Szex,  Szexkellékek

Pina kényeztetés, szexuális játékok nőknek

A női nemi szervek, erogén zónák és hüvely izgatása. A nők számára készült szexjátékok női örömet szolgáló tárgyak, amelyeket kifejezetten sokféle formában, módban és funkcióban terveztek, hogy minden nő igényeit kielégítsék. Akár szereti a csikló-, vaginális- vagy anális stimulációt, az élvezetek tengerét fedezheti fel, amelyben teljesen lemerülhet.

Női szexuális játékok, mik ezek?
A szexuális játékok a nők tervezték női maszturbáció és ezek közé tartoznak vibrátorok , dildÓk és clitoris csecsemők célja az egyetlen, méltó, célja stimuláló a női erogén zónák. A női szexjátékok sokfélék és változatosak, hiszen minden nő a maga módján éri el az élvezet csúcsát: ezt a gondolatot szem előtt tartva választottuk ki a legjobb női játékokat, mindegyik sajátosságaival és egyedi funkcióival. Ha online szeretne szexjátékokat vásárolni neki, nincs jobb hely, mint az első számú női szexbolt Budapesten!

A modern kor női szexjátékai, megérkezik a vibráció! Ha a nőknek szánt maszturbátorokra gondolunk , az első szó, ami eszünkbe jut, a „ vibrátor ”, ami szintén a tömegkultúrának köszönhető. A vibrátor valójában a leghíresebb női szexjáték, nem csak azért, mert már a 19. században is használták a hisztéria “gyógyszereként”. Különösen az 1980-as évek óta válik egyre inkább vámmentessé, és olyan éjjeli tárggyá válik , mint például a testápoló krém és a napló: a vibrátor valójában számos hollywoodi filmben és kultikus tévésorozatban kezd megjelenni (gondoljunk csak a Szexre és a városra). . De aki értékeli és ismeri a női szexjátékot a valóságban, és nem csak a televízió képernyőjén keresztül, az tudja, hogy a “vibrátor” szó mögött egy világ, vagy inkább egy univerzum van.. Ez egy női maszturbátorokból álló univerzum, a Wand masszírozótól a fantáziadús vibráló bugyiig a klasszikus vibrátoron keresztül, amelyek mindegyike más típusú élvezet elérésére alkalmas. A hüvelyt, a G-pontot és a csiklót stimuláló vibrátorok között különböző típusokat találhatsz kipróbálásra:

A hüvelyvibrátor egy fallikus formájú női játék, többé-kevésbé valósághű vagy stilizált vonásokkal, amely az élvezet megismétlésére irányul. a behatolást a hüvely falainak simogatásával, kombinálva a behatolás izgalmát ezzel a nagyon szoros érintkezéssel.
A nyúl vibrátor: a mérnökök fantáziája éppen a női örömre szánt tárgyak területén szabadul fel. Elég annyit mondani, hogy a nyolcvanas években kettős stimulációs vibrátorok (klitorális és hüvelyi) kezdtek megjelenni, kíváncsi kis állatok formájában. A leghíresebb természetesen a nyúl. A nyúlvibrátor vagy nyúlvibrátor a legteljesebb női maszturbátor, mivel a klasszikus vibrátorhoz képest egy kiegészítő véggel van felszerelve, amely kívül marad, és a csikló stimulálásáért felelős, ami elengedhetetlen “kiváltó” a csikló eléréséhez. orgazmus a legtöbb nő számára.
A G-pont vibrátor, női maszturbátor, amely képes elérni az eddig kevéssé ismert pontokat. Ez egy hüvelyi vibrátor, különösen kiemelt és ívelt “fejjel”, kifejezetten a G-pont eléréséhez (a hüvely elején található), egy erőteljes erogén zónához, amelyet nem olyan könnyű elérni a partnerrel vagy másokkal való szex révén szexuális játékok típusai. Mivel soha nem maradunk le semmiről, a neki szánt játékok rovatban zenés vibrátorokat , vezeték nélküli távirányítós vibrátorokat (a távoli szeretkezéshez) és szórakoztató forgó vibrátorokat is talál ! Össze vagy zavarodva? Csak az elméletről a gyakorlatra kell áttérnie, hogy tisztázza az örömeitekre vonatkozó elképzeléseit.

