Szex bilincsben, tudnivalók pózok és ötletek

Megbilincselt szex. A bilincsben lévő férfi és nő közötti szex új érzelmek és érzetek tengerét okozza a partnerek közötti szexuális kapcsolatokban. Tudja meg, milyen lehet a bilincsben lévő szex!

Bizalom a szexben, szex bilincsben
Szexeltél már bilincsben? A bilincsben tartott szex egyfajta próbája a szexuális kapcsolata bizalmának! És általában a kapcsolatokat is! Mivel a párod megbilincselése teljesen a te kezedbe bízza az életét és a szabadságát, és hogy ez megtörténhessen, szükséged van a párod teljes bizalmára, mert tehetetlen állapotban bármit megtehetsz vele…

Általánosságban elmondható, hogy a bilincsben kötött szex a szexuális kapcsolatok klasszikusa, és minden önmagát tisztelő párnak rendelkeznie kell bilinccsel és kötéllel a mozgások visszatartására! A bilincsekkel való szex számos új érzést nyit a nők és a férfiak számára egyaránt.

Akkor miért olyan lenyűgöző a bilincsben tartott szex a férfiak és a nők számára? Minden nagyon egyszerű! A partnered feletti teljes kontroll, vagy a partnerednek való teljes alárendeltség elbűvölő! Ezért a szex korlátozza a mozgást, az erős embereket gyengének érzi, és feladja az irányítást bármi felett, a bizonytalan emberek pedig lehetőséget adnak arra, hogy erősnek érezzék magukat, és növeljék önbecsülésüket. De mindenesetre a bilincsben tartott szex óriási érzelmi felszabadulást ad a partnereknek! Megszerezni azt, ami annyira hiányzik a mindennapi életből…

Hogy szexeljünk bilincsben?

Nem számít, hogy uralni vagy engedelmeskedni akarsz a szexben, de mindenesetre sok örömet és szenvedélyt fog hozni szexuális kapcsolataidba, segít változatossá tenni szexuális repertoárodat, és megmenteni az ágyban töltött rutintól. Ebben segítünk!

1) A bilincsben való szex klasszikus póz . A bilincsben való szex klasszikus pozíciójában a nő hanyatt fekszik, és kezét az ágy fejéhez kell láncolni, a lábakat szabadon hagyni, vagy a teljes megbilincseléshez a lábakat kötélekkel rögzíteni az ágy támlájával vagy lábaival szemben, én is azt javaslom a nőnek, hogy kösse be a szemét, növeli az izgalom mértékét..,
Miért kapcsol be ? Mert egy női testre lenyűgöző kilátás nyílik, a férfi abszolút mindent megtehet, megcsókolhat egy nőt, simogathatja a mellét, cunilingust csinálhat, úgy léphet be egy nőbe, ahogy akar, és még ragaszkodik is ahhoz, hogy egy nő szopjon! Sok nő panaszkodik a férfi kezdeményezőkészségének hiányára a szexben, ez csak az az eset, amikor egy férfi kifejezheti kezdeményezését, sőt goromba is lehet, a nők gyakran fantáziálnak és álmodoznak erről!

2) Szex bilincsben hátulról. Szexuális pózban hátulról egy nőt az ágyhoz erősítenek dogi stílusú pózban, ez a pozíció nagyon izgalmas, a nő hátulról néző látványa így feldobja az embert, hogy egy nyitott és nedves “jáde-barlangot” szemléljen. izgalommal, a boldogság magaslatával, és még inkább az ember tudja, hogy egy nő védtelen, és szeretni tudja erős lökéseit.
Miért kapcsol be ? A vad, szenvedélyes szex őrülten izgatja a nőt, a gének elrejtik a férfinak való teljes engedelmesség emlékét, minden konvenció nélkül. Sőt, hátulról ülő helyzetben egy nő nyugodtabb, hiszen gyakorlatilag láthatatlan, és teljesen kikapcsol, és maximálisan élvezi a folyamatot.
Egy férfi nagy örömet szerez annak lehetőségétől, hogy nagyon mélyen és szorosan behatol egy nőbe, kemény lökéseket és a teljes hatalom érzését egy nő felett! Kiváló hozzáférés a női melléhez és a hajához! Egyébként Cooney is nagyon szép ebben a pózban.

