Szex,  Szexhírek cikkek

Így kell nyalni a lány punciját és csiklóját

Hogyan lehet megnyalni egy lány csiklóját? Tudnivalók és cunnilingus lecke! A puncinyalás talán a legfontosabb és kívánatos szexuális finomság, amelyet minden lány rendszeresen meg akar kapni a barátjától. Egy férfi, aki tudja, hogyan kell megfelelően nyalogatni a csiklót, képes feledhetetlen és páratlan erőt adni egy lánynak. Az ilyen férfi azonnal különlegessé válik egy lány számára, és a neve automatikusan beíródik emlékezetébe vastag, kiemelten: nyalás. Ezért, ha szeretné fejleszteni készségeit egy olyan képzőművészetben, mint a cunnilingus, és igazi szeretővé szeretne válni, akkor ez a cunnilingus lecke az Ön számára.
Emlékeztetünk arra, hogy a cunnilingus szó 2 latin „cunnus” szó – a külső női nemi szervek és a „lingo” – kombinációjából származik. Sőt, a kulcsszó itt éppen a nyalás szó. Kulcs, mert ez a fő készség – az a képesség, hogy megnyalja a csiklót.

Vicces, de a legtöbb férfi szerint a csikló nyalása valami egészen egyszerű dolog, valami hasonló ahhoz, amit mindannyian gyermekkorban csináltunk egy fagylaltpogácsával, egy ilyen egyszerű, egyenruhával, nyelvvel alulról felfelé, valami hasonló. Igen, persze, ez részben igaz, de sok árnyalat van, amelyeknek a tudatlansága primitív szinten hagyja ezt a nyalást, egy amatőr, vagy inkább egyfajta hozzáértő szintjén, aki mindent megtesz. Végül is ne felejtsük el, hogy a kivitelezés az apróságokban rejlik! Ezekről az “apróságokról” fogunk beszélni ebben a cikkben.

Elárulok egy titkot, de a legtöbb lány még egy primitív nyalásért is hálás lenne, hiszen nem minden férfi jár erre. Enyhén szólva az erősebb nem képviselőinek többsége valami ilyesmit indokol: „Ez olyan, mintha nem tisztelné magát annak érdekében, hogy egy nő orrát a lábak közé préselje !!!”. Bár megjegyzem, ugyanezek a férfiak nagyon szeretik a szopást, vagy inkább csak imádják, és szilárd meggyőződésük, hogy egy nőnek rendszeresen meg kell tennie velük!. Mint ez!

Nos, rendben, valójában ezt a hogyan nyaljunk puncit cikket nem azért írták, hogy meggyőzzenek valakit valamiben vagy káros dologban, hanem azért, hogy javítsa azok készségeit, akik valóban szeretik a nőket, és ami a legfontosabb, szeretnek felejthetetlen örömet szerezni nekik. Vagyis ez a cikk igazi szerelmeseknek és szex ínyenceknek szól. Csak kérje meg, hogy ne keverje össze a szerető fogalmát a szajhával és a nőcsábítóval! A szerető olyan férfi, aki kompetens a szex kérdéseiben.

De most térjünk át közvetlenül a pina nyalás tartalomra. A cikkből fontos tényeket fog megtudni a csiklóról, annak tulajdonságairól és az izgalom jellemzőiről. Elemezni fogjuk a férfiak gyakori hibáit és tévhitét a csiklóról és általában a cunnilingusról. Mit és hogyan kell tenni a cunnilingus megkezdése előtt, és végül hogyan kell pontosan megtenni annak érdekében, hogy a lány felejthetetlen orgazmust kapjon.

Mi a csikló és hol van?
A csikló szerkezete, a test elérheti a 10 cm hosszúságot! Mivel simogatásainak fő tárgya a csikló lesz, világosan meg kell értenie, hogy mivel fog kapcsolatba lépni, mi ez és hol van. Sokak számára úgy tűnhet, hogy ez nagyon egyszerű, és ezt a kérdést nem szabad nyilvánosságra hozni ebben a cikkben. De akkor is mondok néhány szót. Azt hiszem, mindenki tudja, hol van a csikló és hogyan lehet megtalálni , de nem mindenki ismeri annak valódi méretét és a rá gyakorolt valódi befolyási területet.

