Megölte a gyerekét aztán levelet írt neki a pornós Bradács Katalin

Mint arról beszámoltunk, Bradács Katalin azok után vitte Olaszországba kétéves kisfiát, Alexet, hogy a bíróság egy ideiglenes végzésben az apának ítélte. A volt pornósnak azonnal át kellett volna adnia a kisfiút az apának, de ő ezt nem tette meg, hanem Alexszel együtt külföldre menekült, ahol több késszúrással végzett a gyermekkel.

Levelet írt elhunyt kisfiához a gyerekgyilkos Katalin: „Megyek hozzád, ígérem!” Megölt kisfia bocsánatáért esedezik az a magyar nő, aki Olaszországba menekült. Megdöbbentő sorokat küldött édesapjának a börtönből.
Mint ismert, Katalin párkapcsolata már akkor megromlott, mielőtt megszületett volna a kisfia, Alex. Később pedig a két szülő egymás ellen kezdett harcolni a kisgyermekért. Végül a bíróság ideiglenesen Norbertnél helyezte el Alexet.

– Az unokámmal együtt én is meghaltam – megtörte a csendet a gyerekgyilkos Bradács Katalin édesapja. Segítenek a fiamnak és nekem? – Előkerült a gyerekgyilkos anya utolsó levele.
Ám az anya Olaszországba vitte, ahol végül több késszúrással megölte. A halott gyermekről még fotókat is küldött néhány családtagnak, majd az élettelen testet egy élelmiszerüzlet pénztári futószalagjára fektette.

B. Katalin apja attól retteg: lánya végezni fog magával
B. Katalin édesapja, György meggyőződése, lánya azért végzett a kisfiával, hogy megvédje az apjától. A Bors nemrég megtudta, hogy Katalin egy levelet írt elhunyt gyermekének, amit elküldött a Budapesten élő édesapjához.

A férfi attól tart, lánya még kárt tesz magában, így azóta többször is próbálta elérni az olaszországi börtönben, de nem sikerült beszélnie vele. Félelmét erősíti Katalin néhány sora, melyet Alex nagyapja a Borsnak is megmutatott:

– Alex, Anya kicsi fia! Bárcsak láthatnálak még egyszer! Nagyon hiányzol, kiskirályfi! Édes kicsi életem, mindennap veled vagyok! Bocsáss meg, ne haragudj, kicsim! Nem foglak többé elhagyni, megyek hozzád, ígérem, és még boldogabbak leszünk ketten. Vigyázz magadra addig! – fogalmazott Bradács Kati, miközben azt is kifejtette, hogy a kisfiú már kiválóan ismerte a színeket, és először 10-ig, majd 18-ig is megtanult számolni. A levélből kiderült, hogy Alex szeretett magasra mászni, az anyja pedig utána.

A férfi egyébként szeretné, ha Katalin méltányos büntetést kapna és azt is elmondta, mit érez vele kapcsolatban:

– Mégis mit írhatnék a lányomnak a történtek után? Csak arról biztosítottam, hogy bármit is tett, szeretem, hiszen én nemzettem. Szeretném még látni az életben. Talán neki van a legnagyobb szüksége a támogatásra, de hiába. Hetek óta egyetlen levelemre sem kaptam választ, pedig többször is küldtem neki ajánlottan, elsőbbségivel, mihelyt megjött a nyugdíjam – csuklott el György hangja.

– Kati felváltva élt az anyjánál és nálam, ebben az alig 20 négyzetméteres önkormányzati lakásban. A galérián jól elvoltak ketten, én pedig alul aludtam az új élettársammal. Az utolsó két hetet itt töltötték! Az eszembe sem jutott volna, hogy a lányom képes lehet gyilkolni – fogalmazott a férfi, és hozzátette, nem szeretné Katalint az olasz börtönben meglátogatni. – Írok neki egy levelet, amiben kifejtem, mit gondolok róla! A lányom, szeretem őt, és kívánom, hogy megússza a büntetést, de tudom, hogy nem fogja – magyarázta Gyuri bácsi.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Ezerféle szexjáték kategóriákba rendezve található az online szexshopokban

A szexuális játékok olyan tárgyak, amelyeket szexuális élvezet előállítására terveztek. Az Ukrajnában megvásárolható legnépszerűbb intim [...]

Boom Boom potencianövelő rendelés, vagy személyes vásárlás Budapesten

Aze egyik legjobb potencianövelő szer Boom Boom potencianövelő rendelés vagy személyes vásárlás Budapesten. A Boom [...]

Budapesten az INTIM CENTER szexshop a legjobb, a Károly krt. 14. sz. alatt a félemeleten

Magyarországon az első és legjobb szexbolt a Budapesten az INTIM CENTER szexshop a Károly krt. [...]

Péniszgyűrű férfiaknak erekció tartásra

https://intimcenter.hu/index.php?route=product/list&keyword=peniszgyuruA Szexpáza sex shop péniszrevalók közt, egy dizájnos darabok található. Így is nevezzük: erekciónövelő péniszgyűrű! A [...]