Női szexuális játékok: Műpénisz nőknek
Nőknek szentelt szexi üzletünkben megtalálja azokat a játékokat, amelyek beírták az orgazmus történetét, mert számunkra az élvezet, akár technológiai, akár nem, soha nem megy ki a divatból. A rezgés nélküli női szexjátékok közé tartozik a tapadókorongos vibrátor , a vibrátoros pánt és a pánt nélküli, amely a vaginális és a csikló élvezetét nyújtja. Az anális élvezethez használható fenékdugók széles választékát is kínáljuk . Egy örökzöld, ha női szexről van szó, a vibrátorok: úgy tűnik, hogy nevük a latin „dilectio”-ból, vagyis a gyönyör, mély élvezet szóból ered. A legkülönbözőbb anyagokból készültek (a klasszikus szilikontól a fáig, az üvegig), és lehetővé teszik, hogy egy pillanatnyi csendes és diszkrét élvezetet faragjon, manuálisan irányítva az stimulációt. Ősi szexjáték (valószínűleg szexuális felhasználású fallikus szimulákrákat találtak már a paleolitikumból), de mindig a legnépszerűbb erotikus játékok listájának élén áll. A valósághű vibrátorok kiemelkednek a vibrátorok közülamelyek, ahogy a neve is sugallja, azok a vibrátorok, amelyek formájukban kifejezetten emlékeztetnek a férfi péniszre. Az abszolút realizmus szerelmeseinek ajánlottak, erekkel, redőkkel és tökéletlenségekkel vannak felszerelve, amelyek mesterien szimulálják a bőrt, az ereket és a férfi makkot. De a világ a vibrátor itt nem ér véget: vannak dupla vibrátor , a hordható dildos , a pánt nélküli vibrátor … A választás az Öné!

Női szexjátékok női maszturbációhoz
Eddig áttekintettük azokat a játékokat, amelyek a szükséges ergonómiai és kialakítási változtatásokkal megismétlik a pénisz alakját és “funkcióját”, de sok kisebb és kompaktabb szexjáték létezik: a kis zsebbarátok nem kevésbé erősek és kielégítőek, mint mások, Inkább. Azok, akik játékot keresnek az élvezet és a jó közérzet ötvözésére, a puha és ergonomikus hüvelygolyók széles választékát találják . Azok, akik a csiklón keresztül érik el az orgazmust, kipróbálhatják a csiklóvibrátorokat, vagyis mindazok az erotikus játékok, amelyeket kifejezetten a csikló lézeres pontossággal történő stimulálására terveztek; végül azoknak, akik élvezik a csiklót, feltétlenül ki kell próbálniuk legújabb generációs játékainkat, amelyek egy különleges szopási technológiával vannak felszerelve, amely szó szerint meghódítja Olaszország vulváját: a csodálatos csiklószívót, amely megismétli az orális szex finom szívását, és kevesebb idő alatt éri el az orgazmust. mint egy perc. Orgazmus vagy pénzvisszatérítés!

Szexuális játékok nőknek

Ez a rész számos intim terméket tartalmaz az emberiség gyönyörű felének. Ezeket a termékeket úgy tervezték, hogy új érzéseket és sokszínűséget hozzanak az intim életbe, valamint megismerjék saját szexualitásukat és testjellemzőiket. Minden játékot és tartozékot jól ismert világgyártók gyártanak kiváló minőségű és biztonságos anyagokból.

A szexuális játékok és áruk célja a nők számára
Napjainkban egyre több lány gyakorol különféle intim termékeket a szexhez. Néhányan azt állítják, hogy az ilyen eszközök fő célja a különböző érzések és a korábbi szenvedély ébredése egy párban. Mások szexuális játékokat szereznek, hogy megismerjék saját testüket, keressék a legérzékenyebb területeket és elfogadják saját szexualitásukat, mert senki, kivéve magát a nőt, elmondhatja, hogy milyen stimulációt szeret a legjobban, és ez a kérdés nagyon fontos és egyéni.