A jobb oldali képen látható, hogy a csikló teste sokkal nagyobb, mint amit megszoktunk, és a fő része egyébként a bőr alatt van. Lábai, mint látható, lefelé mennek a nagyajkak mentén, mindkét oldalon a hüvely bejárata körül hajolnak. Vagyis csak a feje jön ki. A fő része pedig el van rejtve a szemünk elől, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy kevésbé érzékeny és nem kell befolyásolni. Ha ezt figyelembe veszi, akkor megérti, hogy ahhoz, hogy hatással legyen az egész csiklóra, nem csak a fejét kell simogatnia, hanem a mellette lévő összes területet, beleértve a bejárat mindkét oldalán fekvő területeket is hüvely, mivel a lábak a bőr alatt helyezkednek el.

Mit kell még tudni a csiklóról
Minden lánynál más. A természetben semmi sem ugyanaz, még ha első ránézésre abszolút hasonlóságot észlel, akkor alaposabban megnézve megérti, hogy ez a hasonlóság már szánalmas morzsákat hagyott maga után. A természet utálja a plágiumot. A lányokkal és a csiklóikkal hasonló a helyzet – nincs egyetlen pár ugyanabból a csiklóból, még az ikreknél sem. Miért mondják mindezt? Arra a tényre, hogy minden klitorisznak, valamint minden egyes lánynak saját megközelítése kell. Ne felejtsd el ezt, amikor fogsz csinálni!

Érzékenység. Nagyon érzékeny. Természetesen az egyik lánynál érzékenyebb, a másiknál kevésbé, de általában összehasonlításképpen azt kell mondani, hogy sokkal érzékenyebb, mint a férfi péniszének feje. Ha a férfi tag feje körülbelül 4000 idegvégződést tartalmaz, akkor a női klitoriszban körülbelül 8000 – azaz kétszer több. És figyelembe véve azt a tényt, hogy sokszor kisebb, képzeld el, milyen erőteljes érzést kap egy lány, amikor megérinti. Ezért a férfiak, mielőtt megnyalnák egy lány csiklóját, gondolják át, hogyan szeretnétek kezelni a péniszükkel, ha 10 -szer kisebb és ugyanakkor többször érzékenyebb lenne.
Méret, forma és helyzet. Amint fentebb említettük, a csikló minden lány esetében más. Ez vonatkozik formájára, méretére és helyzetére is. Kicsi, kifejezőbb, kevesebb, közelebb helyezkednek el a hüvely bejáratához, előfordul, hogy tovább, stb. Mit kell ebből tudni és emlékezni?

Általában minél kevésbé érzékeny
Meztelen vagy nem meztelen . A csiklónak kapucnija van. Olyan, mint a pénisz fityma, vagyis védő funkciót lát el. Előfordul, hogy egy lány csuklyával jól lefedi, és előfordul, hogy a feje kissé csupasz. Tehát amikor meztelen, különösen gyengédnek kell lennie, legalábbis az első érintések során, amikor megnyalja a csiklót vagy megérinti az ujjaival, mivel az első lehetőséggel ellentétben érzékenyebb lesz.
Nem szabad megnyalni a csuklóját, mint a pornóban
Miért beszélünk pornóról témánk kapcsán? Mert most minden fiatal, legalábbis annak a férfi fele, főleg a pornóból szerzi a szexre vonatkozó ismereteit. És mit mutatnak nekünk a pornóban, milyen gyakran nyalják a csiklót a pornóban? A lány a hátán fekszik, széttárt lábakkal, partnere pedig a comb belső oldalára hajtja a fejét, és amennyire csak lehetséges, kinyújtja a nyelvét, szó szerint nyelvének hegye görcsösen babrál a csikló fejével , míg a pornó színésznő bágyadt örömnyögéseket sugároz, oldalról oldalra rázta a fejét, alsó ajkába harapott, a takarót maga alá tépte stb. – általában egész megjelenésével demonstrálja, milyen menő. Mi ez a hülyeség? Az a benyomásom, hogy a csikló vicces harang!)))

