Magyar lányok,  Pornó

Sáfrány Emesét Rocco Siffredi is seggbe kúrta

Rocco Siffredi mesterrel kétszer is volt dolga a mi kis Sáfrány Emese anyukának, mégpedig egy Puppet Master részben, ami nem volt nagy szám, de az Xtreme Gapes első része azért annak idején eléggé odabaszott. Ebben van egy jelenete a drágának, amiben másik két társával együtt kúrja meg Rocco, szépen és alaposan.
Ez még a rési fasza oldschool időkből származik, isteni szép tágításokkal és fenéklyuk nyalásokkal, meg hát a mi kis balerinánk széjjel baszott picsájával.

Sáfrány Emese művésznéven Aleska Diamondhoz kérdés  egy cikkben itt: van valami különleges történeted forgatásról? Legyen az jó vagy rossz élmény?
– Huuu hát biztosan rengeteget tudnék mesélni sok vicces, merész helyzeten vagyok túl. A legutóbbi legemlékezetesebb forgatásom Rocco Siffredi-vel volt, irtó aranyos egy ember, de egy vadállat, nem mondom élveztem a forgatást, de három helyen véreztem, letört a körmöm, elvágtam a kezem, vérzett a fenekem. De hát túléltem és végig csináltam…

Sáfrány Emese celeb lett

Családanya és hivatásos légtornász lett Aleska, aki mindent megtesz azért, hogy a pornó világa a múltjához tartozzon, és ne befolyásolja a jövőjét. Sáfrány Emese öt évig pornószínésznőként szerepelt, s több pornódíjat is bezsebelt. Aleska szerint ki lehet törni a pornó világából, csak hozzáállás kérdése. Úgy érzi, a férfiakat sem érdekli a múltja, de egy do­loghoz ragaszkodik: nem akar olyan férfit, aki Aleska Diamond rajongója volt. Egykori rajongójához sosem menne hozzá Aleska.

– Soha többé nem szerepelek felnőttfilmben, ezért a múltamként kezelem azt az öt évet. Nem tagadom le, és azt sem mondhatnám, hogy szégyellem, sőt, bizonyos szempontból örülök, hogy az életem része volt. Elképesztően sok mindent tanultam belőle, hiszem, hogy a mai gondolkodásomhoz és felfogásomhoz sokat tett hozzá – árulta el Aleska, aki mindent megtesz azért, hogy letegyen valamit az asztalra.

– Szeretném, ha az emberek már nem a régi Aleskával azonosítanának, ezért nagyon szorgalmasan ténykedem, hogy más területen is megvessem a lábam. Semmi negatívum nem ér a pornózás miatt, mivel pozitív módon kommunikálok róla. Mindenből ki lehet lépni, csak tőlünk függ, hogyan kezeljük a dolgokat. Le­het változtatni – üzente sorstársainak Aleska, aki szerencsésnek érzi magát, mert a férfiak nem hátrálnak meg a múltja miatt.

– Szerencsére nem szokta szóba hozni az erősebbik nem. Fó­biám, hogy nem szeretek olyan férfival összejönni, aki kimondottan az én filmjeimet nézte. Nem akarok rajongóval lenni, nem akarom, hogy a hétköznapokban a felnőttfilmes sztárt lássa bennem – mondta Aleska.

Mi gondolkodunk, veled ellentétben – mondták Sáfrány Emese, Aleska Diamondnak. Nem javult a volt pornós légtornász helyzete az Exatlonban.
Megint kikaptak a Bajnokok, ami természetesen frusztrációt szült a győzelmekhez szokott pirosaknál. Mivel Sáfrány Emese háromból hármat veszített, úgy érzik, talán jogosan, hogy a bő egy hete melléjük tett egykori Aleskával olyan, mintha eleve vesztésről indulnának a meccsek. Salander Dorinával szemben például semmi esélye, a kék rivális kétszer akkora, mint ő, összehasonlíthatatlanul erősebb, gyorsabb, és egyhavi rutinja is van ebben a sportos vetélkedőben.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!