Celeb,  Magyar lányok,  Szexhírek cikkek

Lévai Adrienn totál meztelen

Lévai Adrienn playmate meztelen. Ami szinte mindennapos a modelltől, hisz annyit jár fotózásra. Lévai Adrienn visszatért az internetre, nem is akárhogyan.
Ezúttal az Instagramon indította el a frappáns nevű boobfieblogot, amin kizárólag gömbölyű melleiről oszt meg fotókat, ráadásul igen szép számban. Az oldala alig indult el hétfő délelőtt, máris százak kezdték el követni, és ez a szám rövid időn belül vélhetően ezrekkel, tízezrekkel fog növekedni.

Adrienn meztelen

Nyilván, hiszen egyrészt sok ember nevében mondhatjuk, hogy nála a tartalom valóban tökéletes, másrészt elég sok vészterhes napot kellett kibírni a fanatikusoknak Adrienn mindennapi mellfijei nélkül.
Reméljük, hogy Adri is tisztában vele, hogy az Instagramon talán még a Facebooknál is szigorúbbak a meztelenkedésre vonatkozó szabályok, ezért arra kérjük, lehetőleg maradjon meg azokon a határokon belül, amiket az oldal készítői alkottak, mert ebben az esetben hosszú-hosszú ideig élvezheti az egész világ a tematikájában és látványában is tökéletes fotóblogjának működését. Aztán persze ha kiderül, hogy ezt az Instagram-oldalt mégsem ő üzemelteti, akkor sem leszünk túlságosan szomorúak.
Ha a celeb híreken kívül DVD pornófilmek letöltése érdekel, vagy a lányokkal a teljes, hatalmas pornó tartalom, akkor fizetendő díj ellenében tagként nézheted meg itt, ahová jelszót ezen az oldalon vásárolhatsz.