Megmondom őszintén, valójában az ilyen cunnilingus gyakorlatilag nem okoz örömet a lánynak… Lehet persze, hogy néhány lánynak tetszeni fog, de biztos vagyok benne, hogy csak kevesen lesznek. Gyönyörűnek és lenyűgözőnek tűnhet, de nem több. Ne feledje, a pornó fő célja a néző izgalma. Ezért a pornóban mindent úgy forgatnak és mutatnak, hogy gyönyörűen nézzen ki, és izgalomba hozza a nézőt. És leggyakrabban minden sikoly, nyögés és sóhaj csak játék. De azok a férfiak, akik pornót néznek, mindent, ami történik, a tiszta igazságért veszik, és szilárd meggyőződésük, hogy minden, amit ott mutatnak, működik, és mindenki számára működik!) Így a fiúk jövőbeli sikertelen kísérleteinek lába orgazmusra nőa nyelvével. És ekkor zavartan mindenért a barátnőjüket okolják, hogy ő, azt mondják, nem ilyen. Valójában, ha igazi örömöt akar adni a barátnőjének, akkor a klitorisz nyalásának teljesen másnak kell lennie. Ebben a leckében egy kicsit alább beszélünk arról, hogyan kell ezt helyesen csinálni.
Kanos lány, mielőtt megnyalta a csiklóját

  • Soha ne kezdje el azonnal nyalni egy lány csiklóját. Ha inkább a kedvében akar járni, mint bántani, akkor fel kell készülnie. A lány szereti a simaságot és a fokozatosságot a szexben, mindenre fel kell készülnie, hiszen szeret előre látni, átélni olyan érzéseket, amelyeket még nem tapasztalt, de amelyeket meg fog kapni. Ezért annak ellenére, hogy a cunnilingus maga a szex előzménye, ennek ellenére neki is szüksége van előjátékára. Ebből a célból a lányt sokat kell csókolni, fokozatosan lejjebb csókokkal egyre lejjebb, egyre közelebb a legmelegebb helyhez – a csiklójához. Amikor leér a bugyijához, ne rohanjon levenni! 
    Erogén zónák a lány nemi szerveivel szomszédosak, akiknek csókja nagyon izgató.

A puncinyalás sok férfi kedvence. Ezen a fényképen nagyon érzékeny területek láthatók a nemi szervek mellett, csók és nyalás, amelyek nagy izgalmat okozhatnak egy lánynak. A kevésbé érzékeny területek sárgával, a legérzékenyebbek pedig pirossal vannak kiemelve. Amint a fotón látható, minél közelebb van közvetlenül a csiklóhoz és a hüvelyhez, annál érzékenyebb a bőr, annál izgalmasabbá válik a csókolózás és a nyalás ezeken a területeken.

Csókolja meg és nyalja meg a combok belső részét, ragadja meg egy kicsit a comb hátsó részét és a fenékét, amint az a fenti képen látható. Nagyon figyeljen a nagy szeméremajka körüli területekre. Amikor megcsókolja ezeket a helyeket, észreveheti, hogy a lány elkezd vonaglani, és egész testét az ajkai és a nyelve felé mozgatja. Még azt is észreveheti, hogy a bugyija nedves – ez egy biztos és meggyőző jelzés arra, hogy itt az ideje levenni a bugyit és elkezdeni a mulatságot !!)).

