Pornóznak a csajok 18 évestől 65 évesig a Szexplázában

A magyar pornóiparban jellemzően jelenetenként fizetnek, nagyon ritka, hogy valaki exkluzív szerződést kapjon. A pénz attól is függ, milyen jelenetről van szó, egy leszbikus jelenetért kevesebbet fizetnek, mint egy vaginális behatolásosért, egy análszex-jelenetért pedig többet.

A bevételből azonban adózni kellene, meg ha van az ügynökségi jutalék 10-15 százalék, illetve a rendszeres szűrésekért. Egy pornószínésznő 20 és 26 éves kora közt a legkeresettebb, ilyenkor körülbelül évi 100 jelenetet tud leforgatni.

Szopnak basznak a csajok 18-évestől 65 évesig a Szexplázában. Pornóvideó és pornóképek készültek a bevállalós magyar pornós lányokról:

Béresné Papp Gabriella – Alexandra Gold, Nicole Evans, Báli Éva – Eve Smile, Lőrinczi Anett – Amanda Copper, Wéber Kalla Brigitta – Jenna Jane, Gróf Brigitta Éva – Bridget Jolie, Algács Virgínia Mónika – Izabella de Cruz, Király Adrienn – Angie Knight, Kókai Imréné – Szuzán, Marsal Sándorné – Marcsi, Vass Attiláné – Eve, Kecskés Lászlóné – Ancsa, Gáll Edit – Lusi Diamond, Mernyei Zsuzsanna Rozália – Kata, Udvari László Jánosné – Marija, Kneifel Mária – Ria, Francsina Józsefné – Renáta.

További Szexplázában pornózó amatőr és profi plázacicák, magyar új pornós lányok a Szexplázában a plázacicák között. Linkek az amatőr és profi pornózó lányokra: 01 02 03 04 05 06 07 08 09. A pornózás, képek és videók a csajokkal itt követhető.

A csajok szerint annak, aki pornószínészkedésre akarja adni a fejét, érdemes először követőket szerezni a közösségimédia-felületeken. Az internet miatt ugyan elapadtak az iparág hagyományos bevételi forrásai, viszont a színészek saját maguk által előállított és terjesztett tartalommal is tudnak pénzt keresni.

Több sztár nem saját gyártású jelenetekkel kezdett, hanem megkeresett egy ismert férfi pornószínészt, a vele forgatott jelenetek után pedig hamar észrevették, és más filmgyártók már őket keresték. Más kezdőknek azt tanácsolják, mindenképpen megbízható, tapasztalt színészekkel és producerekkel vágjanak bele az iparba.