepesi Niki viszont többször kapott akkora pofonokat, amiket a második emeletről is hallottunk”.

Reményi 2007-ben, 21 évesen hagyta abba az úszást, elmondása szerint Turi vette el tőle az úszás szeretetét. Szerinte tízből kilenc tehetséges sportolót tönkretett.
November elején az olimpiai ezüst- és bronzérmes Cseh László beszélt először arról, hogy Turi fizikai erőszakot alkalmazott az edzéseken, tudatosan igyekezett megtörni a versenyzőket. Utána Kiss Noémi író, Egerszegi Krisztina egykori edzőtársa azt nyilatkozta, előfordult, hogy Turi berángatott egy fiút a vécébe, majd ott agyba-főbe verte.

Az egykori tanítványok közül Kozma Dominik, Szepesi Nikolett és Dara Eszter is megszólalt. Utóbbi állítása szerint Turi zaklatta is őt, Pekingben maga mellé ültette, és puszilgatni kezdte a nyakát.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A csiklóizgató vibrátorok a női élvezés kulcsai, a legjobbak az Intim Centerben kaphatók

A csikló a női nemi rendszer része. Valójában közös szerkezete van a férfi taggal, és [...]

Kipróbáltam egy potencianövelőt, durván hatásos

Először vásároltam potencianövelő terméket. Negyven éves elmúltam. Az erekcióm mindig könnyen kialakult eddig is, de [...]

A legjobb szexshop az INTIM CENTER nyitva 33 éve, de jópár szuper szexbolt van még

A budapesti szexshop az Intim Center, az Astoriánál a Károly krt 14. sz. alatt található. [...]

Potencianövelő vásárlás szexshopban, vagy rendelés szexüzlet webshopból

A potencianövelőt SZEMÉLYESEN VÁSÁROLHAT itt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Potencianövelőt RENDELHET a szexshop potencianövelő [...]