Leszbikus pornót is forgattak Stefánka Szandra és Szántó Márta

Stefánka Szandra és Szántó Márta leszbikus pornót is forgattak. Iga az nem fizet olyan jól, mint a fiús vagy többfiús pornófilm szereplés, de nem annyira strapás meló. Meg az egyikükben leszbikus vágyak is vannak, ezért élvezi. A leszbikus nőknek ugyanolyan fontos a szex, mint másnak, ez látszik is az anyagban.

Stefánka Szandra és Szántó Márta pornófilmben szerepelnek. A leszbikus jelenetet egy fotózás előzi meg, ahol megmutatják testüket, majd indul a pornófilm forgatás. A filmgyártásközben készült leszbikus képeket itt nézheted meg, a teljes tartalmat tagok érhetik el itt.

stefanka-szandra-szanto-marta

Férfiak szexfantáziájában gyakorta bukkannak fel egymással szeretkező nők. Ettől függetlenül rengeteg nő játszik el a gondolattal, vajon milyen érzés lehet, ha az együttlétet nem férfival, hanem nővel éli meg. Sokan vannak, akik ki is próbálták egy-egy kaland vagy kísérlet erejéig ezt.
– Amikor egyetemre kezdtem járni, összebarátkoztam egy idősebb lánnyal. Sokat voltunk együtt, ő is és én is fiúkkal jártunk, de mégis éreztem mindig valamit furcsa, megnyugtató és bizsergető érzést, ha egymás közelében voltunk. Egy sikertelen vizsgám után átmentem hozzá, és kisírtam magam. Nem tudom, mi ütött belém, de ahogyan ültem ott, az ebédlő székén, egyszer csak megcsókoltam őt. Meglepő, de nem volt benne semmi feszélyezettség.
Az egész valahogy olyan természetesen történt. Heves, szenvedélyes és érzéki volt az együttlétünk. Megfogta a kezem, bementünk a hálószobába, csókolgatni kezdtük egymás testét először óvatosan, majd egyre őrültebben. Értette és érezte minden porcikámat, soha nem éltem át korábban ehhez foghatót.Másnap reggel megcsókoltuk egymást, az este pedig soha többet nem ismétlődött meg. De a barátságunk megmaradt, és tudom, hogy ő sem bánta meg…

Hogyan működik a leszbikus szex?

8 tény a kapcsolatokról, amelyeket minden leszbikusnak tudnia kell! Függetlenül attól, hogy éppen most lépett-e be az első kapcsolatba egy nővel, vagy már elvesztette a számolást, hogy hány partnere volt, biztosak vagyunk benne, hogy ez a leszbikus kapcsolatokra vonatkozó utasítás mindenki számára hasznos lesz, kortól és tapasztalattól függetlenül.
Bárcsak tudtam volna ezt az egyszerű nyolc tényt a leszbikus kapcsolatokról abban az életben, amikor fiatal leszbikus voltam, aki éppen felismerte orientációját, és felfedezte a leszbikus világot! Az élet sokkal könnyebb lenne.

Az iskolai éveim alatt elrejtettem az orientációmat, és hajlamos voltam arra, hogy napjaimat olyan lányokról álmodjam, akikbe valaha is beleszerettem. A lányok álmomban általában hosszú lábúak, hűvösek és magasak voltak. Gyönyörű bőrük volt, aranybarna színárnyalatú, szürke-kék szemük és őrült savas szőkére festett hajuk. Biztos volt benne, hogy szűk fekete szakadt farmerbe vannak öltözve, és az arccsontjuk olyan éles volt, hogy megvághatja magát rajtuk.

Elképzeltem, hogyan alakulnak a kapcsolataink. A nap folyamán erős, kemény karrieristák életét éltük, éjszaka pedig gyengén megvilágított whisky bárokban lógtunk leszbikus hírességek társaságában.

