Szex,  Szex Dr

A női ejakuláció a squirt titkai és vélemények mindkét féltől

Az ejakuláló orgazmus vagy spriccelés – ezt a témát átjárják a pletykák és a legütközőbb információk. Ma ebben a cikkben szeretnénk szentesíteni a leggyakoribb mítoszokat az ilyen típusú női orgazmusról, és megmagyarázni, hogy miért csak kitalációk.

Sajnos sok szakértő azt állítja, hogy a fröccs csak bizonyos nők számára áll rendelkezésre. Vannak, akik azt mondják, hogy évekig tart a nő testének speciális felkészítése a sugárhajtású orgazmusra, mások szerint ez lehetetlen a különböző ezoterikus technikák folyamatos gyakorlása nélkül. Ez miért nem igaz? Ehhez azt javaslom, hogy vizsgáljuk meg az elemi fiziológiát.

A női ejakulációról szóló cikk is írja, hogy mikor egy nő izgatottá válik, kétféle folyadék kezd kiemelkedni: hüvelyi és húgycsőváladék. Szinte mindenki ismeri a hüvelyi váladékot. Feladatuk a hüvely épségének biztosítása a súrlódások során. Egyszerűen fogalmazva, kenőanyagként szolgálnak. De a húgycső kisülésével minden sokkal érdekesebb. Sokak számára ez a fajta ürítés üres hely.

Tévhitek a női sugár orgazmusról

Elengedésük fő oka annak a titokzatos G-pontnak a stimulálása , amely néha kinyílik, majd ismét kijelentette, hogy nem létezik. Mi az igazság? Először is, ez nem egy pont, hanem egy egész terület. Az a személy, aki felfedezte, soha nem nevezte pontnak. Ezt a kifejezést amerikai újságírók hozták forgalomba 1962-ben. Ahhoz, hogy világosan megértse, miről beszélek, olvassa el a 17 típusú női orgazmus cikket . Ez tehát nem pont, hanem G. terület.

Valójában a nő húgycsövének teljes hosszát tartalmazza. Ebben az esetben a nő húgycsövét az úgynevezett parauretrális mirigyek veszik körül, vagy ahogy Skene mirigyeinek is nevezik. Lehet, hogy valakinek több van, valakinek kevesebb, de a legfontosabb az, hogy kivétel nélkül minden nőnek vannak. És ez viszont azt jelenti minden lány vagy nő megtapasztalhatja mind a G-pont orgazmusát, mind a sugárhajtású orgazmust.

  • Ha nem akarod végigolvasni, akkor a női spriccelős orgazmus ujjal vagy g-pont vibrátoral érhető el legkönnyebben  g-pont izgatásával.

Ennek a ténynek a tagadása egyenlő azzal a ténnyel, hogy valaki megkérdőjelezi a nő vizelési képességét, abszolút egészséges húgycső és minden más fiziológiai mechanizmus jelenlétében. Ezért, ha azt hallja, hogy a fröccs csak a nők kis részének áll rendelkezésre, ne higgye el. Az egyetlen és legfontosabb tényező, amely meghatározza annak valószínűségét, hogy egy lány fröcsköl, az a férfi készsége és tudása, hogyan viheti a lányt sugárhajtású orgazmusba.

Tévhit: A sugárhajtású orgazmus sok folyadékot bocsát ki.
Ugyanazon internet hatalmas területein nagyon élénk képet rajzolnak egy fröccsről, mint egy hatalmas mennyiségű váladék, amely nagy erővel ömlik ki egy nőből.

Élénk példa erre egy spriccről készült pornófotó, ahol szó szerint szökőkutakat láthat a lányok nemi szerveiből.

Ez tényleg nem így van? Egy tapasztalt szem meg tudja különböztetni a szimulációt és a valódi női sugárhajtású orgazmust. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a paraurethnal mirigyek mérete és sűrűsége minden nőnél eltérő, a kilövő folyadék térfogata is változik. Nagyon kevés nő képes bőséges kisülésre. Jellemzően a mennyiség néhány csepptől fél kávéscsészéig terjed. Hogyan érhető el tehát egy ilyen „vízesés” a kamera előtt?

A színésznő hatalmas mennyiségű vizet iszik a forgatás előtt.
A nem trükkös stimuláció révén folyadék távozik, ami látványos show-t hoz létre.
A színésznő sokáig edzett a spriccelés elérésére.
Ez minden. A hétköznapi nők szerencséjére az az igazság, hogy ezeknek a műsoroknak semmi közük a valósághoz. A lényeg az, hogy ha a partner valóban megérti a mechanikát, és birtokolja mind a bevezetést, mind a G-pont stimulálásának alapvető technikáit, akkor a partnere maximális örömérzetet kap. És természetesen a gyógyítás is érintett, függetlenül attól, hogy hány parauretrális mirigy érintett, és mennyi folyadék szabadul fel.

