Mérő Vera védi az erkölcstelen múltú Kulcsár Edinát

A menő manager Kajdi Csaba kifigurázta Mérő Vera Kulcsár Edinának írt nyílt levelét, mivel szerinte az öncélú. Mérő Vera író, jogvédő pénteken nyílt levelet tett közzé Facebook-oldalán, Kulcsár Edinát megszólítva. Ebben úgy fogalmazott:

„Veled vagyok. Nem tudom elképzelni sem, mit érezhetsz most. Remegő kézzel írom ezt, olyan dühös vagyok azért, amit ez az ócska, nyomorult szennylap tett veled. Mivégre? Hogy Sarka Katának legyen egy rossz délutánja? Na nem mintha lenne erre a gyalázatra bármilyen elfogadható ok. A múltad csakis a tiéd, nem tartozik senkire, ha igaz, ha nem, aki ezzel téged sarokba szorít, megszégyenít, az egy utolsó, gerinctelen szörnyeteg. Az, hogy ezt a várandósságod közben teszik veled, különös, rendkívüli aljasság. Aki nem élt át ilyet, nyilván elképzelni sem tudja, miféle rettenetes helyzet ez. Edina! Ha bármiben, a segítségedre lehetek, itt vagyok. Baráti öleléssel Vera” A képen Mérő Vera:

A múltad csakis a tiéd, nem tartozik senkire, ha igaz, ha nem, aki ezzel téged sarokba szorít, megszégyenít, az egy utolsó, gerinctelen szörnyeteg. Az, hogy ezt a várandósságod közben teszik veled, különös, rendkívüli aljasság. Aki nem élt át ilyet, nyilván elképzelni sem tudja, miféle rettenetes helyzet ez – írta Mérő Vera, aki értelemszerűen nem osztotta meg, hogy pontosan melyik „szennylap” anyagára gondolt. A képen Kulcsár Edina akit örömlánynak, kurvának jellemeznek:

A levél eljutott Kajdi Csaba menedzserhez is, aki TikTokon reagált, felolvasva azt, majd hozzá téve:
Kis öncélú levél. Kajdi Csaba hozzátette: „Na most ezt kiírta magának… Érted te eztet? Írjál már magadnak egy levelet, utána simogasd meg a..” Majd megsimogatta a tarkóját és kiemelte: öncélúnak tartja a levelet, mert valakinek írták, de a szerző magának tette ki.
Pedig a vádirat szerint Kulcsár Edina örömlány volt. Erről a részletes cikk itt olvasható. A képen Kulcsár Edina terhesen, és Tápai Szabina bikniben:

Reddit vélemények

– Nekem ez képmutatónak tűnik. Edina amúgy is imádja ha róla csámcsognak, persze ha neki az kellemetlen, akkor egyből jön a “privát élet” kártyával. Én részemről nem ragaszkodom ahhoz, hogy mindenhol azt lássam, hogy Dubajozott, de akkor ne tolja az arcunkba azt a privát életét se, amit meg mindenkivel meg akar osztani.

– Az összes influencerben ez az undorító. Amíg lehet mutogatni a menő utazásokat, autót, ruhákat, reklámokat meg akármit addig semmi gond de amint jön valami botrány, válás vagy bármi akkor meg a jön magánélet.
– Szerintem csak azért irta ki, hogy aki eddig nem hallott erről az egészről, az most biztosan tudomást szerezzen róla.

– Legközelebb valaki telefonaljon oda a bíróságra, hogy ha valaki terhes, de kurva volt, akkor az üggyel kapcsolatban, se meghallgatni, se vádolni ne lehessen…

– Elképzelem milyen idegállapotba kerülne akkor, ha nem csak a kurvák védőszentje lenne. Egyébként ahogy a mondás tartja, aki kurvának áll, ne csodálkozzon, ha baszogatják.

– Engem jobban zavar, hogy Mérő állandóan jogi dolgokra hivatkozgat és bárkit kábé börtönbe küldene! Valamilyen szinten károsnak is tartom, hogy a médiában jogászkodjon mikor elolvasta 5 mondatban, hogy mi a zaklatás és nyilván “jogvédőként” neki van igaza. Nem akarom felmenteni a nőkkel szemben erőszakoskodó embereket, de a Mérő miatt van, hogy egy Facebook üzenet után mennek feljelentgetni embereket. Az meg röhej, hogy egy eljárás alá vont személyt menteget, feltételezem az összes részletet nem tudja már megint.

– Mérő Vera barmilyen negativat írsz, egybol tilt. Nem szabad hagyni, hogy az ilyen emberek valaha is hatalom közelébe kerüljenek. Mérgezze csak saját magát, meg azt a barmot aki erre vevő, de komolyabb munkát ne végezzen, mer amihez hozzányúl, abból szar lesz.