Őrülten szerelmesek lennénk, és semmi, senkinek sem lenne a legcsekélyebb esélye sem arra, hogy megtörje a kibogozhatatlan kötelékünket. És szex! A szex teljesen vad, féktelen, szenvedélyes, forró lenne. Hetente hét éjszakát szexelnénk, és semmilyen körülmények között nem kellene “dolgoznunk”, mint a heteropereknek. Hányszor hallottam a “szex munka” kifejezést, amelyet anyám megismételt, amikor hetero-barátnői teáztak hozzá. Lehallgattam a beszélgetéseiket a szomszéd szobából, forgattam a szemem – hogyan lehet a szex működni?! Nem, a leszbikus kapcsolatom annyira mámorító lesz, hogy soha nem fogja elveszíteni a szenvedélyemet és a vonzalmamat. A társaim és én a boldogság állapotában fogunk élni, kéz a kézben járjuk az életet, amíg a gát el nem választ minket, bébi.

Amikor betöltöttem a 20-ast, és végül olyan útra indultam, ahol nem volt visszatérés, és elkezdtem az első leszbikus kapcsolatomat, rájöttem, hogy enyhén szólva, ez nem így működik. Ragaszkodtam a szerelem ragyogó, irreális gyermekkori fantáziájához, mintha ez lenne az utolsó pohár pezsgő, amely díszíti ezt a kegyetlen, hideg világot.

Amikor felnőttem, nem volt példa a leszbikus kapcsolatokra. Az egyetlen ötletforrás róluk a tizenéves agyam volt, amit egy tizenéves hormonális robbanás gyújtott fel. Ez volt az idő, mielőtt szó L Word (igen, én vagyok egy öregasszony!). És nem voltam elég menő lány ahhoz, hogy bármit is tudjak a független leszbikus filmekről, amiket akkoriban filmfesztiválokon mutattak be. Mit is mondhatnék- egy iskoláslány, ez egy trend, nem leszbikus sors!

Most azt mondhatom, hogy ha tudtam volna ezt a nyolc tényt a leszbikus kapcsolatokról, amikor törekvő leszbikus voltam, képes lettem volna elkerülni a sok szenvedést és kínzást. Bár talán nem kerülhettem volna el, nem tudom. Bár így is legyen, itt van a nyolc pont.

1. A barátnőd előbb-utóbb elkezd randizni az exeddel, és előbb-utóbb elkezd randizni az ex-barátnőjével.
A leszbikus világ annyira mikroszkopikus, olyan kicsi, olyan földalatti (még akkor is, ha olyan nagyvárosokról beszélünk, mint New York vagy Los Angeles), hogy előbb-utóbb, a leszbikus életed egy bizonyos pontján a barátnőd elkezd randizni az exeddel.

leszbikus-lanyok-szexplaza-stefanka-szanto

És ez ki fog menni. Megpróbálod átadni az összes közös barátodnak, hogy feldühödniük kell, hogy valaki merte randizni az exeddel. A bárok sötét sarkaiból gonosz pillantásokat dobsz két áruló irányába. Büszkén, elég ivás és egy bizonyos állapot elérése érdekében sértéseket fog kiabálni az irányukban.

Amíg egy nap el nem ragad egy másik barátod ex-barátnője. Nem lesz világos, hogy mit kell tennie, mert olyan kevés leszbikus van a városában, akivel még nem volt ideje randizni. Minden a pokolba került, mert végül (egy örökkévalóságig tartó keresés után!) végül beleszeretett valaki csodálatosba. De pár éve a barátoddal járt! Nincs más választásunk, mint elindulni a háborús ösvényen.

Hamarosan rájössz, hogy ez a leszbikus közösség lényege. Amikor minden olyan szorosan összefonódik a leszbikus közösségben, elkerülhetetlenül, előbb-utóbb, a barátnőid elkezdenek randizni az exekkel, és az ex-barátnők elkezdenek randizni a barátnőivel. Meg fogsz bocsátani ennek az áruló barátnak (különösen azért, mert régen szakítottak az exeddel), mert most már mindent megért. Egy barát örülni fog, ha megbocsátanak neki. De egy másik barát, akinek az exével randizik, dühös lesz rád, és nem fog megbocsátani, amíg ő maga nem randizik valakinek az exével. És így tovább a végtelenségig. Unalmas, ugye?

