S/M, szadómazó szex kellékeinek beszerzése és használata

Az S/M, és BDSM szadómazó szex kellékeinek beszerzése és használata, fétis kellékek. A Szexpláza szexshopban a BDSM kellékeket itt találod. Ha személyesen vásárolnád meg a kütyüket, akkor itt a sex shopban mindig van készleten.

A kötözős játékok is ide tartoznak, de a fenekelés vagy az extrém szex is. Legismertebb szereplői a dominák és a szolgák, vagy az urak és s szolgálólányok. Melyik férfi ne szeretné, hogy egy nő a szexben a szolgálataira legyen?

bdsm-szex

A BDSM fogalma. Az alapfogalom egyszerűen behatárolható, hiszen Angol mozaikszavakból áll. Viszont tényleges meghatározása már nehezebb, mert tartalmilag nagyon összetett. Eredete a Power Exchange fordításban talán hatalmi játék lehet. A BDSM, mely három területet ölel át, B&D, D&S, S&M, melyek szervesen kapcsolódnak egymáshoz.

szadomazo-szex-es-kellekek

Ezek: Bondage & Discipline, megkötözés és fegyelmezés. Dominance & Submission, uralkodás és szolgaság. Sadism & Mazochism szadizmus és mazochizmus.

Ma már sorra dőlnek le az évszázados tabuk. Sok szexuális tilalomnak ma már nem látjuk az értelmét, pedig egykoron a társadalom és az egyének védelmében alakultak ki. A szado mazo kellékekről és a fogalmakról a teljes cikkben olvashatsz itt.

A szürke ötven árnyalata rekordot döntött a magyar mozikban, több pénzt gyűjtött az első hétvégéjén, mint az addigi csúcstartó, a Star Wars III. rész A Sith-ek bosszúja. A sötét ötven árnyalata ehhez képest jóval visszafogottabban indított, míg az első részre 182 165 ember ült be a csütörtöktől vasárnapig terjedő időszakban, addig a folytatásra 101 648 jegy fogyott ugyanennyi idő alatt. Játszatok otthon ti is szadómazót, nehogy kimaradjon az életetekből!

Verés, korbácsolás szex közben

Az ütőhangszerek a BDSM kultúra fontos részét képezik, mivel ezeknek a kiegészítőknek a segítségével a partner fényes és hatékony stimulációja történik a BDSM-ülések során, ami eufória állapotához vezet. Annak érdekében, hogy elérje vagy átadja a megfelelő érzéseket az alázatosságának, fontos, hogy válassza ki a megfelelő sokkoló eszközöket, amelyek zökkenőmentesen és hatékonyan vezetnek a kozmikus öröm állapotához. Az egyik ilyen eszköz a BDSM ostor.

Az ütőhangszeres kiegészítők közötti különbség
Annak érdekében, hogy a BDSM munkamenet sikeres legyen, válassza ki a megfelelő sokkoló eszközöket, mivel mindegyiket egy adott hatásra tervezték. Például a tartozékok széles választéka közül a következő fő expozíciós típusok különböztethetők meg:

  • Fizikai – az ilyen típusú ütésekhez különféle ostorokat és flip-flopokat (lapátokat) használnak, segítségükkel büntetheti vagy örömet szerezhet partnerének.
  • Érzelmi (pszichológiai) – merüljön el a szerepében, nagyon fontos megfigyelni őket. Annak érdekében, hogy a domináns képes legyen pszichológiailag befolyásolni és irányítani partnerét, általában olyan eszközöket használnak, mint a BDSM ostor vagy például egy verem. A BDSM ostor a terület befolyásolására szolgál, amikor a ostor az alsó melletti levegőbe ütközik, erőteljes pofon hang hallható, így fizikai hatás nélkül szabályozhatja az alsó viselkedését vagy mozgását.

A ostor kiválasztásának és használatának szabályai
Ha úgy dönt, hogy egy ilyen sokkoló eszközt választ ostorként a BDSM számára, akkor ezt feltétlenül először meg kell beszélnie partnerével. Válasszon egy ostort, amely kényelmes az Ön számára, ez szükséges ahhoz, hogy a legpontosabb fújásokat végezhesse.

A valódi bőrből készült BDSM ostorok tartósabbak, ezért jobb, ha a valódi bőrből készült termék kiválasztására támaszkodunk. Ostor használata esetén nem ajánlott a készüléket a testre fújni, mivel ez egy instabilabb sokkeszköz, és nem tudja kiszámítani az ütés erejét és sérüléseket okozni. Használja az ostort a pszichológiai hatás érdekében.

