Szexbabával, felfújható guminővel és pasival szexel Szarka Andrea

A felnőttfilmes oldalakon egyre több kérés érkezik guminőket bemutató filmekre. A férfiak körében ez a téma különösen népszerűvé vált és sok vitát vált ki. Egyesek úgy vélik, hogy a szex egy guminővel nagyszerű alternatíva az igazi l való szexhez, míg mások azzal érvelnek, hogy egy felfújható baba soha nem helyettesíti az élő partnert.

A Szexpláza szexshopban kapható guminővel, egy szexbabával és pasival szexel Szarka Andrea. A Szexplázában Szarka Andrea más pornós munkákat is csinált.

Kell egy barátnő vagy maszturbációs szexkellék, egy felfújható guminő? A Szexpláza online szexshop webáruház szexbaba választékából ez a felfújható guminő, gumibaba tetszett meg Szarka Andi adult színésznőnek, hogy segítségűl hívja és kielégítse vele barátját. A műnő és igazi nő párosról szexről film is készült, a bemutató rendezői képgaléria itt nézhető meg. A forgatás óta egy újabb beszerzés ez a Teen Queen 3 nyílású sex doll.

Ha online szeretnél házhoz rendelni guminőt, akkor a Szexpláza sex shop szexbabái között itt teheted meg. Ha azonnal szeretnél egyet venni, akkor az Intim Centerben teheted meg, minden nap nyitva tart.

A teljes Szarka Andrea meztelen szexfotóit itt láthatod, a guminős pornós anyagot, képeket és videót, díj ellenében tagok láthatják itt. Ha Szarka Andiról elkészült leszbi és fiús anyag, vagy a 25 DVD pornófilm letöltése érdekel, és a Szexpláza hatalmas pornó tartalom, akkor fizetendő díj ellenében tagként nézheted meg itt, ahová jelszót ezen az oldalon vásárolhatsz.

Felfújható szex babák

Az emberiség erős felének csak ritka képviselői dicsekedhetnek vonzó, rokonszenves, intimitást szerető és kísérletekre kész partnerükkel. Az egyedülálló férfiak közül sokan olyan babákat vásárolnak, amelyekkel a szex a lehető legközelebb áll egy igazi nővel való aktushoz, de nem igényel ilyen érzelmi megtérülést. A latex barátnő használata nem csak az egyedülálló férfiakon segít. Például, ha egy személynek hosszú útra kell mennie, de nem akarja megváltoztatni kedvesét, egy szexbaba a legsikeresebb megoldás egy ilyen problémára. Ugyanakkor a fiziológiai szükségletek kielégítése, a biztonság megőrzése és a lelki társhoz való hűség megmarad, ami szerencsére sok párnak még mindig számít.

Naturalisztikus gumibabák
Itt nem valami olyan tárgyról van szó, amely csak bizonyos mértékig hasonlít egy valódi nőstény körvonalaira. A modern felfújható babák igazi műalkotások, mert. meglehetősen pontosan utánozzák a női alakot, és a legdrágább szexbabák, valósághűek és minden szükséges elemmel fel vannak szerelve, néha nagyon hasonlítanak a felnőttfilmek híres színésznőire.

Annak ellenére, hogy a legtöbb illetlen anekdotában és filmes vicces szituációban a főszereplő egy szilikonos női kópia, a népszerű férfi pornószínészek klónjai is keresettek. Egy ilyen szexbaba feldobhatja egy magányos hölgy hosszú téli estéjét, és kiengedheti a gőzt a szexuális kisebbség izmos képviselőjét.

Amellett, hogy a jól elkészített, az egészségre abszolút biztonságos és problémamentes valósághű szexbabák megoldják a fő problémát – a partner hiányát -, a képzeletet is izgatják. Nincs olyan, amit egy néma baba visszautasítana, a vele való szex korlátlan, nem kell rábeszélni, könyörögni vagy anyagilag bátorítani – akkor készen áll, amikor te készen állsz.

