Spermát és vizeletet nyel Müller Mónika amatőr pornójában

Müller Mónika privát castingon ahol szopik, baszik a fotóssal. Bemutató oldala itt másik munkája itt. Szexképek és videó a Szexplázában, ahol a bevállalós lányok szopnak, basznak, mert szeretik a szexet és a pénzt, és nem szégyellnek meztelenül pózolni. Itt megmutatják bájaikat, és tehetségüket az adult munkában.

A Szexpláza oldalon plázacicák cimke alatt találod meg őket. Kindlinger Júlia után Müller Mónika baszásokon bemutatja szextudásák, ahol a arcra élvezés, szájba élvezés és popószex és perverziók sem maradhatnak el (szájba pisilés, pisinyelés, facial, cumshot, gecinyelés, análszex, perverziók, szexkellékek), privát pornó munkáiról készült képek és videók itt.

Müller Móni mellett sok lány vállalt erotikus munkát a Szexplázában. Van aki meztelenkedett és csak a pináját mutatta meg, de a legtöbben orálszex, análszex és egyéb perverz szexuális témákban fotóztak és videóztak. A bevállalós magyar szexi csajokat a plázacicákat, akik privát castingon is bizonyították tehetségüket megnézheted itt.

Ha tetszik a 18 éves Müller Mónika Lejla kislányos kinézetű modell videója, vagy a többi plázacica, akkor a teljes tagi tartalom mellett megnézheted a castingon készült több száz fotót, és a pornó videóit. Töltsd le a plázacicákkal készült a 25 DVD film összes jelenetét, ahol ő is és a többi lány is szerepel mindenféle pornó jelenetben! Jelszó kérése és Belépés.

Húggyal öblíti le a gecit Müller Mónika, de a torkára csúszott a nedű és majdnem megfulladt. Hányás nem lett a dologból, de egy jó videófelvétel igen.

Arany zuhatag, pisi szex
A fétis valahol egy kulcs a mélységhez. Sok minden lehet a fétisünk, és sok ok is lehet arra, mi lesz az amit, vagy amire szenvedélyes, sőt olykor epekedve-görcsösen vágyunk. Olykor a mélység okozta félelem miatt bújunk bele egy fétis dobozba. Kényelmesebb, biztonságosabb.

Máskor a megoldást várjuk, azt a fajta tökéletes kielégülést, ami kicsit a lelkünket is megnyugtatja. De milyen fétis az olyan, ami csak beszorít, leköt, az mellékvágány az utadon, egy zárt doboz.

A jó fétis az, amiben megjelenik egy mélyebb intimitás, aminek az intenzitása erősebb, teljesebb. Aminél azt érzed, hogy ez egy megengedés, átadás volt. Klasszikus fétis pl. a láb, de egy erősebb példát mondok inkább.

A pisiszex, más néven az aranyzuhatag egy nagyon erősnek tűnő perverzió, parafília. A pornó, sőt a BDSM pornók között is egy extrémebb kategória. Sok esetben megalázásként használják, beleépítve undort, megszégyenítést.
Természetesen ez a parafília sem újkori dolog, hisz hivatalos neve az urolagnia, görög eredetű szó, jelentése: vizelet vágy.
Nincs olyan szép történeti irodalma, mint pl. a cipőfétisnek, néhány helyen azért tetten érhető.
Milan Kundera regényében: A lét elviselhetetlen könnyűségében, a nők többször gondolnak arra, hogy lássák, megnézzék a férfi vizelését.
“Tomásnak végre-valahára sikerült őt kiküldenie. Megmosdott, a mosdókagylóba vizelt (a cseh orvosok általános szokása), és az volt az érzése, hogy eközben az asszony türelmetlenül szaladgál a fürdőszobaajtaja előtt, és azon töri a fejét, hogyan juthatna be. Amikor elzárta a vizet, és a lakásban tökéletes csend lett, úgy rémlett, az asszony les rá valahonnan. Szinte biztosra vette, hogy a fürdőszoba ajtaja ki van fúrva, és az asszony a lyukra tapasztja gyönyörű, hunyorgó szemét.”

Amikor a férfit pisálják le
A pisiszex sem más, mint két ember nagyon mély intim megélése. Ahogy az orális szexről is azt gondolom, hogy nagyon nagy bizalom kell ahhoz, hogy közel engedjük magunkat a másikhoz, megmutassuk ízünket, illatunkat, illetve hogy a legnagyobb szenvedéllyel élvezzük a másik tiszta testi szépségeit.
A férfi arca fölé guggoló nő látványa. Kevés erősebb, jobban megnyíló képet kaphat egy férfi a nő intimségéről, mint ez a nézőpont. Az igazi premier plan. Szétnyíló combok, széttáruló nagy ajkak, kisajkakkal megnyíló hüvely, önmagában csúcsosodó csikló. Az igazi kibomló rózsa. A nyers testi való valójában a legmélyebb testi megnyílás. Valahol már nincs tovább, ez a határ. Természetes módon ennél jobban nem mutathatja meg magát egy nő a férfinek. Egy nagyon nemes és tiszta ajándék ez, amit a bizalom adhat csak meg.
A férfi kész arra, hogy ezt is befogadja, annyira akar kapcsolódni a nőhöz, hogy a mindenét akarja magában érezni. Most a nő hatol be a férfibe, olyat tesz, amit zárt ajtók mögött magányában tenne, újabb részt oszt meg a másikkal intimitásából. A férfit a csodálat vezeti, megadja magát, egy furcsa játéka lesz ez a megengedésnek. A nő megengedi ennek a nézését, a férfi pedig ennek a befogadását.
A szájba csobogó vizelet, arcon lefolyó cseppek az extremitásból átlényegülnek egy intim pillanattá. Mindenkiben ott a kép, hogy ez vizelet, miért is lenne ez normális, de a vágy, a szenvedély felülírja ezt. A vizelés folyamatossága, és az ivásból adódó nyelés miatt, megjelenik egy fullasztó érzés is a kortyok között. Biztos mondták már páran a párjuknak, hogy akár beléd is fulladnék. Ez itt ebben a szituációban néhány villanásnyi pillanatra megteremtődik.
A vizelet megívása önmagában nem veszélyes. De gyakran mégsem ajánlott. Húgyúti fertőzés átadható, illetve a vizeletben található ásványok, gyógyszermaradványok okozhatnak problémát.
És hogyan lehet sok pisit termelni? Sok vizet kell inni, de jó a kávé, sör, vagy vizelethajtó tea. A céklától színesebb, az ananásztól édesebb lesz. A spárgától illatosabb.

Külső szemből nézve perverzió, megélve mély intimitás. Az intim tér, a két fél vágya, akarása, szenvedélye, játéka új utakra vihet. A bizalom megengedi, hogy fétiseink feltörjenek, kiüssük őket. Aztán megélve ezt, választ kapjunk arra, hogy valós vágy volt ez, és újabb kapukat nyitunk meg, vagy csak fantázia, és el tudjuk végleg felejteni.
Hol a határ? Azt ketten döntjük el. Ki kell mondani, ami ott a mélyben bennünk van? Igen.
És egy addig perverziónak hitt vágyból, közös játék, öröm lehet. Gyönyörünk, intim térbe vezető utunk sok mindennel van kikövezve, köztük fétiseinkkel is – írja az Eletszexi.hu


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!