Tisztában kell lennie a permetezés és a spriccelés közötti különbséggel. Sokan tévesen büszkék arra, hogy folyadék felszabadulását okozhatják, a partner kellemes érzéseivel együtt, de ez még nem női sugárhajtású orgazmus. Nem olyan nehéz magának a folyadéknak a felszabadulását okozni, hanem példátlan erősségű orgazmusos érzéseket, hihetetlen örömöt és negatív érzelmeket elérni, amikor egy nő visszatér az érzelmek ilyen forgatagából olyan állapotban, mint egy újszülött gyermek – ez az igazi spriccelés, ez a partnere igazi készsége, ami valószínűtlen, hogy meg fogják mutatni a médiában.

Tévhit: A sugárhajtású orgazmus szörnyű betegség
Igen, ez a vélemény is létezik. Amerikában és más országokban a közelmúltban a nőgyógyászok azzal érveltek, hogy a folyadék szekréciója egy nőből a közösülés során olyan betegség, amelyet kezelni kell. Számos orvos ma is ezt állítja. Több ezer dokumentált eset van, amikor egy nő eljön a klinikára, leírja, mi történik vele, és végül azt mondják neki, hogy beteg, és gyógyszert vagy műtétet írnak fel neki. A tudatlanság nagyobb példáját nehéz elképzelni. Az orvosok tévedésből tévesztik a vizelet -inkontinenciát. Természetesen sem a gyógyszerek, sem a műtétek nem vezetnek semmi jóhoz.

A nők maguk is büszkék és élvezik ezt az ajándékot, és gyakran úgy vélik, hogy ez betegség, és ezért minden lehetséges módon megpróbálják elrejteni azt a tényt, hogy megtapasztalhatják ezt a fajta örömöt. Valóban, ki akarja magát összetörtnek tekinteni, különösen „ott”? Remélem, most már megérti, hogy a sugárhajtású orgazmust kísérő folyadék felszabadítása nem betegség, hanem éppen ellenkezőleg, a női szexualitás csodálatos és szerves része. Ezek a természetes folyamatokon alapulnak, amelyeket a cikk elején említettünk. Annak érdekében, hogy ezt a tényt közvetítse partnere felé, önállóan elmagyarázhatja neki ezt a mechanizmust, vagy egyszerűen hagyhatja, hogy elolvassa ezt a cikket. Hidd el, ő több mint hálás lesz neked.

Tévhit: Pszeudo-oktató fröcskölő videók.
Érdemes a Google-ba beleütni a spriccelő orgazmus vagy a spriccelés kifejezést, és sok olyan filmet fog látni, ahol folyók és vízesések ömlenek a női nemi szervekből. Ha aktívan keresett információt a spriccelésről az interneten, akkor valószínűleg különböző videókat látott, ahol úgy tűnt, hogy a platina eltört!)) Valójában ez nem teljesen igaz információ, és most elmagyarázom, miért van ez így.

Mindig ugyanazt a feltört technikát mutatják a szövegkörnyezetből. Végül, utánozni akarod, egyszerűen kitéped a barátnőd szeméremcsontját. Ennek eredményeként a lánynak fájdalma, csalódása és kisebbrendűségi komplexusa van. Ez gyakran nem a megfelelő pozíció. Egy ilyen orgazmus szinte lehetetlen függőleges helyzetben. Ezeknek az embereknek, akik ezeket a videókat forgatják, van a legtávolabbi elképzelésük a témáról, de a legközvetlenebbül kapcsolódnak a pornóüzletághoz. És főként, ismétlem, egy, a kontextusból kivett technikát alkalmaznak.

Következtetés. Ezek talán a leggyakoribb és legnépszerűbb tévhitek a spricceléssel kapcsolatban. Remélem, hogy ez a cikk elegendő információt és tényt szolgáltatott ahhoz, hogy eloszlassa ezeket a mítoszokat és meséket. Összefoglalva, emlékezzünk még egyszer arra, hogy szinte minden nő képes a sugárhajtású orgazmus megtapasztalására, de ennek kulcsa egy férfi, vagy inkább a lány tudása, hogyan kell spriccelni. korábban is érdeklődtek irántam, de nem annyira, mint azután, hogy lementem a spriccelésről szóló szemináriumot. Általában egyszer találkoztam egy lánnyal, volt pár meghitt találkozója. És természetesen ezeken a találkozásokon mindegyike sugárhajtású orgazmust élt át, miközben úgy repült el, hogy nem tudom, milyen ég.