A BDSM játékok olyan kiegészítők és eszközök, tulajdonságok, amelyek lehetővé teszik, hogy belemerüljön a szexuális élvezet egyedülálló világába. Akár azt szereted, ha irányítanak, akár azt, ha visszafognak, vagy akár mindkettőt, jó eséllyel izgalmas kipróbálni a világ egy vagy több uralmi játékát és kötszerfelszerelését.

Mik azok a BDSM játékok?

A BDSM nagy- és kiskereskedelmi termékek nagyszerű eszközök a szex összes csábító érzésének felfedezésére. Azok az emberek, akik gyakorolják a törést, kivételesen szeretik a kellékek használatát, mivel a kiegészítők általában leírják az izgalom természetét az új élményre való áttérés során. A furcsa szex magában foglalja a következők gyakorlását:
– alávetettség;
– fegyelem;
– szadizmus;
– mazochizmus;
– antáziák;
– szerepjátékok.

Mi a BDSM kellék

A kellékek változatosak, valamint a titkos vágyak világa. Fontolja meg, hogy milyen játékok és kiegészítők vannak, hogy általános képet kapjanak.

Bilincs
A bilincs árucikk, és csak egy nagyszerű módja annak, hogy megtanulják a kötés korlátait kezdőknek és szakértőknek egyaránt. Különböző anyagokban és stílusokban kaphatók. Ezért, ha kényelmetlenül vagy akár kissé ijesztővé tesz, de a kíváncsiság még mindig jelen van, nincs miért aggódnia

Kötél rabság
BDSM játékokat vásárolhat Kijevben a rabsági kötelek katalógusából választva. A kötőkötelek sokoldalúak, szórakoztatóak és nagyszerű módja a visszafogottság megtapasztalásának. A kötél használatának számos kreatív módja van, és akár művészeti formává is alakítható, ha kreatív elmével van dolgod.

Forgalmazók
A BDSM játékok ára ebben a kategóriában jelentősen változhat, a gyártó által használt anyagtól függően. Az adagoló egyfajta szexuális játékszer, amely a lábakat és a karokat merev középső rúddal és mandzsettával mindkét végén eloszlatja. A súlyzó nem teszi lehetővé a felhasználó számára a karok és a lábak mozgatását, és teljes hozzáférést biztosít a testhez.

Bekötött szemmel
Megrendelheti a csoport BDSM-termékeit, még kezdőknek is, az első szerepjátékokhoz. A bekötött szem az összeesküvés korlátozásának egy formája, amely ideiglenesen megfosztja viselőjét a látás képességétől. Ez a legolcsóbb játék, amely a legérzékibb érzéseket kínálja a tulajdonosnak és domináns partnerének.

Hogyan válassz magadnak?
Természetesen a fenti játékkategóriák sokféle típussal és irányzattal egészíthetők ki. Az Ukrajnában történő szállítással járó BDSM-kellékek lehetővé teszik, hogy felfedezzék az öröm alapvetően új szintjét és fenntartsák az anonimitást. A sikeres választáshoz szüksége lesz:

Válasszon kiváló minőségű termékeket.
Tanuljon technikákat. Sok érdekes technológia létezik a BDSM fantáziák megvalósítására. Fedezzen fel bátran új távlatokat! Itt megvásárolhatja a legjobb játékokat a BDSM gyakorlásához, fenntarthatja a teljes titoktartást és tanácsot kaphat, ha szüksége van rá.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Tuti jó pozíciók kemény vagy mélyre hatoló szexhez

Elképesztő és nagyon klassz szexpozíciók, amit ki kell próbálnod. A tanácsokat csak akkor szabad használni, [...]

Merevedési zavarnál ki a hibás és mit kell tenni?

Annak érdekében, hogy egy férfi érzelmileg és fizikailag egészségesnek érezze magát, különös figyelmet kell fordítani [...]

A nő orgazmushoz vezető úton a vibrátor fontos kis segéd

Használhatja az elektromos vibrátort az orgazmus eléréséhez egyedül, valamint erotikus játékokhoz partnerrel, amely változatossá teszi [...]

Tartós erekció nélkül nincs jó dugás

A merevedési zavar és impotencia egyre gyakoribb, ezt mondják a szexológusok. Ezért olyan sok agresszió [...]