Pornózó lányok név szerint a Szexplázában

Miért pornózik ennyi magyar lány? A lakosságra elosztva a legtöbb pornós Magyarországról kerül ki. Mi lehet ennek az oka? Az való igaz, hogy nem tartozunk a leggazdagabb országok közé, ugyanakkor nálunk is vannak bőven sokkal szegényebb országok a világon, de még Európában is. Tényleg ennyire könnyűvérűek lennének a magyar nők, vagy csak az ország helyzete miatt fordulnak ennyien a könnyű pénzszerzés, a pornó lehetősége felé?

Magyar lányok megkúrva és szopatva a Szexplázában, mert Plázacicák lettek. Rendesen megkapják a faszt a pinájukba és a seggükbe és a gecit nyelni kell. Linkek a lányok pornós anyagaira itt. Lányok bemutatója itt: 1 2 3 4 5. Privát castingon is megbaszott lányok itt – 25 pornó DVD magyar szereplőkkel, töltsd le most – Pornós lányok a Szexplázában.

Nagy összegek mozognak az internetes pornó globális piacán. Megszámlálhatatlan oldal kínál naponta frissülő szolgáltatásokat az egyszerű videómegosztástól, a felhasználók kedve szerint cselekvő, webkamerás lányokig. Az egyik legnépszerűbb kategória a fiatal, amatőr lányoké.

Mi a helyzet külföldön?

Szinte felfoghatatlan, hogy honnan jön az a hatalmas mennyiségű tartalom, és honnan érkeznek hozzá a szereplők tömegei.
A régebbi: problémás gyermekkor, vagy zaklatás hatására pornózni kezdő lányokról szóló sztereotípiák már rég nem érvényesek. Teljesen átlagos családban felnőtt, hátköznapi „szomszédlányok” ezrei áramlak nap mint nap a pornóiparba. Ahol aztán néhány hónap alatt némi pénzért használják, majd utcára teszik őket.

A sorsukról „Hot Girls Wanted” (Dögös Lányokat Keresünk) címmel forgatott dokumentumfilm, megnézhető a Netflixen.
A készítők, Jill Bauer, és Ronna Gradus szerint az internetes pornó olyan, mint a közmondásbeli parizer, amit az emberek szívesen fogyasztanak, de nem akarják tudni, hogyan, és miből készült. Szerintük pedig nem árt, ha a pornórajongók szembesülnek a szexvideók mögötti valódi történetekkel.
A film öt fiatal lány életét követi nyomon, akik elindulnak, hogy Miami-ban váltsák valóra pénzről, sikerről, és csillogásról szóló álmaikat. Mindannyian együtt élnek egy 23 éves fiúval, a tehetségkutató ügynökükkel. Az ő hívására hagyták hátra családjaikat, mert ingyen repülőjegyet, és könnyű életet ígért.

A 19 éves Tressa története tipikusnak mondható: egy texasi kisvárosban élt, szerető családban. A középiskolában népszerű lány volt, hiszen amellett, hogy jól tanult, a szurkolólányok csapatába is befért. Ő azonban többre vágyott, úgy érezte megfojtja a lagymatag kisvárosi élet. Kétségbeesve kereste a kiutat, amit egy internetes hirdetésben vélt felfedezni. Egy ügynökség keresett dögös fiatal lányokat kamerák előtti munkára. Bár a szöveg virágnyelven fogalmazott, aki akarta, pontosan érthette, hogy miféle munkáról van szó. Tressának azonban csak akkor esett le, hogy mire vállalkozott, amikor az ingyenjegyével beszállt a Miami-be tartó gépre. „A lányok némelyike pontosan tudja, hogy mire jelentkezett, mások nem. A végén azonban mindegyikük egy szobában köt ki, ahol csak egy fickó van, és egy kamera” – mondta el a BuzzFeed News-nak Bauer.

