Magyar lányok,  Médiahírek,  Szex

Megbaszni kellett Szepesi Nikit az uszodában

Megbaszni kellett Szepesi Nikit, hisz egy nimfomán sportolónó volt. Szepesi Nikolett még aktív sportoló, ugyanakkor szinte kislány volt, amikor kiszúrt magának egy nála idősebb, szintén válogatott úszót. Mondani sem kell, az Eb-bronzérmes elérte a célját, és utóbb megkapta a férfit.

– Tehetséges volt, a jobbak közé tartozott, szerepelt olimpián, világversenyeken képviselte Magyarországot, és sokan ismerték… Mindketten tudtuk, hogy a szex miatt találkoztunk. Hogy erre készültünk immár évek óta… Tulajdonképpen nem sokat beszélgettünk, nem akartam kérdezni, hogy van a felesége, mert valójában nem érdekelt. Leszartam, mi van vele, nem voltam kíváncsi az élettörténetére, egyet szerettem volna, hogy végre jól megbasszon. Hogy beteljesüljön az az álom, amelyet nagyjából tizenkét-tizenhárom éves koromban elképzeltem. Gyorsan levetkőzött, s láttam, hogy leborotválta a fanszőrzetét. Magam elé képzeltem, ahogy a motel mosdójában borotvával ügyködik, miközben a bal kezében a faszát fogja – olvasni a Blikkben.

Megkapom majd, hogy kurva vagyok

Én, a szexmániás címmel júniusban könyvet jelentet meg Szepesi Nikolett. A már visszavonult korábbi olimpikon úszónő a Nemzeti Sportnak nyíltan beszélt a könyvben taglalt sportolói pályafutásáról, arról, hogy falta a pasikat, és sokszor buliból, alvás nélkül ment edzésre.

“Nagykanállal faltam az életet, sok mindenkivel csináltam, a sportolók azért nem olyan szendék, mint amilyennek sokan hiszik őket” – kezdte Szepesi az őszinte beszélgetést. “Játsszuk az álszent játékokat, holott mindenki tudja, ha túl vagy az olimpiai szereplésen, utána már minden csak a buliról és a szexről szól.”

A 25 éves, Európa-bajnoki bronzérmes, az athéni és a pekingi olimpián is szerepelt korábbi hátúszó elmondta, hogy egyik férfitól a másikig sodródott, de mivel az ő lelke olyan, mint egy fiúé, nagyon élvezte ezt az életet. “A férfias énemmel a folyamatos strigulázás volt a lényeg, nem az volt a fontos, hogy ágyban vagy éppen asztalon történik meg. Nekem ez segített abban, hogy a medencében jobb és jobb legyek. Erre volt szükségem, meg a folyamatos bulizásra. Éheztem az éjszakára és a pasikra is.”

Szepesi hozzátette, hogy a partik után sokszor nem feküdt le, hanem a buliból ment a hajnali edzésre. “Milyen jó is volt részegen úszni! Azért arra figyeltem, hogy sohase késsek el – istenem, ha belegondolok, hogy soha senki nem vette észre, milyen állapotban vagyok…”

A korábbi sportoló a könyvében ugyan álnéven említi az alkalmi sportoló partnereit, de konkrétan beszél majd arról, hogy ki mivel fogta meg, és milyen volt vele a szex, és a nős sportolókat sem kíméli majd. “Mindenki ezt csinálja, csak nem beszélnek róla – álszent módon. Akkor sem, ha éppen a párjukat csalják meg. Én is folyamatosan párkapcsolatban éltem ezekben az időkben. A könyv megjelenése után nyilván megkapom majd, hogy kurva vagyok, de ez sem érdekel.”

Szepesi elmondta, hogy nem emlékszik minden partnerére, van, akinek a nevét sem tudja, csak a zoknijára emlékszik. “Amikor megláttam, hogy rajta maradt a zokni; mehetnékem támadt, meg is kértem, hogy siessen. Abban biztos vagyok, hogy sok nő szívesen lett volna a helyemben, hiszen sokan odavannak a szexis sportolókért, a vízilabdásokért, a kajakosokért meg a kézilabdázókért, mondogatják, hogy úristen, meg hűha – hát nem hűha… Bár nem csak sportolókkal voltam, a szállodákban más férfiak is vannak, meg lehet szervezni mindent, az edzőtáborban is vannak lehetőségek, aki ügyes, ki is tudja használni.”

Szepesi három és fél éve párkapcsolatban él, megváltozott, véget vetett a régi életének, és a könyv megjelenésével kapcsolatban csak egy dologtól fél, hogy az édesanyja vagy a nagymamája elolvassa. “Nekik megtiltottam. Már mondtam, hogy kiplakátolom az összes könyvesboltban, hogy ők nem vehetik meg a könyvet.”

További Szepesi Nikolett szex, erotika, bulvárhírek: Szepesi Niki bulvár szextitkai milliókat érnek – Szepesi Nikit kihallgatták a szexbotrányról – Feljelentették Szepesi Niki uszodai molesztálóját – Baszásairól vall Szepesi Nikolett a riportban – A magyar úszónők mint szexuális tárgyak – Szepesi Nikolett szex titkai – Szepesi Niki megkúrva sokak által – Szepesi Nikolettet jól megbaszták a sportoló és edző faszok.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!