Az elavult név ma már nem egészen alkalmazható. Amit sok évvel ezelőtt gumibabaként árultak a szexboltokban, az ma már elsősorban polivinil-kloridból készül, egy olyan polimerből, amely a legtöbb emberben nem okoz allergiás reakciókat. Legközelebb próbáljon meg egy ilyen barátot magával vinni egy szexuális utazásra – biztosan tetszeni fog.

A legszebb szexbabák
Az intimtermékeket kínáló webáruházak látogatói különböző emberek, és ha valakinek elég egy vibrátor vagy egy műhüvely, akkor másoknak több kell. Egy jó gumibaba a legközelebbi helyettesítő egy valódi emberhez, és joggal tekinthető az egyik leghasznosabb játéknak.

Az explicit tartalmú filmek rajongói valószínűleg látásból ismerik a legtöbb stúdió főszereplőit, és számukra van egy speciális árukategória – pornóbabák nemi szervvel és ágyas (és nem csak) jelenetsztárok arcával. Ha régóta álmodozik arról, hogy egy áhított színésznővel feküdjön le, egy babával lehetősége van arra, hogy a lehető legközelebb kerüljön álmai megvalósításához.

Nagyszerű ajándék magadnak, kellemes meglepetés kedvesednek közös szórakozásra, rendkívüli ajándék egy közeli barátnak, alkalmazottnak vagy régi barátnak – a felfújható baba különböző helyzetekben jó. Adhatsz neki nevet, kitalálhatsz egy karaktert, elláthatod őt (vagy őt) bizonyos tulajdonságokkal… Csak egy babát kell rendelned erről az oldalról, és a fantázia maga fogja megmondani, hogy kivel fogsz kényeztetni magad. testi örömök ma.

Miért jó a szex guminővel?

Bármikor használható; Egy felfújható barátnőnek nem lehet azt beállítani, hogy reggel, ebédidőben, éjszaka próbálni behatolni hozzá. Bármikor használható, és nem kell alkalmazni a napi beosztásához, hangulatához vagy közérzetéhez. On dönti el, mikor elégiti ki fiziológiai szükségleteit.
Nem fáj a feje; Nemcsak a feje nem fáj, hanem minden más is. A gumis hölgy nem fog panaszkodni rossz közérzetről vagy gyengeségről, nem kell rohannia gyógyszerekért, nem kell gyógynövényes teát főzni. Az ilyen személy, a mágneses viharoktól független, készen áll a tervezett célra.
Nincs menstruáció; Egy másik fontos szempont. Alig van olyan ferfi, aki szereti, ha a baratnőjének piros naptari napjai vannak. Igen, van, aki közömbösen bánik velük, de vannak olyanok is, akik a legszigorúbban elfogadják ezt az adott természetet. De egy guminőnek soha nem menstruál.
Nem lesz terhes; Ez előnyt jelent azoknak a férfiaknak, akik még mindig félnek az utódoktól.Ha egy élő nőnél különféle fogamzásgátlási módszereket kell követnie, akkor egy felfújható barátnőnél ez hiábavaló, még akkor is, ha az ejakuláció közvetlenül benne van. Annak a valószínűsége, hogy 9 hónap múlva gumicsecsemők jelennek meg, nulla. realis érzes; Most sok gumi nagyon hasonlít a valódi lányokhoz, hogy a beléjük való behatolás érzései nem különböznek az igazi lánnyal folytatott szextől. A helyzet az, hogy sok baba nem csak gumiból, hanem puha műbőrből készül. Könnyen megtalálható, egy élő nővel.