Utána valahogy felhívott, de elfoglalt voltam a munkámban, és nem láttam a hívását. Mennyire meglepődtem, és valahogy kényelmetlen is volt számomra (bár valahol mélyen még egy kicsit is hízelgettem))), amikor hazatérve látom őt a bejáratomnál. Általában az életben éppen az ellenkezője történik, vagyis a srácok elkapják a lányokat a bejáratuk alatt, de számomra máshogy alakult. Persze erre egyáltalán nem vagyok büszke. Büszke vagyok arra, hogy most a legnagyobb örömöt tudom nyújtani a lánynak, amelynek ismétlése érdekében kész mindent megtenni, sőt abszolút nem megfelelően viselkedni.

Mit mondanak azok a lányok, akiknek orgazmusuk van?

Sok férfit és nőt egyaránt érdekel, hogy valójában mit tapasztal egy lány, amikor fröcsköl. Lehetne válaszolni erre a kérdésre, de azt hiszem, logikusabb és sokkal meggyőzőbb lenne, ha maguk a tisztességes nem képviselői mondanának erről.

Megpróbálják, amennyire csak lehetséges, szavakkal leírni a fröcsögés során szerzett tapasztalataikat és érzéseiket, és megpróbálják összehasonlítani őket más típusú női orgazmus érzéseivel, és kiemelik a fő jellemzőket és előnyöket.

– Ez az orgazmus más, mint a többi, amit tapasztalt? Ha igen, mivel?
Nagyon eltérő. Általánosságban elmondható, hogy mindegyikük egyedülálló egy nő számára, vagyis állandóan más és más örömet okoz. De a sugárhajtású orgazmus olyasmi, amit nem is lehet összehasonlítani semmivel. Azt mondanám, hogy ez valami irreális. Nagyon különbözik a többiektől, és ez a különbség nagyon komoly. Nehéz megmondani, hogy milyen paraméterekben különbözik, de azt mondom, hogy érzelmileg és fizikailag egyáltalán nem érti, hol van, és általában mi történik veled. Ez egy nagy szenzáció összességében. Más típusok, például a klitorális vagy a hüvelyi, olyanok, mint a fellángolások. A vaku elmúlt, és hűvös volt, de elmúlt. A spriccelés pedig olyan, mint egy nagy robbanás, ami után a tudat megváltozik. A normális orgazmusok is biztosan jók, de villanásoknak tűnnek a nukleáris robbanás hátterében, amely akkor jelentkezik benned, amikor spriccelsz.

– Volt már hasonló érzésed korábban? Talán tapasztalt már hasonlót, de nem tudta, hogy ez pontosan sugárhajtású orgazmus?
Miután először megtapasztaltam, határozottan megértettem, hogy ilyesmi nem történt velem korábban, mert ha szóba kerül, megérti, hogy ez az. Előtte persze voltak orgazmusok, kellemes volt, de ezeket az érzéseket még csak közel sem lehet összehasonlítani azokkal, amelyeket spriccelés közben tapasztalok.

1. interjú: Milyen érzés a spriccelés?

Bármilyen nagynak is hangzik, de úgy tűnik, mint egy hatalmas robbanás a testedben, ami mindent felemészt, és egy másik valóságba visz, amelyben már nem tudsz számot adni arról, hogy hol vagy és mi van veled . Nem érzel sem testet, sem érzelmeket. Ez hatalmas felszabadulás a test és a lélek számára. Vagyis amikor visszatérsz ebből a valóságból, úgy tűnik, új lapról kezded az életet. Vagyis boldog vagy, mélyen telt és teljesen belsőleg nyugodt. Kívánom, hogy minden nő csak saját maga tapasztalja meg ezeket az érzéseket, mivel nagyon nehéz ezeket szavakkal közvetíteni. A sugárhajtású orgazmus után minden, ami izgatni és zavarni tud, oldalra kerül.

2. interjú: Egy lány véleménye, aki megtanult spriccelni
Mióta fedezted fel a spriccelési képességedet, és milyen régen tudtál még róluk?
Körülbelül 4 éve történt ez először velem. Azt hiszem, ez elegendő kifejezés ahhoz, hogy érzelmileg és fizikailag is értékelni lehessen ezt a fajta örömöt másokhoz képest. Kérem, mondja meg, mi a különbség?

A fröccs teljesen más érzés. Amikor teszteltem, különösen különbözött a klitorálisétól, és elég sok tapasztalatom volt az összehasonlításhoz. Bizonyos értelemben a klitorál élesebb, intenzívebb, de nem tart olyan sokáig. Ez az orgazmus sokkal hosszabb. Lehet, hogy nem olyan intenzív, de sokkal tovább tart. Bár nem olyan fényes, egész testemmel érzem. Pihentető, nyújtó és kielégítő minden szempontból és minden értelemben. Különösen világosan éreztem, amikor először megtapasztaltam. Csak sírni kezdtem. Nem tudom miért, mi történt és hogyan, de csak sírtam.

