Nádai Anikó és a Nyerő páros csajok meztelenül vagy szexi pózban

Elindult a Nyerő Páros új évada, és azt már tudjuk, milyen csajokat láthatunk a műsorban: Nádai Anikó, Körtvélyessy Kinga, Pataki Zita, Kulcsár Edina, Kárpáti Rebeka, Fazekas Vivien, Somfai Krisztina, Kármán Odett.
– Elsősorban a humorról szól ez a játék, a szórakozásról, ezen kívül olyan nyitottság is van a játékosokban, olyan dolgokat mernek felvállalni a párkapcsolataikban, örömöket és a nehézségeiket is, ami hatással van rájuk is. Ti is tudjátok, hogy a Nyerő Párosban a párkapcsolatok, ameddig beköltöztök, nagyon sok mindenben alakulhatnak és alakulnak is. Hiszen itt nagyon szorosan vannak együtt, csak egymásra számíthatnak a párok. A Nyerő Páros arról is szól, ki hogyan tudja megoldani azt az adott problémát, és a közösségen belül hogyan tudják az esetleges támadásokat vagy pozitív dolgokat feldolgozni. Az idei évadban a párkapcsolati nehézségek és örömök még sokkal jobban megmutatkoznak – mondta Rényi Zsuzsanna, a műsor kreatív producere.

Nádai Anikó

Pataki Zita

Az én értelmezésemben, amikor egy nő modellkedésből él, árucikk a teste. Szép ruhát veszel rá, kifutón végigmész, abból élsz, hogy ez tökéletes legyen. Lefotóznak, nagyon gusztusos fotót csinálnak, mert igenis, ez maga az, ami pénzt hoz. Ez tény kérdése, ez a foglalkozásotok. Termék vagy árucikk, tökmindegy. Ismerem a jelentést. Én is szoktam mondani, hogy biodíszlet vagyok sok helyen. A test termék, árucikk. Ez nem minősítő. Könnyebb helyzetben van az a nő, akinek a teste termék, mint akinek nem – mondta Pataki Zita. Kulcsár Edináék köpni-nyelni nem tudtak.

Kulcsár Edina – Kulcsár Edina magyar modell, műsorvezető és divattervező. 2014-ben ő lett Miss World Hungary. 2016-ban elindította saját mentorprogramját, majd 2018 júliusában megnyitott első BraidMe & More üzlete, mely hajfonással és szépségápolással foglalkozik. 2018 augusztusában házasodott össze Szabó Andrással, akivel azóta két közös gyermekük született.

Kárpáti Rebeka

A műsor női szereplői: , , , , , , , .


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?