Szexpláza plázacicák privát castingon, Nagy Brigitta tiniszex

Amatőr pornó castingon bírta a kúrást Nagy Brigitta Stella. A nagy fasz szokatlan volt neki, de bírta és élvezte a seggbe dugást is. A spermanyelés simán ment.

Szexpláza backstage pornóképek: Ha tetszenek Nagy Brigitta Stella plázacica castingján készült képek, vagy a többi plázacica, akkor a teljes tagi tartalom mellett megnézheted Brigitta castingján készült több száz fotót, seggbedugást és mélytorkos szopást, szájba élvezős videóval.

Stella_161.JPGStella_162.JPGStella_167.JPGStella_168.JPGStella_169.JPGStella_211.JPGStella_212.JPGStella_213.JPGStella_218.JPGStella_219.JPGStella_253.JPGStella_254.JPGStella_255.JPGStella_259.JPGStella_260.JPGStella_261.JPGStella_262.JPGStella_283.JPGStella_284.JPGStella_289.JPGStella_290.JPGStella_314.JPGStella_315.JPGStella_316.JPGStella_320.JPGStella_321.JPG

Privát castingról videók itt. Töltsd le a plázacicákkal készült a 25 DVD film összes jelenetét, ahol ő is és a többi lány is szerepel mindenféle pornó jelenetben! Jelszó kérése és Belépés.

Az amatőr pornó is okozhat függőséget

Gyakori, hogy valaki nagyon igyekszik ellenállni a pornónak, majd egy apró jelentéktelen inger, vagy érzelem nagyon felerősíti a sóvárgást, és ekkor a személy nem bír ellenállni és újra a pornóhoz fordul. Ez az inger lehet akár a megszokott hely ahol pornót szokott nézni, vagy maga a számítógép, telefon, böngésző látványa. Ugyanakkor ez lehet egy érzelem is, mint például a magányosság, félelem vagy szomorúság. A személy újra és újra megéli, hogy nem akar már pornót fogyasztani, mégis rendszeresen megtörténik hosszabb-rövidebb kihagyások után. Az idegrendszer összekapcsolja az örömöt, a megkönnyebbülést a szorongásoldást az önmegnyugtatást annak az eszközeivel és körülményeivel, így nem csupán a pornó, hanem az ahhoz kapcsolódó egyéb ingerek is növelik a sóvárgást és csábítanak a pornó használatára.

A pornó használatot megelőzően már magas izgalmat, feszültséget érez a személy. Jellemző, hogy már mag a pornónézés lehetősége, az, hogy az illető tudja, hogy hamarosan pornót fog nézni, kiválja a szexuális izgalmat. Így gyakran a pornó nézés lehetősége már önmagában nagyon erős sóvárgást jelent és a személy azt érzi, hogy képtelen ellenállni ennek, mert ez a szexuális feszültség, vágyakozás a pornónézésre készteti. A pornó motivációja nem csak az örömélmény vagy a szorongáscsökkentés, tompítás lehet, hanem önmagában a pornó iránti vágy lehet olyan kínzó, hogy a személy ettől szeretne szabadulni a pornónézés és az önkielégítés által.

Pornó használat közben örömöt és megkönnyebbülés él át. A pornófogyasztás nyilvánvalóan jelentős örömérzéssel jár, amely sokszor megkönnyebbülést is jelent, számos olyan gond, stressz, probléma amely nyomasztó, a pornóra figyelve kikerül a tudatból, és ez megnyugvást, megpihenést hoz. Ugyanígy számos kellemetlen érzelem is lehet bennünk folyamatosan erős és fájdalmas, mint például a magányosság, félelem, elutasítottság stb. A pornóra figyelve, a hangulatát és a szexuális izgalmát átélve azonban ezt ideiglenesen nem érezzük, ezért minden szexuális élmény mellett rendkívül vonzó az is, hogy ezektől az érzésektől ideiglenesen távol kerülhetünk. Sok esetben a személynek ez az egyetlen eszköze ahhoz, hogy ezeket az érzésektől eltávolodhasson, így ez nagyon erős örömöt és megkönnyebbülést hoz. Idővel ugyanakkor jellemző az örömérzet csökkenése, amikor a személy számára már egyre kevésbé érezhető a kiemelkedő örömérzés a pornónézés közben, ehelyett egyre topábbá válik az élmény.

Így a kezdeti örömélmény, izgalom és élvezet átalakul feszültséggé és feszültségcsökkentéssé, idővel már nem a plusz élmény megszerzése, hanem a negatív érzések csökkentése a fő cél.

            

A pornóval töltött idő egyre hosszabb vagy rendszeresebb, és ez túlmutat a személy eredeti szándékán vagy tervén. Sokszor gondolják emberek, hogy csak rövidebb ideig, vagy kontrolláltabb módon fognak pornót nézni és utána mégis jóval több időt töltenek ezzel, mint tervezték. Ekkor az irányítás kicsúszik a kezükből és nem az történik amit szeretnének, mert a pornó élménye felülírja a szándékukat és sajátos módon magával ragadja őket.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Nem ciki, már trendi a potencianövelő mert hatékony

Sok vásárlói, lakossági panasz érkezett az ÁNTSZ-ez, többek közt a potencianövelőkkel kapcsolatban, ezért ezt is [...]

Ki jár gyakrabban szexboltba srácok vagy lányok?

Az egzotikus termékek iránti kereslet nem csökken, hanem éppen ellenkezőleg, növekszik. Egyre többen válnak merésszé [...]

A szexshopban vásárolt és egy nagy farkat kívánt meg Pikert Ivett

Pikert Ivett a budapesti legjobb szexshop üzletben vásárol és egy igazi nagy farkat kíván meg. [...]

A nagy dildót szereti Mazurek Melinda, szenvedélye a méretes műfasz

Mazurek Melinda nagy dildós leszbi maszturbálós jelenetét egy másik magyar lánnyal csinálta.  producer a SZEXPLÁZA SZEXSHOP [...]