Tehát határozottan néhány pszichológiai pillanatról beszélünk, vagyis a negatívról, ami elhagyja a sugárhajtású orgazmus során? Hogyan befolyásolja ez akkor a közérzetét?

Sokkal könnyebbnek éreztem magam, nevezetesen pozitívabbnak, igen, pozitívabbnak – ez egy nagyon megfelelő szó. Nem vettem észre, de úgy éreztem, mintha valami nehéz dolog szakadna le rólam. Nem tudom mit, de valahogy lehúzott, és miután lejött, hihetetlen könnyedséget éreztem. Minden dolog, ami miatt aggódtam, jelentéktelenné és kicsinyes lett.

– Hogyan értékelné és hasonlítaná össze szexuális életét az első permetezés előtt és után?
Azt mondanám, hogy most sokkal többet tudok a lehetőségeimről. Ez sokkal érdekesebb, mert meg tudom magyarázni a barátomnak, hogyan kell engem fröcskölni, ha természetesen képes követni ezeket az utasításokat!)) Ha nem, természetesen nem fog működni. Általában egy ilyen orgazmus sokkal nagyobb örömet okoz nekem. Úgy érzem, jobban tudok kötődni egy férfihoz.

3. interjú: Squirting Girl Review
Tapasztalt -e már életében spriccelő orgazmust, és ha igen, írja le érzéseit.
Igen, nem egyszer tapasztaltam. Természetesen ezek nagyon szokatlan és hűvös érzések, amelyek többször hatnak rád, nagyon felszabadítóak és pihentetőek. Utána olyan könnyű érzés van a lélekben, mint pszichológushoz való ellátogatás után, és könnyedség a testben, mint masszázshoz. Olyan érzés, mintha szárnyai nőnének. A súlytalanság és a teljes öröm érzése az egész testben a koronától a lábujjig. Pontosan ezt várod el a szextől, de nem mindig kapod meg korábban. Ezeket az érzéseket valójában nehéz szavakba önteni. Egy dolgot biztosan állíthatunk – hogy nem hasonlíthatók össze semmivel.

– Hallottál már a barátnőidtől az ilyen orgazmusokról a szexuális életükben, és általában ezt valahogy megbeszélik a körödben?
Folyamatosan megbeszéljük a szexet a lányokkal, de többnyire nem tudják, mi az a fröccs, nemcsak a személyes tapasztalatok szempontjából, de elvileg nem tudják, mi az. Valójában ezt a témát nem sokat vitatták meg közöttünk – ez túl őszinte téma. A barátaim nem túl felszabadultak az ilyen beszélgetésekben. Arról beszélni, hogy milyen tagja volt és mit tud alapvetően – igen. És valami részletesebb, mint a spriccelés túl sok. Amikor először beszéltem erről a témáról, nem értettek engem túlságosan, azt mondták, mondják, mi ez, miért van szükség rá, milyen perverziók és ilyesmi. Ezért nem foglalkoztam ezzel a témával.

– Milyen érzések vannak másnap?
A teljes nyugalom és nyugalom érzése. Olyan érzés, mintha újraindították volna. Olyan vagy, mint egy virágos mezőn, ahol enyhe szellő fúj és süt a nap, bár ebben az időben metrózhatsz.

Változik -e az észlelés és a hozzáállás ahhoz az emberhez, aki először spriccelős orgazmushoz vezetett?

Természetesen. Az ilyen érzések után a hozzáállás nem változik. Valamikor úgy éreztem, mintha valami erős drogon ülnék. És hogy őszinte legyek, valamikor még engem is zavart). De aztán ez az érzés elmúlt. Egyszerűen lehetetlen elfelejteni azt a személyt, aki ebbe az állapotba hozott. Soha nem gondoltam volna, hogy valaha is ennyire fogom értékelni a férfiak kezét!)

– Változott a szex azután, hogy a férfi bevezette a spriccelést a szexuális életébe?
Úgy tűnik, hogy maga a szex technikai szempontból nem változott, de az érzelmi kapcsolat megerősödött, az érzelmi élmények mélyebbek lettek.

– Az első fröccs egyfajta sokk volt számodra, amikor először történt veled?
Azonnal megijedtem, hogy őszinte legyek, és még szidni is elkezdtem az emberemet. Csak én olyan ember vagyok, hogy csak akkor vagyok nyugodt, ha mindent irányítok, és mindent meg tudok magyarázni. És abban a pillanatban nem tudtam semmit irányítani, még kevésbé elmagyarázni magamnak, hogy mi történik. Úgy éreztem, hogy le vagyok fedve, valami nagyon erős és hatalmas, aminek egyáltalán nem tudok ellenállni. És akkor ez a fröccs, azt hittem, hogy leírom magam, és egyszerűen nem tudom megállítani. Általában ijesztő volt, de nagyon szórakoztató!)

