Szabó Szilvia Ibolya és Badics Adrienn leszbikus szex

Egyre több kutatás állítja azt, hogy minden nő biszexuális. Persze mindenki mást szeret, amikor pornóról van szó, és mindenki mást néz. Sok ember ilyenkor a rejtett vágyait is előtérbe helyezi, és olyan videókat néz, amelyeket a való életben sosem próbált ki, de mindig is álmodozott róla. Például édeshármas.

Szabó Szilvia Ibolya és Badics Adrienn leszbikus szex a Szexplázában, a teljes cikkhez kattins ide. Szabó Szilvia Ibolya és Badics Adrienn pornóban banánt dugdosnak egymás pinájába. Szabó Szilvia és Badics Adri leszbikus jelenetének forgatásán készült rendezői képek itt láthatók.

Badics Adrien a pornófilm forgatás előtt egy privát castingon bizonyította a szex tudását, ahol nem ment az análszex. A fizetős anyaguk itt van a csajoknak.

Mivel ez kitétel volt, egy pár hét múlva egy újabb castingon ment a seggbekúrás is, így két amatőr baszással hozta össze a kívánalmaknak megfelelő szexet.

Ha a csajokról elkészült leszbi és fiús anyag, vagy a 25 DVD pornófilm letöltése érdekel, és a Szexpláza hatalmas pornó tartalom, akkor fizetendő díj ellenében tagként nézheted meg itt, ahová jelszót ezen az oldalon vásárolhatsz.

A nők valószínűleg azért is néznek leszbi pornót, mert az ingerküszöbük alacsonyabb. Ezen kívül – mivel két nőről van szó -, tudják azt, hogy mit akar a másik. Ha még az agyunk azt is mondja, hogy ez nem szexi, a testünk jelzi, hogy ez bizony az, és ez egy teljesen normális folyamat. A nők kíváncsi természete is közrejátszik a leszbikus pornónézésnél. Szeretnék elképzelni, hogy milyen is egy másik nővel a szex, még akkor is, ha ők heterók. Ahogyan a férfiak is szeretik elképzelni, hogy milyen lehet két nővel. De ez az egész egyszerűen a nők számára egy fantázia, nem pedig vágy.

Mivel az emberek tudják, hogy ez egyfajta titkos dolog, amit senki nem lát, szabadabbnak érzik magukat. Ezért puhatolózik egy nő is a leszbikus pornóval, még ha nem is próbálná ki soha, de kíváncsi. És lehet kíváncsi, mert senki sem látja és soha nem tudja meg.