Elég bemenni minden gumi webáruházba, és a barátnőt az Ön számára megfelelő időpontban közvetlenül házhoz. Senkinek nem fogja elmondani, mit tettek vele, vele teljesítheti legperverzebb szexuális fantáziáit és vágyait. Később biztosan nem fogja felhívni a barátait, hogy megossza benyomásait, és nem fog panaszkodni a szüleinek, hogy megbántotta vagy ismeretlen helyzetbe hozta. Nincs szüksége extra előjátékra Ha egy igazi lánynak ajándékra, puszira, ölelésre, előjátékra és egyebekre van szüksége, akkor egy guminővel minden sokkal egyszerűbb. Az egyetlen előjáték, amire szükség van, az, hogy ki kell venni a titkos szekrényből és felfújni. Nem kell randevúzni, nincs szüksége randevúkra, ajándékokra, hold alatti sétákra és így tovább. Készen áll a szexuális kapcsolatra extra készpénzköltség nélkül.
Rugalmas. Gumi barátnő esetén nem kell tartanod, hogy a Kámaszútrából attól függ, hogy nem vonatkozik rá. Ismeretlen pózokat találhatsz ki vele, lehetetlen felosztásokat hajthatsz végre, a lényeg, hogy időben megállj és ne keveredj össze. A szexuális fertőzések kockázata kizárt Ha a guminő csak egy férfié, akkor a szexuális fertőzések elkapásának valószínűsége nulla. A valódi szexuális partnerek gyakori cseréjével, sajnos fennáll a szexuális betegségek kockázata, és sok közülük nagyon nehezen kezelhető.

A tökéletes guminő

Egy guminőket gyártó amerikai cég szociológiai felmérést végzett a férfiak körében, hogy megállapítsa, milyen típusu gumibabák a legnépszerűbbek a férfiak körében. Kritériumként nem az áruk árát vették figyelembe, hanem a külső adatok iránti preferenciákat tárták fel. Így a lány teste nem felfújható, hanem gumiból készült, ami nagyobb hasonlatosságot nyújtott egy igazi nőhöz, és készült egy fém csontváz is, amivel a baba állhatott, ülhet stb. A baba súlya 40 kilogramm, magassága 160 centiméter volt. Az ideális testarányok a férfiak szerint a 85 mellkas / 55 derék / 85 csípő paraméterek voltak. Eltérések jelentek meg, a mellméret kiválasztásakor kiderül, hogy egyes férfiak az “M” méretet részesítik előnyben, míg mások a nagyobb méretet. A dús ajkak, a dús szempillák, a zöld szemek és a szőke haj még csak néhány hozzávaló a tökéletes gumibarátnőhöz.

Hátrányok.
Hideg; A kellemetlen érzéseket a baba testhőmérséklete, vagy inkább ennek a hőmérsékletnek a teljes hiánya okozhat. Valószínűleg először fel kell melegíteni, például a fürdőszobában, nehogy kellemetlen érzés legyen használat közben. Nem tudja kimosni magát Egy igazi nőhöz hasonlóan a guminőknek is vízkezelésekre van szükségük, hogy megfelelő higiéniát és egészséget biztosítsanak a férfi számára. De a hátránya az, hogy ő maga nem viszi be magát a zuhany alá, es nem mossa le a “szex maradványait”, ezt a férfinak egyedül kell megtennie. Nem tud felöltözni; Az új babamodellek számos ruhával vannak ellátva, akik izgatják a férfiakat.
És ha egy élő lány egyedül vásárolhat új fehérneműt, és neked kell felöltöztetned. Vegyi szagú Tekintettel arra, hogy mind a gumi, mind a műbőr összetétele számos kémiai összetevőt tartalmaz, előfordulhat, hogy olyan problémával találkozhat, mint a vegyszerek kellemetlen szaga. Néha több vizes eljárás után eltűnik, de néha a szag a használat teljes ideje alatt kísért.
Ha valaki, akit ismer, rájön, hogy a következő randevúja nem egy idegennel lesz abból a bárból, akinél a minap volt, hanem egy gumibarátnőjével, akkor nem biztos, hogy ez az igazi. Inkább félreértésekkel es viccekkel találkozhat. Nem tud szeretetet es ragaszkodást adni; A gumilány nem csókol, ölel, nem hoz reggel kávét az ágyba, nem fog vigyázni megfázáskor, és így a végtelenségig sorolhatod. Csak egy igazi lány tud szeretetet, gyengédséget es melegséget adni, ami sok férfinak annyira hiányzik. Rosszkor törhet ki; Ha olcsó gumibabákról beszélünk, akkor van egy olyan tulajdonságuk, hogy a legjobb alkalmatlan pillanatban felrobbannak. Egyetértek vele, hogy a legnagyobb élvezet pillanatában egyetlen férfi sem szeretné látni, hogyan repül el kedvenc babája. Nem tesz meg mindent egy férfiért;
Egy férfi nem mindig akar mindent maga megcsinálni, különösen, ha egy kemény munkanap után szexre vágyik, de már egyáltalán nem marad ereje. Egy gumibaba nem fog felállni és teljesíteni minden vágyat, de egy igazi nő képes lesz megbocsátani a fáradtságodat, és saját kezébe veheti a kezdetest. Nem ad ki hangot; Semmi sem kapcsol be és nem izgat egy férfit úgy, mint a nők nyögése és sikolya szex közben. De a baba nem ad ki ilyen hangokat. Természetesen a háttérben egy felnőtt filmet is beilleszthetsz, de ez nem fogja a legrealisztikusabb szenzációkat kelteni. Valójában nem fogja megszelídíteni egy férfi libidóját; Kémiáról es biológiáról szól. Nem titok, hogy szex közben hormonok és egyéb nyomelemek cserélődnek ki két ember között. Csak egy igazi nő tud valódi erkölcsi és fizikai elégedettséget nyújtani egynek.