– Ön szerint érdemes figyelmeztetni egy lányt, mielőtt sugárhajtású orgazmust kap?
Nem hiszem. Nekem úgy tűnik, hogy sokkal hűvösebb lesz valamiféle meglepetést okozni. Ezek általában új érzések, amikor valaki intenzíven csinál valamit, és ez furcsa, repülő érzéseket okoz, amelyeket még soha nem tapasztaltam. Vagyis nekem úgy tűnik, hogy a meglepetés és a meglepetés pillanata mindig jobb.

– Vagyis jobb ajándékot vagy meglepetést készíteni ebből?
Igen, ez tényleg szuper meglepetés. De azok a hamis érzések „írni akarok”, amelyeket a lányok gyakran tapasztalnak a spriccelés előtt, még mindig ott vannak, vagy nem?

Igen most is az. És minden alkalommal bizonyos mértékig túl kell vennie magát. Emlékszel, hogy mindezek a „vécére menni” érzések valójában hamisak, és minden alkalommal egyre könnyebb átkelni. Vagyis a te esetedben egyelőre ezt a pillanatot mindig le kell győzni egy kicsit.

Nézd meg, miért kérdezem, mert sok lány nem érez semmit. Ez tényleg a nőtől függ. Előfordul, hogy egy nő késztetést érez arra, hogy „írni akarjon”, és előfordul, hogy egyáltalán nem érez semmit, csak akkor, amikor ez a hullám elmúlik, nagy meglepetéssel nedves takarót vagy lepedőt érez maga alatt.

Most először volt ilyen, hogy nem éreztem késztetést. Csak később éreztem, hogy minden vizes alattam.

De most, amikor már jó néhányszor megtapasztalta a sugárhajtású orgazmust, és már van némi tapasztalata, ki tudná emelni azokat a fő hibákat (véleménye szerint), amelyeket az embere követett el, amikor megtanult spriccelni? Volt valami a tetteiben, amit aztán fokozatosan javított, és ez végül lehetővé tette, hogy fröcsköléssel fejezze be?

Nekem úgy tűnik, hogy helyesen kell számolnom az intenzitással. Azt hiszem, minden nőnél más lesz. Vagyis az én esetemben intenzívebben kellett őt stimulálni. És szelídebben tette. Abban az időben már többször is megközelítettem azt a tényt, hogy valami majdnem eltakar a fejemmel, és (mint később megértettem) szó szerint hiányzott egy lépés ahhoz, hogy átlépjem ezt a határt, megteszem az utolsó lépést, és elesek a fényes érzések mélységében .

Kérdezett -e kérdéseket a folyamat során? Erősebb, gyengébb, ez jobb vagy ez?

Nem. Őt csak az én reakcióm és a testem reakciója vezérelte.

Ez a konkrét eset, mint a többi, bizonyos mértékben egyedi lesz a maga módján. És az a tény, hogy például ennek a lánynak az embere szóbeli segítsége nélkül (felszólításai nélkül) sikerült sugárhajtású orgazmushoz juttatnia, nem garancia arra, hogy sikerülni fog. Ezért mindaddig, amíg nem vagy elég tapasztalt abban, hogy a nőket spriccelésbe hozza, kérdezze meg partnerét, ha kétségei vannak. Jobb biztos kérdezni és tudni, mint veszteségben. Végül is soha nem leszel 100% -ig biztos abban, hogy nyögései az öröm, nem pedig a fájdalom következményei.

Volt -e valaha szex közben tanítani vagy valahogy korrigálni egy férfit? Vegye figyelembe, hogy itt nem a spriccelésről van szó, hanem általában a szexről

És többször is. Annak ellenére, hogy szeretem, amikor minden intenzívebben történik, néha fáj nekem, és erről mindig tájékoztatom a párom. Vagy amikor jól érzem magam, és úgy érzem, hogy többet akarok, akkor erről is beszélek. Nekem úgy tűnik, hogy nincs ezzel semmi baj. Éppen ellenkezőleg, meglepődöm, amikor egy férfi azt mondja: „Nem kell megmondanod, mit tegyek”. Tapasztalatom szerint ilyen is volt. Hiszen ő nem tudhat nálam jobban, amit most tapasztalok, és mit tapasztalhatok, ha egy kicsit másképp tesz valamit. Ezért úgy gondolom, hogy azok a férfiak hülyék, akik nem hallgatnak a lányok figyelmeztetéseire, vagy úgy tekintenek rájuk, mint bárdokra a szexuális ügyekben és a nők ágyban való elégedettségében. Személy szerint az én szememben egy férfi, aki hallgat rám és a kívánságaimra, szexben nagyon vonzó számomra, mert fontos számára, hogy jól érezzem magam. És azok a férfiak, akik “a páncélvonaton” vannak, gyakran vak önbizalmuk miatt, semmi az ágyban.

