Sarka Kata féltékenyen őrjöngött Bálint Antónia miatt

Mint tudjuk, egykor Sarka Katával csalta Bálint Antóniát Hajdú. Nyilvános hisztibe kezdett, amikor egy tévéműsorban meglátta férje egykori barátnőjét Toncsit, aki Hajdú Péterrel közös képeit mutogatta. Gyermeke apja is beszólt ordítozó kedvesének. Undorítóan szánalmas! – harsogta világgá lesújtó véleményét férje volt barátnőiről Sarka Kata.

A feldühödött feleség egy közösségi portál üzenőfalán vezette le indulatait, miután Bálint Antónia egy tévéműsorban megmutatta régi fotóit, melyeken Hajdúval vakációzik. Kata – bármennyire is próbál uralkodni magán – képtelen hozzászokni ahhoz, hogy Pétert időről időre kísérti a múltja: exbarátnői nyilatkoznak róla, s ezzel mintha kést forgatnának a féltékeny feleség szívében. A szép fiatalasszony most a szokottnál is jobban kiborult, Hajdú csak kapkodta a fejét, nem tudta mire vélni párja fékezhetetlen indulatát.

Sarka Kata nyilvánosságra hozza Toncsi trágárkodását

Kikerült az internetre az a hangfelvétel, amely bizonyítja, Bálint Antónia ittasan, telefonon zaklatta a Hajdú házaspárt.

Ahogy arról a Blikk elsőként beszámolt, Hajdú exe, a volt szépségkirálynő ittasan, több mint egy órán keresztül hívogatta a házaspárt, trágár kifejezéssel illette őket, sőt kerek perec azt is kinyilvánította, hogy orális szexuális kapcsolatot kíván létrehozni Hajdúval.

A felvételt Sarka Kata és férje pár perc után megelégelte és kihangosította, hogy a velük egy légtérben tartózkodó vendégek is jól hallják Toncsi már-már összefüggéstelen kijelentéseit.

Ennyire mélyre süllyedt Antónia? A hangfelvételen – amely szombat délután kikerült az internetre, majd egy óra múlva el is tűnt – az elején bemutatkozott, és azt sem tagadta, hogy ittas lenne.

A Ripost hallotta a felvételt, amelyben Toncsi ócska k..vának nevezte Katát, megkérdőjelezte iskolai végzettségét, majd a trágár kijelentések után kinyögte, orálisan kielégítené Hajdút, és ecsetelte, kinek milyen tapasztalata van a férfiak szájjal való kielégítése terén. A telefonba azt is elárulta, ha tehetné, rögtön átmenne hozzájuk, de fél, hogy videokamerával fogadnák őt…

Hogy ismét a nyilvánosságra kerül-e a felvétel, az már csak Bálint Antónián múlik. Legalábbis Sarka Kata szerint. Hajdú Péter felesége az alábbi nyilatkozatot tette az üggyel kapcsolatosan vasárnap délelőtt a közösségi oldalán.

“Nagy örömmel megosztom a nyilvánossággal azt a hangfelvételt, melyet egyik barátunk készített, amikor Bálint Antónia ittasan felhívott bennünket csütörtök éjjel, trágár stílusban pocskondiázott és ajánlatot tett a férjemnek! Ehhez azonban az kell, hogy visszavonhatatlanul hozzájáruljon ahhoz, hogy az ügy tisztázása érdekében, minden jogkövetkezmény nélkül a felvétel nyilvánosságra hozható legyen és annak készítésével és nyilvánosságra hozatalával kapcsolatosan semmilyen eljárást nem indít. Az ügyvédünk már el is készítette a nyilatkozatot!” – írta Sarka.

A dühös üzenetek. A közösségi portál üzenőfalán egész nap olvashatók voltak Kata keserű mondatai:
„Annyira szánalmas nők vannak… csak az exek”… „a Peti egyik exe…” „…van olyan, aki szerintem nem tudja feldolgozni, hogy semmi közük egymáshoz, és különböző tévéműsorokban a közös régi képeiket mutogatja. Csak kérdezem, hogy normális az ilyen?” „…de ez akkor is undorítóan szánalmas…” „Köszi mindenkinek a biztatást! Annyira felháborító, és ennyi év után sem tudok egyszerűen hozzászokni… Pedig tényleg próbálkozom…”


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Vibri kell minden nőnek, hogy egy se legyen kielégületlen

A vibrátornak vibri a beceneve. Rengeteg formájú, méretű és anyagú vibrátort lehet kapni, ami nagyon [...]

Szexshop kütyükkel ismerkedik Németh Zsuzsanna amatőr pornóban

A Szexpláza irodában a szexhopban kapható diamond sexshop minősítésű szexkütyük kerülnek elő a fiókból!  Németh Zsuzsanna [...]

Szex kellékek online sexshopból rendelhetők, vagy az INTIM CENTER szexüzletben megvásárolhatók

Szexshop üzletben sajnos csak csak 18 éves kor fölött lehet vásárolni ezekből a termékekből: Nyuszis [...]

Dildók, műpéniszek minden fajtában kaphatók az INTIM CENTER szexshopban

A legjobb dildók, műpéniszek minden fajtában kaphatók az INTIM CENTER szexshopban! A mesterséges pénisz akár [...]