3) Szex bilincsben állva. A bilincsben álló szex némileg nehézkes lehet, mert egy meglehetősen erős csavart kell a falba csavarnia, amellyel felakaszthatja egy bilincsben lévő nő felemelt kezét. Irigyelni lehet azokat, akiknek van otthon úgynevezett svéd fala vagy vízszintes sávja.
Miért kapcsol be ? Bármelyik oldalról és a test bármely pontjához közel kerülhetsz a női testhez, amit más pózokban szinte lehetetlen elérni. Elölről vagy hátulról közel kerülhet egy nőhöz, kényelmes a kunyhózus.

4) Szex bilincsben bilincs a bokán. Nyitott, nagyon izgalmas pozíció bilincsben való szexhez, ahol a női méh nyitva van, és nagyon hozzáférhető mind a szex, mind a cunilingus számára. Ebben a helyzetben a nő védtelen és nyitott, ami lehetővé teszi a férfi számára, hogy teljes mértékben élvezze a nőt.
Miért kapcsol be ? Minden női varázs nagyon jól látható, ami a férfiaknak nagyon tetszik, mert a férfiak a szemükkel szeretnek! Emellett nagyon izgalmas, hogy egy nő szemébe nézhetsz, ez a fajta szemkontaktus komolyan bekapcsol.

5) Szex bilincsben szopás. Blowjob, amikor egy nő bilincsben izgatja az elmét, a férfinak a nő feletti teljes hatalom és a teljes kontroll érzését kelti. Ez igazán feldobja az embert, hiszen úgy viselkedhet, ahogy akar.
Miért kapcsol be ? Ebből a szempontból a szopás nagyon szexi, egy férfi szabályozhatja a pénisz mélységét a torkában, egy férfi pedig lehet egy kicsit kemény és megragad egy nőt a hajánál, amivel egyetért, különleges borsot ad a szex ezen lehetőségének .

6) Szex bilincsben cunnilingus. Most eljött a pillanat, és a férfit bilincsbe verik, természetesen nem minden nőnek van bátorsága kipróbálni ezt az ágyban a férfijával, és nem minden férfi fog beleegyezni egy ilyen kísérletbe, de ez csak egy alkalom, hogy ellenőrizze ember, hogy kész -e bármire a kedvedért.
Miért kapcsol be ? Nagyon izgalmas, ha egy nő bilincsbe ver egy férfit, hogy cunnilingust csinálhasson, a hatalom egy férfi felett nagyon izgalmas! Sőt, ebben a helyzetben maga a nő is képes a medence mozgatásával a férfi csókjait a megfelelő helyre irányítani.

7) Szex bilincsben nő felül. Bármely nő arra törekszik, hogy domináljon egy férfival való kapcsolatában, de a szexuális kapcsolatokban ez gyakran hiányzik a nőknek, a férfi megbilincselése és a kezdeményezés a legjobb megoldás a probléma megoldására.
Miért kapcsol be ? Egy törékeny nőt egy erős férfi felett uralkodni mindig hízelgő és csábító, ezért ezt a lehetőséget nem szabad kihagyni! Sőt, amikor egy nő van a tetején, teljesen irányítja a folyamatot, a pénisz behatolási mélységét, a dőlésszöget és a belépési szöget, a nő ebben a pillanatban több szexualitást mutat fel, és a szex igazi istennőjének érzi magát!

Az első kísérlethez azt hiszem, ez elég lesz! De szeretném emlékeztetni a bilincsben való szex apró árnyalataira: Próbálja jól látható helyre tenni a bilincs kulcsát, vagy még jobb, ha a közelben van egy tartalék másodkulcs. Sok esetben felhívják a “Vészhelyzeti Minisztérium” szolgálatait, hogy engedjék szabadon a bilincsekkel kísérletező párokat!

Nagyon fontos ! Olyat válassz a bilincs kínálatból, ami mindkettőtöknek tetszik. Mivel a bilincsben lévő szex nagyon traumatikus lehet, óriási kérés, hogy rendkívül óvatosan bánjon partnerével, amennyire a bilincses szexuális élvezetek forgatókönyve lehetővé teszi. A vas bilincsekből származó horzsolások és a karkötők zúzódásai fenyegetik Önt, sőt a végtagok elmozdulása is lehetséges. Légy figyelmes partneredre, amikor bilincsben szexelsz, és akkor a szexuális kapcsolatod kedveseddel mindig elragadó lesz.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!