Rubint Réka teljesen meztelenre vetkőzött a Playboynak

A kis seggű Rubint Réka nem retteg a nyilvánosság előtti szerepléstől, hogy is tenné, hiszen napról napra több tucat vagy alkalmanként több száz sportolni, fogyni vágyó elé kell kiállnia, akik őt tartják példaképüknek. A magyar fitneszkirálynő a nyarat sem tölti tétlenül, az Instagramja tanúsága szerint egymás után tartja az Alakreform táborokat.

A 44 éves üzletasszony kereken két évtizede ment feleségül a hasonló körben tevékenykedő Schobert Norbihoz, akitől 2003 és 2011 között három gyermeke született. Sok boldog és nehéz pillanatot éltek meg egymás mellett, de azon ritka hazai sztárpárok közé tartoznak, akiknek megingathatatlannak tűnik a kapcsolata.

Rubint Réka vetkőzése

Minden bizonnyal óriási bizalomra volt szükség Schobert Norbi részéről 2006-ban, amikor Réka elvállalt egy fotózást a magyar Playboy számára. Az akkor 28 éves fitneszlady a májusi számban szerepelt, a megszokott szaftos fotókkal, ugyanakkor egy fontos kikötéssel.

„A fő motivációt nem a pénz jelentette, csak szerette volna megmutatni magát a szülés után. Külön kikötés volt, hogy teljesen meztelenül nem készülhetnek róla képek. De mint látjuk, teljesen pucér fotók is vannak” – olvasható a Linerben közelmúltbeli visszaemlékezésében. Réka 2005 szeptemberében adott életet második gyermekének, vagyis óriási bravúrnak számított, hogy fél évre rá már a patinás férfimagazin címlapján villoghatott.

A bugyi tényleg végig fennmaradt rajta, de minden mást kendőzetlenül megmutatott. Már akkor is nyilvánvalóan szilikon cicijei voltak, amelyeket éppen a tavalyi év legvégén csináltatott meg újra. Eltelt egy évtized az utolsó gyermeke születése óta, és bár az implantátummal nem volt semmiféle gondja, a cserére biztonsági okokból mindenképpen szükség volt.

Rubint Réka imádja mutagatni a seggét

„A Playboy magazin főszerkesztőjével, Bús Istvánnal beszélgettem a 2006-os címlapról, ami Norbika születése után 6 hónappal készült…

A múltról, jelenről és a számomra legfontosabb értékekről… a családról!” – írta ki Réka 2019 decemberében az Instagramjára, annak apropóján, hogy újra felidézték a 2006-os fotózás körülményeit.

A poszt miatt persze kapott hideget-meleget, néhányan cinikusan, a többség viszont bátorítólag kommentelt a közösségi oldalán. Két jellemző vélemény:

„Igazi családi érték, ha az anya levetkőzik egy magazinnak. Az én anyukámat is szívesen látnám vissza ugyanígy. Ezt a kamu világot, emberek!”

„Oh, de kár, hogy ebbe a magazinba kerültél! Nem volt rá szükséged! Sem a férfiaknak, akik nézik, a női társak meg amúgy is elismernek.”


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!