Hogyan kell elkezdeni nyalni a csiklót
Még akkor sem, ha már levette a bugyiját, ne rohanjon azonnal nyalogatni a csiklót. Egy ideig nyalogassa a szeméremajkaival szomszédos területeket, és enyhén érintse meg a nagyajkakat. Ez kissé ingerelni fogja, és fokozza izgalmát. Ne felejtse el, hogy mindent a lehető leglassabban kell tennie, és minél közelebb kerül a csiklójához, annál lassabbnak és lágyabbnak kell lennie a nyelv és az ajkak mozgásának. Még a hüvelyén is lélegezhetaz első érintés előtt. Ekkorra már annyira izgatottnak kell lennie, hogy még a forró leheletét is érezni fogja. Ez még jobban bekapcsolja őt. Most, kissé elválasztva a nagyajkainak oldalait, és alaposan megnedvesítve a nyelvét, alig érintve, futtassa a hegyével a szeméremajkak felszíne mentén vagy a nagyajkak és a nagyajkak közötti területen.

Ugorgasd még egy kicsit így, alig érintve. Most, miután bőségesen megnedvesítette a nyelvét, húzza ki, lazítsa el, és ezzel a nyelvvel lassan csúsztassa a perineumból magába a csiklóba . A lány talán még egy kicsit is megborzong az örömtől, mert ez volt az első érintés, amire oly rég és bágyadtan várt. Ne feledje, hogy a nyelvének mindig lazának kell lennie, és nagyvonalúan meg kell kenni nyállal.

Milyen ütemben és milyen nyomással kell nyalni
Természetesen el kell kezdeni nyalni a csiklót -2 -es sebességgel és minimális nyomással. Mit jelent -2 a sebesség? Ez azt jelenti, hogy legalább kétszer lassabban kell megtennie, mint a megértése. A lány csiklója eleinte nagyon érzékeny lesz, de ahogy simogatod, és az izgatottsága felépül, az érzékenysége kissé csökken, így a tempódnak és a rá nehezedő nyomásnak fokozatosan növekednie kell. A lánynak, a mozdulatainak, a légzésének és a hangoknak kell vezérelnie. Ha nem nyeli elég intenzíven a csiklóját, akkor nagy valószínűséggel megpróbál mozogni, hogy megfeleljen a nyelvének, hogy növelje a nyomást.

Vagyis folyamatosan elemeznie kell a viselkedését. Továbbá, ha például veszteséget szenved valamiben, vagyis nem tudja jól megérteni vagy nem, ne találgasson, csak csendben kérdezd meg tőle: “Olyan jól érzed magad?” Nincs ezzel semmi baj. Éppen ellenkezőleg, a lány értékelni fogja, hogy gesztusként aggódik az öröméért, ami minden bizonnyal pozitív pontszámot ad hozzá a jó szerető értékeléséhez. Egy másik fontos pont:ha az elején meg lehet változtatni a tempót, technikákat és mozgásokat, akkor a célban, amikor a lány már rohamosan közeledik az orgazmushoz, mindezt nem lehet megtenni, hiszen könnyen leüthető .

Klitorisz nyalási technika

Most térjünk át a legérdekesebbre, közvetlenül a technikákra, nevezetesen a nyelv mozgására. Rögtön azt mondom, hogy nincs egyetlen univerzális technika, amely ideális esetben minden lánynak megfelelne, és mindegyiket egyformán hatékonyan elérné az orgazmushoz . Ezért először minden lánynak kicsit tanulmányoznia kell, és ki kell választania a nyalás különböző lehetőségeit. A következő technika, amelyet úgy fogunk nézni, mint más, jobban megfelel a partner tanulmányozásához. De csak ne gondolja, hogy csak társ tanulására alkalmas!)) Segítségével bármelyik lányt erősen megizzaszthatja!)))