És mit kell tennie egy férfinak, hogy sugárhajtású orgazmust kapjon, mire ügyeljen elsősorban?

Legalább bíznom kell benne, ismernem kell ezt az embert. Ennek „nem fából” kell lennie, képesnek kell lennie arra, hogy ellazítson – azt hiszem, ez elég.

És mit jelent a „fa” az Ön megértésében?

Nekem úgy tűnik, hogy ez valamiféle elhatározás. Nem szabad túlságosan aggódnom amiatt, hogy örömet szerezzek a páromnak. Vagyis képesnek kell lennie önmagának is tetszeni. Ebben is van némi relaxáció. Azaz, hogy az ember bízzon önmagában és abban, amit csinál. Mindig vadul bekapcsol. És ez mindig valamilyen bónusz, amiben bízni lehet, mert úgy érzi, hogy tudja, mit csinál, és bízhat benne.

Fontos számodra, hogy hogyan fogja ellazítani és „ott” kezével stimulálni?

Nekem úgy tűnik, hogy nagyon fontos, hogy mindent fokozatosan és egyben vadul magabiztosan tegyünk. Lágy mozdulatokkal kell kezdenem, és fokozatosan fel kell építenem az erőt, és meg kell értenem, hogy pontosan mi illik minden egyes lányhoz. Vagyis semmi esetre se tegye hirtelen. Mindig kövesse a nőt, az érzelmeit, és érezze és értse meg, mi történik vele.

Ismersz olyan férfit a szeretetten kívül, aki tud valamit, vagy azt mondta, hogy tud a spriccelésről?

Csak 2 férfit ismerek, a többiek egyáltalán nem tudják, mi ez. Vagyis azok közül a férfiak közül, akiket egész életemben ismertem, annak ellenére, hogy érdekes és hihetetlen szexuális kapcsolatokat ápoltak velük a sugárhajtású orgazmusokról, egyikük sem említette és nem is beszélt, és szerintem valószínűleg nem is ismerte.

– Mit gondol, érdemes -e ezt egy embernek megtanulnia?
Természetesen! Ez egy szuper bónusz és nagyon megéri. És hogyan és mitől fog kiemelkedni a belső világában egy férfi, aki tudja, hogyan kell fröcskölni?

Legalább érdekes lesz számomra, mert nem áll meg, érdekli valami és fejlődik a szexben. És ha ezt megtanulta, akkor valamiféle különleges érzékenysége van egy nő iránt. Ez azért fontos, mert nekem úgy tűnik, hogy ezt nehéz megtanulni nélküle. És a legnagyobb bónusz valójában az, hogy érdekel ez, és fontos számodra, hogy mi történik a lánnyal a szex közben. És valóban megkülönböztet a tömegtől. Mert nemcsak az érzéseire összpontosít, hanem az is fontos Önnek, amit a partnere tapasztal. Sajnos nagyon kevés ilyen férfi van, aki nem kötődik önmagához. Nagyon kevesen vannak azok, akik számára a lány öröme az első, és nem a második az övé után.

A lányok véleménye meglehetősen lenyűgözőnek hangzik, ugye? De a legérdekesebb az, hogy ezek nem valami ritka ajándék tulajdonosai – ezek rendes lányok. A spriccelés pedig valójában a női szexualitás szerves része, vagyis szinte minden nő megtapasztalhatja. A sugárhajtású orgazmusról különféle mítoszok szólnak , amelyek szerint csak néhány lány képes erre, vagy hogy évekig tartó képzésre van szükség ahhoz, hogy megtapasztalja őket – ez egyáltalán nem így van. A legfontosabb az, hogy melletted volt egy szexuálisan hozzáértő férfi, aki tudja, hogyan kell egy lányt sugárhajtású orgazmusba vinni. A nő természetében már minden megvan ahhoz, hogy megtapasztalhassa ezt a fajta örömöt. Már csak ezeknek a képességeknek a felfedése van hátra.

Nem szeretném befejezni ezt a témát csak 3 lány véleményével, ezért minden lány, aki képes megtapasztalni ezt a fajta örömöt, valamint azok, akiknek legalább egyszer volt élményük átélni, kérem, ne menjen el és ossza meg tapasztalatait, benyomásait és érzéseit az alábbi megjegyzésekben.