Természetesen az igazi nők nagyon szkeptikusak, sőt néha negatívan is viszonyulnak a férfiak “gumi örömeihez”. Valóban, meg összehasonlitani is igazságtalan. Annyi magányos gyönyörű hölgy van körülöttük, akik boldoggá tenni egy férfit, akik nem csak a szexben jók, hanem jó háziasszonyok is, kellemes beszélgetőpartnerek, ragaszkodó, okos, kedves, gondoskodó. Ne felejtsük el, hogy a természet biztosítja a párosítást a férfiak és a nők között. Egyetlen nő sem fog örülni, ha gumibabával helyettesítik.

Bármennyire is beszélnek, milyen jó szex egy gumis nővel, ennek ellenére érdemes belátni, hogy soha nem fogja helyettesíteni az igazit. Ma már a gumibabával szex inkább a perverzióhoz kapcsolódik, mert egy egészséges férfi mindig talál magának igazi lányt. Igen, es csak egy élő nő tud szeretetet, ragaszkodást adni, beszélni veled, megtudni, mit akarsz, gondoskodni es odafigyelni. És csak egy élő nővel hozhat létre igazi teljes értékű családot. De itt van egy gumi tárgy, elég, ajándékba is használhatod magányos barátodnak, ha nem ragad el nagyon! Szexbabát vásárolhat az INTM CENTER szexshopban.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Potencianövelő reklámban Kelemen Anna és Koncz Gábor a legjobb potencianövelők

Egy potencianövelő reklámban együtt szerepel Kelemen Anna playmate, ex pornós és Koncz Gábor. A színész Koncz Gábor [...]

A potenciazavar komoly férfi gond de vannak megoldások

Férfi merevedési zavaráról beszélünk, amikor a szervezet különböző szervrendszereinek kóros működésének következtében, megfelelő nemi vágy [...]

Mikulásra, karácsonyra szexi jelmezek

Mikulásra, karácsonyra szexi jelmezek és fehéreműk! Szexi ruhák, minőségi erotikus jelmezek, mikulásra, karácsonyra, bulikba vagy [...]

Nem ciki, már trendi a potencianövelő mert hatékony

Sok vásárlói, lakossági panasz érkezett az ÁNTSZ-ez, többek közt a potencianövelőkkel kapcsolatban, ezért ezt is [...]