Technika ábécé
Ez abban áll, hogy hagyományosan egymás után különböző betűket ír ki a csiklójára, vagy inkább nem magára a csiklóra, hanem az összes nemi szervére (lásd az alábbi videoklipet). Nyomtasson ki egy betűt, majd nyomtassa ki a másodikat, a harmadikat stb. Mielőtt ezt megtenné, győződjön meg róla, hogy alaposan megnedvesíti a nyelvét és ellazítja. A betűk áttekintése során észreveheti, hogy a nyelv bizonyos mozgása különösen kellemes a lány számára. Így fokozatosan felveszed ennek a lánynak az orgazmusának kulcsait.
Amikor elsajátítja ezt a technikát, azt tanácsolom, hogy lépjen tovább a csípő nyalására szolgáló speciális technikák következő készletére , amelyet részletesen ismertetünk a Nyalás lány elkészítéséről szóló cikkben .
Ezenkívül nagyon hasznos lesz megismerkednie a „mesterkurzus cunnilingus” című videotanfolyammal, amelyből nemcsak a lány csiklójának nyalását tanulja meg , hanem az ujjaival egyszerre stimulálja a G-pontot , amely még több felejthetetlen orgazmust fog adni szeretettjének. Íme egy rövid videó áttekintés erről a tanfolyamról.

Cunnilingus leckénk tehát a végéhez közeledik. Azt hiszem, kezdetnek elegendő információ van az Ön számára!)) Megtanulta a legfontosabb pontokat, hogyan kell nyalni a csiklót a cunnilingus során. Most eljött az ideje, hogy megerősítsük a megszerzett tudást!)) Ezért gyakoroljon, gyakoroljon és gyakoroljon újra !!)) Csak ne idegeskedjen, ha nem sikerül valami azonnal, ne felejtse el, hogy minden technikát csiszol az idő ! Mielőtt elkezdené aktívan gyakorolni, szeretnék egy kicsit inspirálni, és a következőket mondani:
Azoknál a férfiaknál, akik tudják, hogyan kell hűvössé tenni a cunnilingust, a lányok kézzel, lábbal és minden erejével kapaszkodnak. És hidd el, nem kell menő autó vagy sok pénz ahhoz, hogy megnyerd álmaid lányát. Mindössze annyit kell tennie, hogy egyszer bekerül a bugyijába!

A Cunnilingus, vagy más néven Nyalás, az egyik legfényesebb és leghatékonyabb módja annak, hogy izgalomba hozza és egy lány orgazmusba jusson . Bármely férfi, aki kiváló szeretőnek vallja magát, egyszerűen köteles készíteni egy menő Nyalás -t. Nagyszerűvé teszed? Ha egy pillanatra elgondolkozott, hogy mit válaszoljon, akkor olvassa el ezt a szöveget a végéig, és emelje készségét ebben az ügyes ügyben! Ebben a cikkben a cunnilingus fontosságáról és szerepéről fogunk beszélni a nők szexuális elégedettségében, milyen hibákat követnek el a férfiak, hogyan kell valójában helyesen cunnilingust csinálni, és milyen technikákkal lehet a legjobban elérni a csiklót.

Hogyan lehet nyalni egy lánynak

Miért fontos, hogy lány legyen nyalva? Minden férfi másképp kezeli ezt a fajta szeretetet. Valaki szereti csinálni, valaki nem nagyon, és aki általában teljesen megtagadja, hogy a barátnőjének adja. Más tekintetben a helyzet meglehetősen hasonló a szopáshoz és a lányok hozzáállásához. De függetlenül attól, hogy szereted -e csinálni vagy sem, egyértelműen meg kell értened, mit jelent a cunnilingus egy lány számára. Mert csak akkor lesz képes teljes mértékben felismerni, hogy mit ad neki, vagy mit von meg tőle. És így Nyalás egy lánynak:
Nyalás a legszelídebb és legkellemesebb vonzalom egy lány számára. Azt hiszem, ezt a tényt senki sem vitatja. Abszolút minden lánynak tetszik. Ez alól kivételt képeznek azok, akik egyszer véletlenül ágyban feküdtek egy szexuálisan írástudatlan férfival. Analógiaként mondok egy példát egy szopással. Nem hiszem, hogy van olyan ember, aki nem lenne rabja a szopásnak!)) Ugyanez vonatkozik a lányokra is. A lényeg az, hogy a nyelv csak a tökéletes eszköz a simogatáshoz. Nedves, rugalmas, lehet puha vagy kemény. Bármit is teszel vele a test bármely részén – kellemes lesz egy vagy másik fokon, nem is beszélve arról, ha a lány testének fő erogén zónáira alkalmazza. Semmi sem hasonlítható össze a nyelvvel és a simogatásával.

