Mire költi Liptai a vetkőzésért kapott 3 milliót

liptai_claudia_szexKülönösen szexi, a nyuszis magazinban megszokottnál is jóval merészebb fotósorozatban láthatjuk az ősszel Liptai Claudiát. A TV2 sztárja hosszú hónapok tárgyalás sorozata után a hét végén aláírta szerződését, így ő lesz a lap történetének legdrágább címlaplánya: hárommillió forintért vállalta a vetkőzést. A huzavona nem volt véletlen, a tévés az anyagiakon túl is kőkemény követelésekkel állt elő. Ragaszkodott ahhoz, hogy az általa kitalált koncepciót valósítsák meg a képek készítése során, és ezen bizony rengeteget vitáztak a magazin készítőivel. Végül rábólintottak az elképzeléseire, s a Blikk úgy tudja, hogy a hét fő bűn (kevélység, fösvénység, bujaság, irigység, torkosság, harag, jóra való restség) témakörére épül a koreográfia.
A sztárgázsiért és a különleges igényekért (részletek a playboy.hu-n) azonban alaposan meg is dolgozik Claudia: a megszokottnál jóval több fotó készül róla. Egy címlaplány általában 10-12 oldalon szerepel a magazinban, őt viszont legalább 20 oldalon keresztül láthatjuk majd. Radnai Péter főszerkesztő szerint ilyen nehezen még senkivel sem jutott egyezségre, de hiszi, hogy megéri a fáradozást, s a Liptaival legalább olyan sikeresek lesznek, mint az eddig megdönthetetlen Zalatnay-sorozattal (2001-ben több mint 70 ezer példányt adtak el vele).
Claudia a Blikknek nem tagadta, hogy a kialkudott csúcsgázsi nagyban befolyásolta a döntésében (a közelmúltban költözött el lányával férjétől, Gesztesi Károlytól, így igencsak megnőttek a kiadásai), de női hiúságát is legyezgette a lehetőség.
– A rekordösszeg megtisztelő, lesz is mire költenem, Panka taníttatására megy el – kezdte. – Ugyanakkor még soha, egyetlen újságban sem mutattam meg így magam, és úgy gondoltam, 36 évesen, egy szüléssel a hátam mögött ez az a pillanat, amikor igent kell mondanom. Olyan képeket akarok, amelyeket 10-20 év múlva is büszkén nézhetek vissza.
Kép KépA Mokka műsorvezetője azt is elárulta, hogy Gesztesi Károllyal többször is beszéltek a lehetőségről, és persze – akárcsak a legtöbb férfi – első hallásra ő sem repesett az örömtől, hogy ország-világ láthatja felesége idomait.
– Noha közös szakmánk része, hogy megmutassuk magunkat a világnak, ez azért mégiscsak más – mondta Claudia. – Végül az nyugtatta meg, hogy ezek csak fotók, a Playboy nem dombornyomású, így érezni nem érzik azt, amit ő megkapott… (Blikk) Liptai Claudia cikkek


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

One thought on “Mire költi Liptai a vetkőzésért kapott 3 milliót

  1. Pingback: Liptai és a Playboy 3 milliója | Olimpiq.com szex innováció

Comments are closed.