Pedofilbotrány miatt házkutatás a bíborosoknál

pedofil-puspokRendőrök szállták meg a belga katolikus egyház irodáinak és magas rangú vezetőinek is otthont adó székhelyét. Az épületből számítógépeket és dokumentumokat foglaltak le a hatóságok, amelyek a néhány hónapja kirobbant pedofilbotrány ügyében nyomoznak. Azt egyelőre nem tudni, hogy van-e gyanúsítottja az ügynek.
Újabb fordulatához ért az áprilisban kirobbant belga pedofilbotrány, amelynek elindítója Brugge püspöke volt, aki elismerte, hogy néhány évtizede szexuálisan zaklatott egy kisfiút. A püspök ezután lemondott tisztségéről.
A hatóságok a botrány kirobbanása után felállítottak egy független vizsgálóbizottságot, amelyhez azóta már több mint 500 bejelentés érkezett különböző szexuális támadásokról. A rendőrök ezúttal bizonyítékokat kerestek a belga egyház székhelyén, ahonnan számítógépeket és különböző dokumentumokat vittek magukkal. Elvitték többek között a volt belga egyházfő, Godfried Danneels személyes számítógépét is és több bíboros is kihallgattak.
Azt egyelőre nem tudni, hogy a bíborosokat gyanúsítják-e valamivel, vagy csak másokra nézve kerestek terhelő bizonyítékokat. A rendőrség szóvivője szerint a papi vezetők rendkívül segítőkészek voltak. Vatikáni szóvivők egyelőre nem kommentálták a híreket.
További bejegyzések pedofil papok és egyház témában: Brazíliában pedofíliával gyanúsítanak egy lengyel papot – Az egyházi pedofilbotrányok igazából melegügyek – Pedofília miatt távozhat augsburgi püspök – Oltár előtt fajtalankodott az idős pedofil pap videóval – Elképzelhetetlen méretet öltött az egyházi szexbotrány


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?