„Lányok ezrei töltik be a tizennyolcat minden nap” – magyarázza a dokumentumfilmben a fiatal ügynök, hogy mennyire könnyű új szereplőket találni. Ez az oka annak, hogy a lányoknak kevés tárgyalási alapjuk van azzal kapcsolatban, hogy mit, és mennyiért vállalnak. Ha valami nem tetszik nekik, mehetnek: rengetegen állnak sorban a helyükre várva. Ők pedig maradnak, ameddig csak lehet, mert rettegnek attól, hogy a szüleik megtudják mivel foglalkoznak, így segítséget sem kérhetnek tőlük.

A dokumentumfilm egyik jelenetében Tressa egyik szobatársa, Rachel kelletlenül készülődik egy jelenetre. Egy nála sokkal idősebb férfivel kell lefeküdnie a kamerák előtt, miközben a rendező utasítása szerint úgy kell tennie, mint aki nagyon nem élvezi a szexet. Egy másik jelenetben, egy Jade nevű lány mesél egy forgatásról, ami alatt úgy kellett orálisan kielégítenie egy férfit, hogy közben elhányja magát. Az volt első jelenet, amit forgatott.
Emellé jönnek a gyalázatos munkakörülmények és annak a megélése minden áldott nap, hogy egy fiatal nő, csak egy egyszerűen eldobható eszköz. A valóság a legtöbb esetben azokat a lányokat is összetöri, akik pornós karrierről álmodoztak, azokat pedig pláne, akik valami egészen másról.

Magyar lányok ABC-ben

Ackermann Anita, Adorján Dia, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,  , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Általában azok a nők pornóznak, akiknek nincs semmilyen végzettségük és az alternatívájuk egy gyár futószalagja mellett való rabszolgamunka lenne napi 10 órában 60 éves korukig. A magyar közoktatás állapotából adódóan elég sokan jutnak ilyen sorsa. Ezek a nők hoznak egy racionális döntést: inkább a testükből élnek amíg tudnak, és keresnek nagyságrendekkel több pénzt.
A másik, hogy Magyarországon különösen nagy hagyománya van a korrupciónak, és az ehhez hasonló okosban megoldásnak. Ebben az országban bármilyen tevékenységet legitimálható, ha eleget hoz a konyhára.

Gyorsétteremben például bőven tízóráznak huszonéves lányok. A lényeg, hogy végzettség nélkül csak rabszolga jellegű munkához tudsz jutni, amivel középtávon együtt jár a stressz, és a neurózis. Persze, irigylésre méltó hely a gyár, de egy szál érettségivel távolról sem közelíti meg a fizetésed a magyar átlagot.
De ha pusztán kapzsiságból, lustaságból, és emberi hitványságból teszi valaki, ugyanúgy szuverén joga. Nem a 42-es számú lúzer fórumtroll fogja megmondani, hogy valaki mit tesz a saját testével.
Nem azt mondtam, hogy nem lehet véleményed, te sötét paraszt, hanem hogy a kérdés nem lehet morális vita tárgya, amíg senki ember fiának nem árt valaki. Az, hogy alantas munka, és te személy szerint lenézed, az nem egy erkölcsi ítélet. Fogalmi szinten nem vagy tisztában a szóval kisköcsög. Igen, pontosan ez a demokrácia. Gondolom a szavazófülkében is ennyire tisztában vagy vele, hogy miről döntesz.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A vibrátor használata szex közben vagy masztizáskor

A vibrátor használata szexben vagy masztizás közben. Gyakori kérdés a legjobb budapesti szexshopban, hogy hogyan [...]

Szexshopból az erotikus ajándékok mindkét fél örömére szolgálnak

Ha szexi ajándékot szeretnél, gyere el az Intim Center szexshopba. Sose tudhatok, hogy mivel állsz [...]

Dildó műpénisz választék ami szexshopban kapható

A szomorúság legjobb gyógymódja a szex, és ezzel nem lehet vitatkozni. Ezért, ha úgy dönt, [...]

Műbránerek, síkosítók, szexbabák kánaánja az INTIM CENTER szexshopban

Sokan attól rettegnek, hogy mint gondolnak majd mások róla, ha kiderül, intim shop szexboltba jár. [...]