A szexuális játékok olyan termékek hatalmas kategóriája, amelyeket kizárólag nők használnak, de bizonyos mennyiségű képzelőerővel párok használhatják őket, de ebben a cikkben továbbra is az első lehetőségre összpontosítunk. A szexuális játékok ára a nők számára nagyon eltérő lehet, de ez csak akkor van így, ha nem kell figyelnie a költségekre, hanem teljesen más paraméterekre. Bizonyára ismeri az összes erogén zónáját, és tudja, hogyan kell kedveskedni magának a kezével, de gondoljon arra, hogy mennyivel szebb lesz az Ön számára, ha nagy áll rendelkezésére, bár nem valódi, ezért szüksége van felnőtt játékokra a lányok számára. Természetesen, ha egy lány egyedül akar szórakozni, akkor nincs értelme BDSM készleteket vagy öltönyt vásárolni egy züllött szobalány számára. Csikló, hüvely, végbélnyílás – ezek a legérzékenyebb és könnyen izgató női zónák, ezért a saját fiziológiája alapján erotikus játékokat kell választania a lányok számára.

Női termékek széles választéka

A szexipar napjainkban, új termékek kibocsátása, elsősorban a nőkre összpontosít. Ez a női test összetett szerkezetének és számos egyedi jellemzőjének köszönhető. A nők intim javai a céljuk és a befolyásolási módjuk szerint osztályokra oszthatók:

Játékok női stimulációra – különféle dugók és vibrátorok, amelyek nemcsak stimulálják a végbélnyílást, hanem segíthetnek a tulajdonosuknak szűkíteni a hüvelyt. Az ilyen stimuláció lehetővé teszi a lányok számára, hogy korábban megközelíthetetlen érzéseket és érzelmeket tapasztaljanak a maszturbációból vagy a partnerrel való teljes körű szexből. a játékokat úgy tervezték, hogy figyelembe vegyék a különböző anatómiai jellemzőket és görbéket az erogén zónák legkvalitatívabb stimulációja érdekében.
A hüvelyi szex szexuális játékai a leghagyományosabb termékek, amelyek utánozzák a valódi behatolást és a klasszikus szexet. Az ilyen játékoknak számos funkciója lehet, a klasszikus és reális falloszoktól a vibráló, forgó, pulzáló és még melegítő vibrátorokig. A különböző formák, méretek, színek, funkciók és további funkciók és kiegészítők lehetővé teszik a nő számára, hogy kiválassza az igényeinek megfelelő tökéletes lehetőséget.

Csikló vibrátorok és stimulánsok – az egyik leghíresebb női erogén pont akupresszív stimulációjára tervezett termékek – a csikló. A szexipar különös figyelmet fordít az ilyen termékekre szokatlan és néha hihetetlen stimuláns modellek előállításával. Az egyik ilyen újdonság a vákuumhullám klitorális stimulátor. Ez a sok véleményen szereplő szó nem képes semmi hasonló érzést adni, miközben percek alatt orgazmust okoz.
Intim izmok képzésére szolgáló termékek – különböző golyók és hüvelyi szimulátorok, amelyek nemcsak örömet okozhatnak, hanem lehetővé teszik a szex minőségének javítását is, mert a hosszan tartó edzésnek köszönhetően a hüvelyi falak érzékenysége nő, és nő a hüvelyi orgazmus megszerzésének lehetősége.
A fenti női szextermékek mellett az erotikus fehérneműk és cipők széles választéka is van a nők számára. Az intim fehérnemű élénk benyomást kelt az ágyban lévő partnerre. A különböző ruhák, bugyik, harisnyák és még szerepjáték öltönyök is megnyílnak előtted, hatalmas lehetőségeket, kísérleteket és érzelmeket.

Hogyan használjuk a szexuális játékokat?
Mindkét vibrátort, és körülbelül ugyanazon rendszer szerint használják, de néhány ajánlást még mindig figyelembe kell venni:

Győződjön meg róla, hogy jól ismeri az utasításokat, és világos elképzelése van arról, hogy milyen célokra szánták a játékát;
A nők számára a csikló és különösen a végbélnyílás számára a szexuális játékokat mindig tisztán kell tartani;
Ne lakik a rezgés egyik természetén, ha van vibrátora, alternatív sebessége és behatolási mélysége, de mindig legyen óvatos.

