Molnár Anikó ismét a testével próbál érvényesülni, meztelen képek és videó

Molnár Anikó már többször posztolt az Instagram-oldalára posztolt kihívó képeket, amelyek főleg a férfi követői között örvendtek népszerűségnek. A gyakran provokáló vagy szexre felhívó kommentek azonban egyáltalán nem tántorítják el.
„Legutóbb egy olyan fotót töltöttem fel az Instagram-oldalamra, ahol félmeztelen vagyok, és csak egy napszemüveg van rajtam. Nyilván nem látszik semmi belőlem, de sejteni lehet, hogy nincs rajtam ruha” – nyilatkozta a Borsnak Molnár Anikó. „Elképesztő, hogy milyen mennyiségű és tartalmú kommentek érkeztek. Tömegével jöttek az üzenetek: van, aki csak beszélgetni szeretne velem, volt, aki vacsorázni vitt volna, mások pedig közelebbről is megismertek volna… ha finom akarok maradni”

– Egy jó ideje gondolkodtam azon, hogy elindítok egy OnlyFans oldalt, és most már meg is tettem az első lépéseket. Regisztráltam, és már el is fogadták a jelentkezésemet. A további lépésekkel azonban nem vagyok teljesen tisztában, így még nem él az oldalam. Úgy gondolom, hogy az induláshoz és a további működtetéshez szükségem lesz majd egy szakemberre, akit még keresek – árulta el a Borsnak.

A magyar celebek prostituálódnak. Kelemen Anna a Rózsadombról indult, Molnár Anikó pedig Pomázról, egy vályogházból. Kelemen Anna pénzért szexelt, Molnár Anikó pedig a vágyakért. Anikó az általános iskolát Pomázon végezte el, a gimnáziumot pedig Óbudán.

A gimnázium elvégzése után kipróbálta az ingatlanügynökségi szakmát, felszolgálóként is dolgozott, de mindig többre vágyott, álmában pompában és csillogásban élt, így amikor meglátta az RTL Klub felhívását, hogy indul a ValóVilág második szériája, egyből jelentkezett.

molnar_anikoTovábbi Molná Anikó szex, bulvár, celeb hírek: Dubai miatt Molnár Anikó fenyegetések elé néz – Molnár Anikó két férfivel csalta Bochkor Gábort – Pókerbarlangban fog dolgozni Anikó – Molnár Anikó kivirult a hentesfiú mellett – A sztár, a lúzer és aki anyját kereste Molnár Anikó történetei – Hajdú szerint Molnár Anikó hazug – Savat pumpáltak Molnár Anikó fenekébeMolnár Anikó múltja és új segge – Aktfotózás Molnár Anikó celebbel – Idős férfi kitartottja Molnár Anikó Amerikában – Molnár Anikó átüvöltött Amerikából, hogy elege van – Molnár Anikónak fasz kellene karácsonyra – Valóságshow kurvák vagy celebek.

Molnár Anikó RTL

„Háromszor szerepeltem a Playboy címlapján, voltam CKM-lány és vetkőztem az FHM-ben. Álszent dolog lenne azt állítani, hogy prűd vagyok, mert bár a meztelenség sokaknál átlépi az ingerküszöböt, én 47 évesen is büszkén vállalom a testemet” – meséli a Story magazinnak a VV Anikóként is ismert celeb, aki Annie Millerként jelentkezik majd ruhátlan képekkel az OnlyFans-en.

– Független, felnőtt nő vagyok, nincs férjem, se gyerekem, nincs ki előtt szégyenkeznem. Ráadásul a környezetem is támogat a döntésemben, a fotelhuszár kommentelők rosszmájú megjegyzéseire viszont természetesen ezúttal is számítok – tette hozzá.
A célközönségét Molnár Anikó így látja: „Többnyire a 25-60 év közötti férfiak érdeklődnek irántam, legalábbis az Instagramon javarészt tőlük kapok üzeneteket, kommenteket.”
Azt azonban nem tudja elképzelni, hogy egy erotikustartalom-gyártó oldalon ismerkedjen, ugyanakkor szerinte nem fogja megnehezíteni az ismerkedést, hogy „pikáns tartalmú fotók” is fellelhetők róla az interneten, nyilatkozta a Story-nak a celeb.
Molnár Anikó a Fókusznak beszélt arról, hogyan próbál spórolni:


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?