  • A Nyalás katalizátor a női izgalomhoz. Talán még nem mindenki tudja, de a legtöbb lány kicsit lassabban kapcsol be, mint a fiúk. Emiatt tulajdonképpen akkor van probléma, amikor a srác már kész, és a lány éppen most van rendesen felizgatva, és folytatni akarja. Ennek eredményeként továbbra is elégedetlen. Ezért annak érdekében, hogy kompenzálja ezt a különbséget az izgatási sebességben, egy lánynak magas színvonalú előjátékra van szüksége, amelynek minőségében a cunnilingus minden másnál jobban tud fellépni.

Nyalás az önmaga iránti nagy tisztelet vagy szeretet érzésének serkentője. Ahogy a Viagra csoport híres dalában énekelték: „ Minél magasabb a szeretet, annál alacsonyabbak a csókok! „. Ezek a sorok jobban tükrözik a lány megértését arról, hogy egy férfi mikor kényszeríti őt. Amikor egy lány ilyen simogatásokat kap, különlegesnek érzi magát, nem úgy, mint mindenki más, hiszen megérti, hogy az ilyen simogatásokat nem mindenki kapja meg. Ez az érzés nagyon fontos a tisztességes nem minden reprezentativitása szempontjából, mivel mindannyian szeretni akarnak, az egyetlen és nem megismételhető.

A férfiak gyakori hibái nyalás alatt

Mielőtt közvetlenül beszélgetést kezdenék a Nyalás -ról, azonnal meg kell határoznom számos olyan dolgot, amelyeket nem szabad megtenni. Összpontosítunk a férfiak leggyakoribb hibáira. Nagyon fontos, hogy ismerjük és megértsük őket, hiszen bármennyire ügyesen is csinál mindent, ha ezeket a hibákat elkövetik, minden erőfeszítése hiábavaló lesz, és nem adja meg a várt eredményt. Érdemes megjegyezni, hogy csak ezeknek a hibáknak a kiküszöbölésével már jelentősen megnöveli a siker esélyeit ebben az ügyes üzletben. Most többet magukról a hibákról.

A sörték jelenléte. Azt hiszem, itt nincs mit magyarázni – és így minden világos. A sörték, akár a csiszolópapír, könnyen megsebesíthetik a női nemi szervek finom bőrét. Egy óvatlan mozdulat elegendő lesz, hogy izgalmát „0” -ra csökkentse, és elvegye a kedvét Nyalás folytatásától.
Száraz nyelv. Ha észrevette, akkor a nyelv felülete kis csillókból (papillákból) áll. A fej nagyon érzékeny, és könnyen megérezheti őket, ha nem nyálazzák meg kellőképpen. Ez, hidd el, nem túl kellemes. Ezért, mielőtt elkezdené a Nyalás -t, nedvesítse meg megfelelően nyelvét a nyállal. Még ha árad belőle – semmi baj. Mindenesetre jobb lesz, mint ha nincs elég nyál.

Feszült nyelv. Minden lány csiklója eltérő érzékenységű, és sokak számára annyira érzékeny, hogy a feszült nyelvű stimuláció fájdalmat okozhat. Ezért, ha még úgy is dönt, hogy fokozza a ragaszkodást, akkor az első néhány mozdulat után kérdezze meg a lányt, hogy fáj -e neki így. Gyakran egy lány hallgat, amikor kellemetlen számára, hogy ne szakítsa meg erőfeszítéseit. Ennek eredményeként azt gondolhatja, hogy nyög a gyönyörtől, de valójában lehet, hogy nyög a fájdalomtól.