Milyen erotikus játékokat válasszon?
Régóta szeretne intimitást vásárolni nőknek? Ebben a kérdésben a saját vágyaira és preferenciáira kell összpontosítania, ha egyedül szeretne élvezetet élvezni, vagy kérje a partner véleményét, ha egy játék használatát egy párban tervezi használni. Ügyeljen arra, hogy milyen anyagból készül a modell, mi az ára egy szexuális játéknak a nők számára (sokak számára ez a szempont döntő), hogy mérete végül is megfelel-e Önnek, mert senki sem ismeri jobban a test igényeit, mint te! Végül a legfontosabb dolog az, hogy a megvásárolt intim tartozék örömet okoz, semmiképpen sem okoz fájdalmat és minden tekintetben kellemes.

A női orgazmus

Miért mindenki számára különleges, milyen fázisokból áll, és hogyan függ valójában a partnertől? És miért van az, hogy néhány nő soha nem tapasztalta meg, és van esélyük arra, hogy egy nap megtörténik?
Amikor először, és ez körülbelül a múlt század közepén, amikor először próbáltunk válaszolni ezekre a kérdésekre, az emberi szexuális reakciók első modelljét javasolták, ez a Masters és Johnson modell. Azt állították, hogy ez a szexuális reakciónk első fázisa az izgalom, ha megnézzük a grafikont, ez még mindig alacsony, testünk még nem nagyon reaktív, fokozatosan növekszik az ébredésünk.
Aztán egy ideig a fennsíkra megyünk, általában súrlódásokhoz kapcsolódik, nagyon erős izgalommal rendelkezünk, például tízből nyolc pont. És végül, ez a túlfeszültség történik velünk, ez az orgazmus, majd egy ilyen fázis a felbontás, a felbontás, a mentesítés, amikor nem akar semmit, csak el akarsz fordulni, vagy lefeküdni, mint egy táska, és csak aludni. És a közeljövőben nem állnak rendelkezésre új orgazmusok, nincsenek új magömlések. Ez a leginkább banális, a legalapvetőbb reakcióciklus, vagy inkább, még csak nem is egészen egy ciklus, ez egy lineáris modell.

És aztán, ahogy egyre inkább tudatában voltunk annak, hogy mindez hogyan működik, rájöttünk, hogy ez a modell nem írja le az összes normális emberi reakciót, különösen a női reakciókat. Kiderült, hogy a nők például nagyon rövidek lehetnek a fennsík ezen fázisában, majd gyorsan véget ér. Lehet, hogy egyáltalán nincs orgazmusa, és ez is rendben van. Többször is orgazmusa lehet egymás után, és ez rendben van. Azokban a férfiakban, akiknek az ejakulációja túl korán kezdődik, rövid fennsíkjuk, majd orgazmusuk is van. Valaki kihagyhat egy egész darabot, vagy később kezdheti el.

A női orgazmus körül sok mítosz van. De nagyon kevés információ van a legfontosabb kérdésről: hogyan lehet ezt egy nő, aki nem kap orgazmust szex közben, és egy jól teljesít nő növelheti az érzések élességét.

A szexológiai statisztikák szerint egy normális nő 3-4 szexuális aktusban 1 alkalommal orgazmust kap. És a hasonlóan normális nők 30% -a egyáltalán nem kap orgazmust egy férfival. Azt javaslom, hogy a “normális nő” kifejezést sértő kifejezésnek tekintsük: minden személy egyedülálló jelenség, és egyetlen szexológus sem képes felfedezni lelkének és testének mélységeit.
Ezért szükségesnek tartom, hogy ne a “normáról” beszéljünk, hanem azokról a lehetőségekről, amelyek természetüknél fogva mindannyiunkban benne vannak – és amelyeket megvalósíthatunk.