Egy srác tapasztalata, aki ismeri a női spriccelő orgazmus titkát

Folytatva a spriccelés témáját, ma egy érdekes interjút szeretnénk megmutatni nektek egy sráccal, aki megtanulta, hogyan kell a lányokat jet orgazmusba hozni. Az ilyen típusú női orgazmusról szóló korábbi cikkeinkben már elmondtuk, hogy az igazi fröccs nem csak egy nőt érint, hanem egy férfit is, aki tudja, hogyan kell ilyen páratlan örömet szerezni egy lánynak. Szóval mit mond ez a fickó, aki ismeri a spriccelés művészetét?

Ehhez lássunk egy interjút vele. Ez a fickó a világ egyik vezető szexuális edzőjétől, Alex May -től kapott speciális képzést a sugárhajtású orgazmusról. Elmondja, hogyan változott szexuális élete, és hogyan befolyásolta az új tudás a lányokkal való kapcsolatát. És így a videointerjú.

Szia, beszélni akartam veled a spriccelésről. Mennyire változtatta meg egyáltalán az életedet? Új volt számodra, amikor megtanultad csinálni egy lánnyal?
Ez kb 4 éve volt. A téma akkoriban fantasztikus volt. És ma még egyetlen grammját sem vesztette relevanciájából. Lehet, hogy az idő egyáltalán nem befolyásolja az ilyen tudás relevanciáját !!)) Amikor 4 évvel ezelőtt egy 2 napos szexuális szemináriumra kerültem, ez jelentős esemény volt az életemben, mert amit akkor megtanultam, csak fújta az agyamat ki … Különösen érdekelt a spriccelés témája, bár azonnal szkeptikus voltam a sugárhajtású orgazmusokkal és azok létezésével kapcsolatban. Alapvetően láttam képeket a fröcskölésről, és láttam lányokat is, akik pornóba spricceltek, és hajlamosabb voltam azt gondolni, hogy mindez játék a kamerával. Ezek a fúvókák, fröcsögő kameralencsék és az örömtől remegő lányok – mindez valamiféle műsorra emlékeztetett, amelynek semmi köze a való élethez. Biztos voltam benne, hogy még ha meg is történik, akkor rendkívül kis számú nőben, talán néhányban is. Általában a fröcskölés témája új volt számomra, és az agyam először nem volt hajlandó komolyan venni.

Mindazonáltal, miután felajánlották, hogy külön élő szemináriumon kell részt vennem a spriccelésről gyakorlattal élő modellen, habozás nélkül beleegyeztem. Elvileg az érdek kedvéért mentem. Szerettem volna megismerni és személyesen meggyőzni magam mindazok valóságáról, mint nekem akkor úgy tűnt, eltúlzott történetek az ilyen típusú női orgazmusról. De miután végigmentem rajta, rájöttem, hogy ezek a történetek nem gramm túlzásba estek. Megdöbbentem a kapott információktól, és még mélyebben a gyakorlati leckétől, amelyben mindezt élőben mutatták be a gyakorlatban. Döbbenetem ellenére józanul megértettem, hogy ez még mindig igaz, és valóban működik.

Változott a neme, mióta megtanulta, hogyan kell jet -orgazmusokat adni a lányoknak?
Általánosságban elmondható, hogy a szexuális szeminárium előtt elvileg soha nem volt problémám. Felkeltettem a lányok érdeklődését, és készségesen válaszoltak az előrelépéseimre és javaslataimra. Általánosságban elmondható, hogy mindig széles partnereim voltak. De szeretném leszögezni, hogy ha a mennyiség nem változott, akkor a minőség határozottan nőtt. Ha korábban a szexem eléggé kiszámítható volt, mint a férfiak talán 80% -a, akkor azóta minden drámaian megváltozott.

Közvetlenül a szeminárium után elmentem az akkori barátnőmhöz, és mindent alkalmaztam rajta, amit a szemináriumon tanultam. Az eredmény lenyűgöző volt – először ugyanazon az estén sikerült jet -orgazmusba vinni. Soha nem felejtem el a kinézetét, miután először befejezte a repülőgépet. Nem is tudom, hogyan írjam le szavakkal. Könnyek gördültek benne, vagyis sírni kezdett. Azonnal megijedtem, és azt hittem, hogy valamit rosszul csináltam, és így felbosszantottam, és talán még bántottam is. Tény, hogy ott elég intenzív forgalmat használnak. A technológia szerint meg kellett volna ölelnem, de nem tettem, mert könnyei teljesen összezavartak. De aztán rájöttem, hogy ezek nem a fájdalom vagy a harag könnyei, hanem valami mélyen pozitív dolog. Tekintete valamiféle odaadást, alázatot, teljes megelégedettséget és mély hálát fejezett ki.