– Mérő Vera folyamatosan törleszkedik így vagy úgy különböző ügyekhez, eseményekhez, személyekhez. Érdemben semmit nem tesz hozzá, mert ugyan jogvédőnek kiáltja ki magát, de a joggal nincs tisztában és az erkölcsi érzéke is egyre többször cserben hagyja. Elképesztő volt amit például Shakira témában leművelt, oké lehet azt mondani, hogy nem viselte kellően önérzetesen, hogy elhagyták, de Mérő kikiáltotta bántalmazónak és úton-útfélen arról írt, hogy Shakira abúzálja a volt férje szeretőjét… Az nem zavarta Mérőt, hogy mégis csak Shakirát csalták meg és a szerető mászott bele önként a közös ágyba. Jó, hát van sejtésem, hogy miért ment ipari méretben a “szeretőmosdatás”… Mindemellett nem látom, hogy melyek az általa képviselt ügyek, ahol bármi történik érdemben. A saját illetve a “Nem tehetsz róla, tehetsz ellene” Facebook oldalán csak és kizárólag olyan dolgokon háborognak, amit valahol olvastak, soha nem látom, hogy bárminek saját maguk mennének utána, illetve tennének egy ügyben.

– Mérő Vera évek óta túltol mindent, bármibe is fog bele. Egyszer beleállt valami kolbászos reklámfotóba, hogy milyen szexista, hogy egy férfi meg egy nő kolbászt fognak egy képen, egy hentesbolt reklámja volt, no comment. Szerintem ő tipikusan az, aki teljesen elvesztette az arányérzékét, úgy megy neki minden olyan (amúgy is nagy nyilvánosságot kapó ügynek), mintha a nőn akarna segíteni, de csak magát hype-olja. Ezt a levelet priviben is megírhatta volna Kulacsnak, posztba meg mehetett volna egy általánosabb támogatónyilatkozat, ami nem nevezi meg az ominózus hölgyet, így talán el is hinném, hogy őt akarja védeni.

– Három vagy négy éve egy cukrászda lejáratásába állt bele, amely szerint egy anyuka panaszolta, hogy kitessékelték őket a gyerMekeivel, pedig ők csupán édesen jatszottak, nem zavartak senkit. Aki azt merte írni, hogy ő azért meghallgatná a másik felet is, azt személyeskedve pocskondiázta, pl a profilképe alapján.

– Bocsánat, de miért Edina a jajszegény? Azért őt valljuk be nem érheti meglepetésként, ahogy elfogadta a pénzt, ezt a világot tudta, egyszer valaki turkálni fog a szennyesben.
Az a szomorú, sok fiatal lány, akinek nagyobb fogalma sincs a világról, önképe sincs, azt hitte évekig, ha jól csinálja lehet kiváltságos koronázatlan koldus mint az egész bagázs aki ebből él. Utat kereső fiatalok tömkelege követi ezeket a hamis bálványokat. Na ők át lettek baszva, Edina meg meg lett.

– Sáfrány Emese vállalta, abbahagyta, azóta csomó dolgot csinál, kiválóan marketingeli magát, mégis mindenhol megkapja, hogy dehát pornózott. Nem védeni akarom Edinát, csak azt mondom, hogy ezzel a múlttal nem tud olyat csinálni/mondani, ami miatt ne köpködné mindenki.

– A terhesség az anyaság az öregség nem érdemel külön tiszteletet, ez egy állapot ami valamennyi nővel megtörténik. Attól mert valaki anya még lehetett régen prostituált és lehet jó vagy épp rossz ember is. Az anyaság nem megváltás, és nem jár különleges kiváltságokkal. Már egyre jobban rosszul vagyok ettől az egész felfogástól.

– Egészen pontosan mit csinálnak vele ? Talán az újságírók pisztolyt fogtak a fejéhez, hogy menjen el prostinak? Nem ő csinálta? Miért más tehet arról, amit ő tett? Szimpatikusabb lenne, ha vállalná a következményeit a tetteinek és nem most is ő lenne az áldozat.

– Mérő Vera ebből él. Nővédő (engem így ne védjen, köszi). Kifacsarodott világ az, ahol a prostitúcióra lassan felnézni kell és le lehet szennylapozni, ha a lap ügyészségi dokumentumokkal támasztja alá az állítását. Mérő Vera semmi mást nem akar, mint Kulcsár Edina hátán egy kis reflektorfényhez jutni. Ez nem sérti a másik nő jogát? Vagy nő a nővel csinálhatja? Feministának vallom magam (dolgozom, tanulok, szavazok, családom van, a társadalom aktív tagja vagyok), így írom, hogy az ilyen megélhetési aktivistáknál rosszabb nincsen, ha nőügyekről van szó.

– Basszus emberek… eljutunk oda, hogy valaki kurválkodik és ezt nem lehet kimondani, mert akkor te vagy a gonosz, aki bántja, ha ezt a tényt ki mered mondani? És az miért nem számít, hogy hány ember érzi magát rosszabbnak amiatt, hogy ezek a kétes hírű celeb ‘glammodellek’ azt hirdetik, hogy dolgozz sokat és ezt te is elérheted? Ez az üzenet talán nem káros? Mérő Vera számomra teljesen hiteltelen, mindig felül az aktuális hype vonatra és nem kicsit túltolja.
Forrás: reddit.com/r/talk_hunfluencers/comments/11atxc0/mit_gondoltok_mérő_vera_megnyilvánulásáról_a/


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?