Rohanás. Nem kell, amint levette a bugyiját, vágjon neki, és kezdje el kétségbeesetten nyalogatni a csiklóját, mintha utoljára Nyalás -t csinálná. Egy lánynak mindenre fel kell készülnie, és minél tovább kínlódsz vele, annál jobban izgul, annál nagyobb örömet szerez az első érintéseidből. Ezért nagyon lassan és fokozatosan közelítsen a csiklójához és a hüvelyéhez.

Gyors indítás. Nem kell azonnal intenzíven nyalogatnia a csiklóját. Simogatásainak első másodperceitől kezdve nagyon magas érzékenységet mutat, ami csak ezután csökken kissé az idő múlásával, és lehetővé teszi, hogy intenzívebben simogassa. Ezért nem minden lánynak tetszhet, ha azonnal gyorsan és erősen nyalogatni kezdik a csiklót. Különösen ez nem tetszhet egy különösen érzékeny (általában kicsi) csikló tulajdonosainak. Ezért következik az a következtetés, hogy Nyalás -nak finom érintésekkel kell kezdődnie.

A klitorisz nem tagja. Sok férfi úgy teszi Nyalás -t, ahogy szeretné, ha szopást kapnának. Vagyis elég intenzíven simogatni kezdik, rángatják, szívják és általában azt csinálnak, amit szeretnének, ha a péniszükkel csinálnák. Nem! Nem! És megint nem! A klitorisz nem tag! Sokkal érzékenyebb és tízszer kisebb, ezért teljesen más megközelítésre van szükség.
Nyalni egy csiklót. A Cunnilingus nem csak egy csiklóval játszható, hanem egész punciját simogatja, a szeméremtestétől az ágyékáig. Ez az egész terület nagyon érzékeny az érintésre. Ezért nem kell leakadnia egy csiklóról, megfosztva a figyelmet a többi szomszédos területről, amelyek szintén ragaszkodást igényelnek, és amelyek szintén hozzájárulnak a lány izgalmához.

Az ütem és a mozgás változása a célvonalon. Amikor egy lány gyorsan közeledik az orgazmushoz, nagyon fontos, hogy ne változtassa meg a nyelv sebességét és mozgását. Sok férfi nem veszi észre, hogy barátnője hamarosan befejezi, megváltoztatja a tempót vagy a technikát, és ezáltal letörik a lányt. Ez egy másik súlyos hiba, amelyet sok férfi elkövet a kunyilás során.

Milyen pózot válassz Nyalás számára?

Valójában nagyon sok pózban lehet csinálni kuni, még azt is mondhatnám, hogy végtelenül sok, és ezt a végtelenséget csak a képzeleted korlátozza. Íme néhány példa a lehetséges pozíciókra.
A változatosság jó, de a kényelem talán a legfontosabb. Ezért a legelterjedtebb és legnépszerűbb a cunnilingus klasszikus helyzete , amikor egy lány háton fekszik, szétvetett lábakkal, és egy férfi kissé lejjebb helyezkedik el úgy, hogy feje a lába között legyen.
Ez a helyzet a legkényelmesebb mind a férfiak, mind a nők számára. Megengedi a lánynak, hogy a lehető legnagyobb mértékben pihenjen, és a srác széles hozzáférést biztosít a nemi szervéhez. Vannak, akik inkább egy párnát használnak, és a lány feneke alá helyezik. Ez lehetővé teszi számára, hogy kissé felemelje a medencéjét, ami viszont lehetővé teszi, hogy részben tehermentesítse a férfi nyakát.

Hol kezdjem a nyalást?
A hűvös Nyalás legalább az ajkából indul ki (nem tévesztendő össze a szexel! :-)) Mielőtt lemenne a bugyijához, jól meg kell szereznie a szeretettet, meg kell remegnie a vágytól, és bágyadtan előre kell látnia minden következő lépését. Hiszen minél régen várt, annál kellemesebb! Mivel a lányok természetüknél fogva lassabban ébrednek fel, mint a férfiak, ennek megfelelően szeretik az események nagyon sima, nagyon lassú és fokozatos fejlődését. Éppen ezért néhány perces csók után nem kell a barátnőjét az ágyra dobnia, lehúznia a bugyiját, és nekilódulnia a csiklójának. Mindent nagyon lassan végezzen, simán és fokozatosan mozogjon ajkaitól a nyakig, a nyaktól a fülig, a fülektől ismét a nyakig, és menjen tovább lefelé a mellekig. Simogasd a melleidet, és fokozatosan menj le a hasadon a bugyijához.