A nők szexuális lehetőségei, ellentétben a férfiakkal, szinte korlátlanok
Egy nőnek több percig orgazmusa lehet egymás után; több orgazmusra képes, egyik a másik után; a legerősebb örömöt érezheti stimuláció nélkül – erotikus álom vagy filmszínészről fantáziálva. Egy barátom arról beszélt, hogyan ment ki egy fényes nyári reggelre a verandán, és erőteljes orgazmust kapott attól a ténytől, hogy egy csepp esővíz esett az orrára lévő ágról.
Nem tudjuk, mire vagyunk képesek. Hamis szerénység nélkül azt is feltételezhetjük, hogy a szexben szinte mindenhatóak vagyunk. De mint minden szuperhősnek, nekünk is vannak ellenségeink – és ők, mint a szupererőink, leselkednek bennünk.

Hogyan lehet kikapcsolni az orgazmus képességét
Sok nő tisztában van azzal, hogyan lehet teljesen blokkolni az orgazmus lehetőségét: a lehető legnagyobb mértékben gondolkodnia és aggódnia kell. Kikapcsolni az agy aktivitását, amely az örökre irányul, “ott nem ér hozzám, nem kedvel engem, valami rosszat teszek, és most el fog aludni…” A természet olyan mechanizmust biztosít, mint a gerjesztés.

A szenvedély hulláma, amely az első régóta várt érintésnél a fejével borítja, teljesen kiüti az összes gondolatot a fejből – és megköveteli, hogy kövesse, fusson, repüljön az érzésekért.

És ezen a hullámon meg kell tartani, nem pedig a belső motyogás mélységeibe csúszni a témában: “Határozottan akarom, vagy jobb, ha végre utánozzuk a létezés és az alvás örömét?”
A legegyszerűbb, ha megvilágítjuk és meggyújtjuk magukban az izgalom szikráját, akik könnyen és egyszerűen orgazmust kapnak. Miért gondoljuk és kételkedünk még egyszer, ha az öröm itt van – a közelben: égjünk, drágám! Az ilyen nőket csak irigyelni lehet.

Az orgazmus “veleszületett” tehetsége elsősorban a fiziológiai jellemzőknek köszönhető: az idegek, amelyek élénk érzéseket biztosítanak a szexben, a hüvely felszínéhez közel haladnak.

De vannak “mély” nők is, és fiziológiai szerkezetük ördögi körbe vezetheti őket: az orgazmus érdekében teljesen, nyom nélkül meg kell adni az izgalmat; de ha az orgazmus nem könnyű, akkor hogyan lehet megadni magunkat ennek az ébredésnek, ami azt jelenti, hogy senki sem tudja, hol?.. Ennek a puzzle-nak a megoldásához azt javaslom, hogy nyugodtan, fokozatosan és érdeklődéssel fedezze fel magát, partnerét és szexuális viselkedését, hogy olyan eszközöket találjon, amelyek fokozzák a kölcsönös izgalmat.

Gerjesztési stratégia
Mindenkit izgatottan várnak az észlelés különböző csatornái. Azt mondják, egy férfi a szemével szeret, és egy nő a fülével. Ez egy nagyon korlátozott pillantás a szex valóságára: izgatott lehet az érintés, a szag, a partner szívverésének érzése. Hihetetlen, agyhordozó érzések merülhetnek fel szó szerint a semmiből: ma egy pólóban szexelt velem! És valamilyen oknál fogva olyan gyengédséget okozott… A logikának semmi köze az izgalomhoz. Nagyon kívánatos, hogy figyelmet fordítsunk az izgalmas részletekre.

Az izgalom magasságának és erejének izgalmas külső tényezőkkel történő fenntartásával képes lesz megszervezni (csak közvetlenül!) az életed egyik legfényesebb szexuális eseményét. Aztán a második, sőt a harmadik… És az a képesség, hogy nyom nélkül megadják magukat a szenvedély hullámának, felhalmozódik és növekszik.

Hideg meleg
Nem titok, hogy a test egyes részeinek megérintése kellemes, mások – bármilyen módon még mindig csiklandozó, fájdalmas és csak “ne érintse meg itt”. Egymás erogén zónáinak tanulmányozása izgalmas és szükséges tevékenység. Egy “de” – ezek a területek elmozdulhatnak, és ha ma a fül mögötti karcolás közvetlenül orgazmushoz vezet, akkor holnap vágyakozhat.