2. Azt fogja gondolni, hogy a viccek arról, hogy a leszbikusok hogyan hoznak bőröndöt egy második időpontban, nem vonatkoznak rád … Pontosan addig, amíg el nem költözöl egy lánnyal pár randi után.
“Ezek mind hülye sztereotípiák. A leszbikusok nem jönnek össze az első randi után. Soha nem fogom ezt megtenni, hogy teheted ezt egyáltalán?” – mondod a természetes barátaiddal folytatott beszélgetésben, akik naivitásukban azt kérdezték, honnan származnak a leszbikusokról, bőröndökről és teherautókról szóló viccek a mozgás közbeni szállításról – vagyis az úgynevezett “U-vonálásról”.

És három hónappal később egy ilyen teherautó anyósülésén fogsz ülni egy lány mellett, akivel három hónapja randizol. A teherautó elviszi az új egy hálószobás lakásba, amit ti ketten béreltek egy évre. Még csak fel sem dereded, hogy mennyire ironikus ez a helyzet, mert egyik leszbikus barátod sem merné rámutatni rád. Mondanom sem kell, hogy ők maguk is ugyanabban az őrületben vesznek részt, és Leszbolandban senki sem akar szembenézni a valósággal.

Kilenc hónapnyi együtt élés után egy bérelt lakásban, kitépitek a hajukat, és rémülettel izzadtok, arra gondolva, hogyan lehet kijutni ebből a rémálomból, mert végre rájöttek, milyen szörnyű hibát követtél el. Nem akarok senkit megijeszteni.

3. A “legjobb barát” és a “szerető” közötti vonal nagyon homályos.
Amikor először randiztam nőkkel, úgy éreztem, hogy megnyertem a jackpotot. “Wow, ez két az egyben – mind a lány, mind a legjobb barát! Meredeken! Mi lehetne jobb, mint szexelni a legjobb barátoddal – ez a mennyország a földön!”

Mindez valóban csodálatos álomnak tűnik, de csak addig, amíg át nem lépi a meglehetősen konkrét határokat. Először pisilsz, kissé becsukod a WC ajtaját. Aztán tágra nyitott ajtóval pisilsz. Aztán kimész a mosdóba írni, és ő ugyanabban a pillanatban – fogat mosni. Ezután elkezdi megvitatni az emésztési problémáit. Aztán abbahagyod, hogy vigyázz magadra – miért, mert annyira kényelmes vagy együtt, hogy nem érdekel, hogy nézel ki.

Mielőtt észrevennnél, már nem vagy szerető. Szomszédok vagytok. A legjobb barátok vagytok, akik olyan közel állnak egymáshoz, hogy megosztják egy ágyat és egy kutyát. Már nem szexelsz, mert miután arról beszéltél, hogy a partnered hogyan szenved székrekedésben a tejtermékek miatt, a libidód gyorsan és idő előtti halált halt. És ez alól te sem vagy kivétel. A leszbikus szex meghal, amint abbahagyod a visszatartást, és elkezdünk egymás előtt fingani. Minden alkalommal, amikor együtt írsz, a leszbikus szexangyal eltöri a szárnyait. Azt tanácsolom a fiatal leszbikusoknak: Ne változtassa a szeretőjét legjobb baráttá. A szeretők szexelnek, de a legjobb barátok nem. Különválasztjuk ezeket a fogalmakat, nagyon különbözőek.