Ez az egész út az ajkaktól a bugyiig legalább 10 percet vesz igénybe. Amikor a bugyijához érsz, ne rohanj levenni, csókold tovább a belső combját vagy a fenekét, ha hason fekszik. Nagyon lassan és fokozatosan közeledik a bugyija. Jól csókolj és nyalj körül mindent. Minél közelebb kerül a hüvelyéhez, annál elviselhetetlenebb lesz a vágya. Már megfigyelheti a képet, amikor egész teste izgatottan vonaglik, és feléd halad. Még azt is észreveheti, hogy a bugyija ekkor már nedves volt! Ez egyértelmű jele annak, hogy ideje leszedni őket, és a lényegre térni!) Jól csókolj és nyalj körül mindent. Minél közelebb kerül a hüvelyéhez, annál elviselhetetlenebb lesz a vágya. Már megfigyelheti a képet, amikor egész teste izgatottan vonaglik, és feléd halad. Még azt is észreveheti, hogy a bugyija ekkor már nedves volt! Ez egyértelmű jele annak, hogy ideje leszedni őket, és a lényegre térni!) Jól csókolj és nyalj körül mindent. Minél közelebb kerül a hüvelyéhez, annál elviselhetetlenebb lesz a vágya. Már megfigyelheti a képet, amikor egész teste izgatottan vonaglik, és feléd halad. Még azt is észreveheti, hogy a bugyija ekkor már nedves volt! Ez egyértelmű jele annak, hogy ideje leszedni őket, és a lényegre térni!)
Vedd le a bugyidat és kezdd el nyalás-t

Lassan leveszed a bugyiját, de még ne nyúlj a csiklójához és a hüvelyéhez. Ugorgasd még egy kicsit. Ismét lassan járjon nyelvével a kanyar helyén (a hüvely és a láb között), tudassa a lánnyal, hogy most végre megtörténik az, amire oly régóta várt – az első érintés. Most jól nedvesítse meg a nyelvét, nyújtsa ki, amennyire csak lehetséges, és lazítson. Ezzel a nyelvvel kezded el Nyalás -t készíteni – nyald meg a punciját. Nyalja meg az ajkát, kicsiket és nagyokat, majd óvatosan szét tudja tolni őket a kezével, hogy feltáruljon a csiklója. Ne érintse meg közvetlenül közvetlenül! Először nyalja meg a környező területeket. Ez mind nagyon izgalmas és kellemes, de ahhoz, hogy egy lányt ilyen nyalással orgazmusba jusson, még egy kicsit többre van szüksége. Mégpedig azért, hogy megtudja, melyik mozgást és hol szereti a legjobban. Emlékszel hogy minden lány más és az elején bármelyiküket kicsit tanulmányozni kell. Annak érdekében, hogy felfedezze ezt a varázslatos mozgást és helyet, egy kicsit kísérleteznie kell. A klitorisz nyalásának különféle technikái segítenek nekünk ebben.

A technikák kombinációja
Számos alapvető mozgást ismertettünk. Most azt javaslom, hogy kísérletezzen és improvizáljon egy kicsit, egyesítve és kibővítve a korábban tárgyalt technikákat a nyelv egyetlen táncává.
Ez csak néhány példa arra, hogyan lehet Nyalás lányt csinálni úgy, hogy a nyelvével játszik a csiklójával. A mozgások és kombinációk, valamint azok kombinációinak minden lehetséges lehetősége végtelen. Mi csak azt az alapot adtuk meg, amelyből kiindulhat és kitalálhat valami sajátot, valami eredetit. Tehát ne félj, fantáziálj és próbálkozz.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!