Annak érdekében, hogy ne írja le az érzéseit minden alkalommal, és ne irányítsa a partner cselekedeteit, mint például a “jobb, bal, gyorsabb”, azt javaslom, hogy előzetesen állapodjon meg a feltételes jelekről.

Például, ha egy partner valami nagyon helyeset és izgalmasat tesz, egy nő a test mozgását mozgatja, és a csodálat ragyogó hangjával kíséri. A cselekvések kevesebb örömet okoznak – a mozgás kevesebb, a hang csendesebb. És aztán – csökkenő sorrendben. És ha a térd bizsergésére válaszul a hölgy egy rönköt helyez el, ez nyilvánvaló jelként szolgál: ennek a területnek az aktívabb stimulációja nem ad eredményt – továbblépünk az olyan zónákba, amelyek segítenek az ébredés fejlesztésében és megerősítésében.
Hogy érzem magam izgatottnak?
A fény állapota, a nem megterhelő izgalom egyenlő lehet a szerelembe eséssel – sőt, nemcsak egy adott tárgyra irányítható. A szerelem a világ iránti élénk érdeklődés érzéseként élhet benne: beleszeretni a városba, a körülötted lévő emberekbe, az üzletbe, amit csinálsz. Partner hiányában, a szexuális játékok között azt javaslom, hogy gyakorolják ezt a fajta izgalmat – beleszeretve a környezetbe. Az ébredés állapotának figyelemmel kíséréséhez és fenntartásához vásároljon magának egy karórát, amely óránként jelet ad.

Kérdezd meg magadtól: “Hogy érzem magam most izgatottnak?”

Az elemzés nem tarthat tovább néhány másodpercnél – és visszatérhet az üzlethez. Ez a gyakorlat lehetővé teszi, hogy ne csak új módon nézzen a világra, hanem elsajátítsa a saját izgalmának kezelésének képességét is – és az a képesség, hogy idővel könnyen megadja magát az érzések áramlásának, radikális változásokat fog biztosítani az ágyban.
A visszaút
A női taoista szexuális gyakorlatok tanáraként nem hagyhatom figyelmen kívül, hogy az ellenkező út lehetséges: a tapintható érzések súlyosbodása az intim zónában, az orgazmus készségek elsajátítása – és ennek eredményeként a fény és a fényes izgalom. Bár bár is durván hangzik, az orgazmus fiziológiai folyamat.

Az orgazmus technológiája meglehetősen egyszerű: a méh testének emelkedése olyan hullámot generál, amely örömet biztosít.

Természetesen ezt a mozgalmat nem lehet akarati erőfeszítéssel tenni. De a “Női taoista gyakorlatok” szeminárium keretében elsajátított kőtojásokkal végzett gyakorlatok lehetővé teszik, hogy közvetetten felfelé irányuló mozgást biztosítson – légzőgyakorlatok segítségével. A légzéstartás hátterében a mellkast és a hasüreget elválasztó membrán felfelé mozog, bevonva a reproduktív rendszer összes szervét a felfelé irányuló mozgásba. A gyakorlat “mellékhatásaként” az intim területen növekszik az érzékenység, ami lehetővé teszi a szex érzésének fokozását. Az a képesség, hogy megértsük magad, érezd és bízz a testedben, radikálisan megváltoztathatja a szex megértését – még azok számára is, akik már elégedettek intim életükkel.

Elmélet és gyakorlat
Az a képesség, hogy felismerjük a másik személy iránti szeretetet, olyan készség, amelyet meg lehet tanulni és fejleszteni.

Minden elsajátított apróság, minden lépés a rendszeres gyakorlással, és az emberi módon való beszéd – a kölcsönös szeretet területén – idővel elmélyíti a kölcsönös érzéseket, finomabbá és boldogabbá teszi a kapcsolatokat. Minél több őszinteséget fektetsz egy szexuális kapcsolatba, annál fényesebb lesz.
Tanulmányozd magad és partneredet, fedezz fel, tanulj meg szórakozni, új képességeket felfedezni a szeretet kifejezésére.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!