Csajokkal és nagy farokkal is pornózott a Szexplázában Ódor Márta

A pornóban sokszor előfordul, hogy a rendezővel, vagy a plroducerrel kell szexelni. A pornósztárok elárulták, hogyan zajlik egy forgatás. Mindig kérjük a pornószínésznőt, hogy meséljenek izgalmas kulisszatitkokat a pornóiparról. Belementek, mi pedig el sem hisszük, mit meg nem tesznek ezek a nők a busás fizetésért cserébe.

Ódor Márta csajokkal és nagy farokkal is pornózott a Szexplázában. Ódor Márta magyar nő pornó a Szexplázában fiúval is csinál videójelenetet, aminek a bemutató backstage fotóit itt nézheted meg.

odor-marta-szexplaza

A teljes Ódor Márta pornós anyagot, fizetendő díj ellenében tagok nézhetik meg itt, ahová jelszót ezen az oldalon vásárolhatsz.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Nem volt túl sok rossz vagy cikis élményem, amióta az iparban vagyok, de azért fel tudok idézni egy kellemetlen történetet a felnőtt filmes karrierem elejéről. Körülbelül két hónapja pornóztam, amikor jelentkeztem egy munkára, majd átvettem a film forgatókönyvét. Ebben azonban nem volt benne, másnap kivel kell majd szexelnem. Nem igazán érdekelt, elmentem a forgatásra. Ott derült ki, hogy hármasozásról van szó, ráadásul az egyik partnerem maga a rendező. Ha mindez még nem lett volna elég, egész nap éreztem, hogy valakire bizony ráfért volna egy alapos zuhany. Aztán, ahogy a rendező a jelenet miatt a közelembe jött, szinte sokkot kaptam, ő volt ugyanis, akinek a szagát éreztem. A forgatás közben végig hányingerrel küszködtem – mesélte a pornós csaj.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?