4. A nővel való kapcsolat nem garantálja, hogy nem kerül be egy nőgyűlölő horrorfilmbe.
Amikor szerény iskoláslány voltam, azt hittem, soha nem kell foglalkoznom a szexizmussal egy leszbikus kapcsolatban. Úgy tűnt számomra, hogy a nőgyűlölő viselkedés volt a sok a patak fiúk. Mennyire tévedtem!
Jaj, bébi. Mint megtudják, a mérgező férfiasság annyira megmérgezte társadalmunkat, hogy még a furcsa közösségbe is behatolt. Általánosan elfogadott, hogy a férfiasság egyenlő a komolysággal és az intelligenciával, a nőiességet pedig felszínességnek és tehetetlenségnek tekintik. Mindazonáltal az ilyen archaikus sztereotípiák jelenléte a társadalomban nem jelenti azt, hogy elavult szabályok szerint kell élni. Szóval femki, figyelj ide. Azt akarom, hogy továbbra is használd a fényes árnyékaidat, viselj mini ruhákat és tűsarkúkat. Azt akarom, hogy rúgj ki minden leszbikust, aki megalázni mer, mert nőies vagy ezekkel a tűsarkúkkal. És amint rúgsz, írj nekem, és együtt átgondoljuk, hogyan kezeljük ezeket a nőgyűlölő őrülteket. Természetesen teljes parádén egyenesedünk ki – ajakfény és hamis szempillák, minden.

5. A leszbikus szex robbanásveszélyes, nagyon intim lesz, és az idő nagy részében összezavarja Önt.
A leszbikus szexben minden olyan bonyolult.

Senki sem készített fel arra a tényre, hogy nincs fantasztikus leszbikus orgazmus dráma és mindent felemésztő érzelmek nélkül. Talán mindez azért van, mert a nők közötti szex mindig nagyon mély intimitás, intimitás? Talán azért, mert a nők természetüknél fogva nagyon szenvedélyes szeretők, és amikor két szenvedélyes energia találkozik, ez a szenvedély megduplázódik, és egy egész vihar keletkezik?

Talán a magyarázat még egyszerűbb – tudjuk, hogyan érezzük egymás testét; Pontosan tudjuk, hogy a testének melyik részét kell megérintenie, hogy őrületbe kergetje?

Ez fantasztikus, de a fenébe is, ez annyira zavaros! Hihetetlen, intim szex után egy nővel, úgy tűnhet, hogy beleszeretett ebbe a nőbe. Még akkor is, ha egyáltalán nem ismeri őt, úgy tűnhet, hogy az egy éjszakára való találkozó egy nagy és tiszta szerelem kezdete, mert mindkettőjüknek többszörös orgazmusa volt. Az orgazmus során hatalmas mennyiségű oxitocin hormon termelődik, amelynek hatására ölelkezni és coo-t szeretne ölelni, ami könnyen összekeverhető a szerelemmel. De ez nem szerelem, hanem oxitocin, ami manipulálja a gondolataidat. És nem vagy bolond, hogy belehalsz valami hormonba, szóval nyugi.

6. A kapcsolat megszakítása teljesen elpusztítja Önt.
Egy leszbikus szünet tönkreteheti az egész életedet. Amikor szakítasz a barátnőddel, elveszíted a legjobb barátodat, a bizalmasodat, a partneredet, mindent, amid van. Két nő annyira összezavarodhat egymás életében, hogy amikor felbomlanak, úgy tűnik, mintha a lábadat vagy a karodat amputálták volna.

Az életetek valószínűleg elképzelhetetlenül szorosan összefonódott. Megosztottad barátaidat, ruháidat, edzőtermeidet, bárjaidat és kedvenc kozmetikusodat. A kapcsolatod felbomlásának tüzében minden kiég, és el kell fogadnod. Az egyik közös barátod veled marad. Valaki vele van. Talán megtartja a turmixgépet, amit annyira szeretsz, és talán megtartod a macskát. Természeti katasztrófának tűnik, de túléled, ígérem.

Néha szükséged van arra, hogy a világ millió apró darabra essen, hogy újraépíthesse, ahogy szeretné. Néha szükséged van arra, hogy a szíved nyitott legyen, hogy új fényt engedsz be. Néha végig kell menned az egész életed leggyötrőbb szakításán, majd egy ideig egyedül kell lenned, és újra össze kell raknod magad, hogy készen állj arra, hogy találkozz azzal a személlyel, akivel valóban együtt akarsz lenni.