Mit mond jelenlegi barátnőd a spriccelési képességeidről?
Egy idő után elkezdtünk randizni, miután részt vettem egy szemináriumon a sugárhajtású orgazmusról. Vagyis volt már némi tapasztalatom abban, hogyan lehet rávenni egy lányt spriccelésre. De akkor és most is ez az orgazmus állandóan különböző oldalakról tárul fel, vagyis állandóan más. Persze amit velem tapasztalt, azt még soha nem tapasztalta egyik barátjával sem. Ahogy bevallotta nekem, rögtön azt hitte, hogy teljesen egyedi vagyok. Ez az orgazmus nagyon szorossá, őszintévé és bizalommá tette a kapcsolatunkat. Több nagyságrenddel többet elárult a szexualitásáról, aminek következtében valami különösen erős dolog keletkezett köztünk, ami vonzotta egymást. Sokkal jobban kezdtük megérteni egymást. Most már el sem tudja képzelni a szexet spriccelés nélkül.

A barátnőm mindig csodálja, hogy soha életében nem tapasztalt ilyesmit, még csak nem is hallott spriccelésről. Amikor a tapasztalatairól beszél a barátainak, akkor nem férnek bele a fejükbe, amiről ő is mesél nekik. Vannak, akik féltékenyek, míg mások nem hisznek, hiszen a szexuális életükben semmi ilyesmi nem volt, és nem is valószínű.

– Mit érzel, amikor fröcskölsz egy lányt?
Általában nem vettem részt ezeken a tanfolyamokon, mert nagyon szeretek lányokat tanulni és örömet okozni nekik. És amikor sugárhajtású orgazmus érhető el, és az esetek 95% -ában kiderül, akkor irreális érzéseket kapok. Ha látja, hogy a barátnője egyszerűen kolbász az örömtől, sok benyomást és örömet okoz. És természetesen nem hagyhatja figyelmen kívül az önbecsülést, amely egyszerűen elképzelhetetlen méretekre duzzad ezekben a pillanatokban, mivel megérti, hogy amit ez a lány tapasztal veled, más férfi nem fogja megadni neki, kivéve persze, ha van valaki más, aki a tulajdonosa. ezeket a technikákat, de ezeket maga is tudja, nagyon -nagyon kevés. Ezért mindezek az érzések együtt sok örömet okoznak nekem és a barátnőmnek.

Véleménye szerint a férfiaknak meg kell tanulniuk sugárhajtású orgazmust adni egy lánynak?
Erre a kérdésre egyértelmű válaszom van – Igen, és megint igen. Persze!)) A legtöbb férfi, mint én az én időmben, nem is képzeli, hogy ezek a készségek hogyan változtathatják meg szexuális életüket, nem a lányuk szexuális életéről beszélek. Ez nagyságrenddel javítja a kapcsolatukat a szeretett nővel is. Egyértelműen meg vagyok győződve arról, hogy minden önbecsülő férfi képes legyen kielégíteni egy lányt az ágyban mind a 200%-ban, és ez pontosan annyi, amennyit ez az orgazmus egy lánynak adhat. El sem tudom képzelni, milyen lenne a szexuális életem most, ha akkor nem jártam volna ezekre a szemináriumokra. Valószínűleg folytatta volna, mint a legtöbb férfi, primitív szexet, miközben azt gondolta, hogy én vagyok a legjobb !!)))

Kérlek, mesélj nekem az egyik lányoddal történt esetről, amit nekem meséltél.
Igen, értem!)) Valójában ez nemcsak vele volt, hanem egy másikkal is. Ahogy korábban mondtam, a nők korábban is érdeklődtek irántam, de nem annyira, mint azután, hogy lementem a spriccelésről szóló szemináriumot. Általában egyszer találkoztam egy lánnyal, volt pár meghitt találkozója. És természetesen ezeken a találkozásokon mindegyike sugárhajtású orgazmust élt át, miközben úgy repült el, hogy nem tudom, milyen ég.

Utána valahogy felhívott, de elfoglalt voltam a munkámban, és nem láttam a hívását. Mennyire meglepődtem, és valahogy kényelmetlen is volt számomra (bár valahol mélyen még egy kicsit is hízelgettem, amikor hazatérve látom őt a bejáratomnál. Általában az életben éppen az ellenkezője történik, vagyis a srácok elkapják a lányokat a bejáratuk alatt, de számomra máshogy alakult. Persze erre egyáltalán nem vagyok büszke. Büszke vagyok arra, hogy most a legnagyobb örömöt tudom nyújtani a lánynak, amelynek ismétlése érdekében kész mindent megtenni, sőt abszolút nem megfelelően viselkedni.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!