Maradj erős, sírj és emlékezz: minden ideiglenes. Még a bánat is. Soha nem fogod érezni azt, amit most érzel. Ebben vagyok biztos, kedvesem.

7. Nincs hová sietni, ezért nyugodj meg már!
Amikor beleszeretsz egy nőbe, az olyan mindent felemésztő őrület lesz, hogy úgy fogsz tűnni neked, hogy egy űrhajón vagy, amely közvetlenül a világűrbe indul észbontó sebességgel. Szex, szenvedély, hosszú beszélgetések – ez mind olyan izgalmas. Nem meglepő, hogy elég logikusnak tűnik, hogy a lehető leghamarabb sissen, hogy a kapcsolat következő szakaszában legyen. Eljegyzés, együttélés, közönséges kisállat, fogadalmak cseréje örök szeretetben és hűségben…

Kilégzés, drágám. Letelepedni. Sétálj egyet, mindegy. Az arroganciád nem megy sehova. Még te sem mész sehova. Nyilvánvaló, hogy ez a szerelmi vihar leütött a lábadról, de hagyd, hogy az érzéseid lenyugodjanak, lefeküdjenek, és ne hozzanak elhamarkodott döntéseket, amelyeket valószínűleg később megbánsz.

Ne feledje: a lassú tempójú kapcsolat sokkal szexisebb, mint egy gyorsan mozgó kapcsolat. Ha a kapcsolat lassan fejlődik, van esély arra, hogy a biztosíték egy életen át tart. És az érzés tüze gyorsan kiég, megéget és mindent eléget körülötted.

8. Az egészséges kapcsolat egyszerre biztonságérzet és őrült félelem érzése.
Hogy érzed magad, amikor igazi szeretetet érzel? Ez aligha ugyanaz az érzés, mintha leestél volna egy szikláról, és figyelted volna, ahogy a föld elkerülhetetlenül közeledik, attól tartva, hogy lezuhansz. Másrészt, nem érzem úgy, mintha a legjobb barátnőd mellett ülnél, hangulatos pizsamában, leszbikus romantikus filmeket nézve, és anélkül, hogy bármilyen izgalmat okozna.

Az igaz szerelem izgalmas, viszkózus lesz, mintha pillangók lennének a gyomrodban. Ugyanakkor biztonságérzetet és nyugalmat ad, mintha valami puha és plüssre szállnál. Vad kombináció, első pillantásra. Izgalmas és biztonságos. Otthoni kényelem és kaland. Ez egy ritka kombináció, de a fenébe is, amikor ez megtörténik, fantasztikus, vigyázz erre az érzésre. Ne ijeszd el. Ne vedd magától értetődőnek. Fogadd el azt a tényt, hogy a sapphiai istennők igaz szeretettel áldottak meg. Védje meg, mint az aranyat, és élvezze, miközben örömet okoz. Végül is véget érhet. De az igaz szerelem vége nem jelenti azt, hogy nem érte meg a összetört szívedet.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A nőnek muszáj kielégülnie? Igen, és mi szexkütyüket adunk hozzá!

A nőnek muszáj kielégülnie? Igen, és szexkütyükkel segítünk! Miért lehet nehéz a nők számára elérni [...]

Szex shop eszközökkel kéjelegve dugja mag Horváth Andrea

A Szexpláza online sex vibrátor shop választékából Horváth Andrea ezeket próbálgatja: vibrátor, dildó, gésagolyó, korbács. [...]

Egy jó potencianövelő és bízhatsz a péniszedben, kemény lesz a szex alatt

Ha már elpuhultál szex közben, lankadt az erekció esetén ne kockáztass, ne égesd magad a [...]

A vágyak szolgálatában három évtizede az Intim Center budapesti szex shop

A felnőtt áruk üzlete, szexbolt, intim áruk piaca vagy a család megerősítésére szolgáló üzlet, célja [...]