Szilvi a titkárnő – szextörténet

Én Szilvi vagyok, 25 éves szőke hajú, barna szemű lány. Egy csepeli cégnél dolgozom titkárnőként, és végre az elmúlt héten én is kaptam web-jogosultságot és természetesen egyből az erotikus oldalak keltették fel a figyelmemet, leginkább az erotikus történeteket szeretem. Magamról annyit, hogy utoljára a főiskolán volt “rendes” barátom, azóta valahogy mindig csak futó kalandokba bonyolódtam, általában nem független férfiakkal. Ezt nem is nagyon bánom, még van időm a nagy lángolásra, most inkább a pillanat örömét keresem. Ezekből írnék le néhányat Nektek, remélem, nem haragszotok a hosszú “bevezetőért”.

A cégünknél van egy műhely, és mint minden műhelynek, ennek is van egy vezetője. Gábor képű negyvenes férfi. Általában a műhelyben tölti az idejét, de elég gyakran fel kell, hogy jöjjön az irodánkba, ilyenkor mindig jól elszórakoztat a vicceivel, humoros történeteivel. Az utóbbi időben valahogy egyre több dolga akadt az irodában… ez sokáig fel sem tűnt nekem, és szinte a mindennapok részévé vált, hogy ott van.

A meglepetés akkor ért, amikor egy este, a munkaidő végeztével megkérdezte, hogy elkísérhet-e egy darabon. Persze megengedtem neki, amúgy is jól jött a kíséret a sötét utcákon. Útközben beszélgettünk, és végül is megbeszéltünk egy randit péntek estére. Tudtam, hogy van felesége, sőt már egyszer el is vált… és gyerekei is vannak, de ez nem nagyon érdekelt. Az az igazság, hogy már nagyon ki voltam éhezve… és ő épp kéznél volt, és mi tagadást nagyon tetszett.
Eljött a péntek, és én kicsinosítottam magamat, és izgatottan vártam a mozit. A film nem volt túl izgalmas, bár volt benne néhány rémisztő jelenet, ilyenkor szorosabban hozzá simultam, érzetem az illatát, és ez nagyon felizgatott. A mozi után sétálni kezdtünk, beszélgettünk mindenféléről. Egy idő után átölelte a derekamat, de én nem tiltakoztam, majd egy félreeső helyen maga felé fordított, és megcsókolt. Annyira régen éreztem már valakinek a csókját, valakinek az izgalmas simogatását. Szenvedélyesen visszacsókoltam, és halkan felnyögtem, és ebből érezhette, hogy zöld utat kapott…

És ő ki is használta. Hosszasan, szenvedélyesen csókolóztunk. Egy idő után tovább sétáltunk, de nem messze ott volt egy templom, annak az árkádja alá húzódtunk be a kíváncsi szemek elől. Itt tovább folytattuk a csókolózást, de ő közben felfedezőútra indult a kezével a testemen. Ruhán keresztül simogatta hegyes kemény cicijeimet, majd lassan a lábam közé csúsztatta a kezét. Érezhette, hogy már nagyon izgatott, forró és nedves vagyok. Egy könnyű szoknya volt rajtam, ami alatt végigsimította a combjaimat, majd a keze a szeméremdombomon nyugodott meg.
Tanga és harisnya volt rajtam, de ő ezeken keresztül is megtalálta a csiklómat, és hihetetlen ügyességgel kezdett simogatni. A sóhajaim egyre hangosabbak és szenvedélyesebbek lettek, majd hirtelen rám tört a kéj, az orgazmus mindent elsöprő hullámai rázták meg a testem. Ilyen gyorsan még sosem élveztem el egy férfi kezétől. Mivel rendszeresen szoktam maszturbálni, a saját kezemtől gyakran nagyon gyorsan el tudok élvezni, sokszor az irodában a WC-ben is szoktam csinálni, ha már végképp nem bírom tovább a hormonjaim “pezsgését”. Most azonban teljesen más volt minden. Nem magamat kellett simogatnom, hanem egy erős, finom férfikéz tette ezt velem. és tudtam, hogy még nincs vége.

A hangos nyögéseimre egy kutyasétáltató fiú jött arra, így nekünk is tovább kellett menni. Sétáltunk, és egy fás részhez érkeztünk a közeli parkban. Gábor nagyon finoman, de határozottan elkezdett a fák közé húzni, és én engedelmesen követtem őt. Amikor védett részre értünk ismét szorosan magához húzott, és én éreztem az erekcióját, ahogy kemény farkát a szeméremdombomhoz dörzsöli. Ismét őrjítő vágy kerített a hatalmába. Nem törődtem már semmivel, csak magamban akartam érezni ezt a kemény faszt. Ő is tudhatta ezt, mert finoman megfordított, hogy háttal legyek neki, nekidöntött egy fának, lehúzta a harisnyámat és a tangámat.
A nedvességtől szinte csöpögő puncimhoz illesztette a makkját, és lassan, nagyon finoman belém hatolt. Eleinte lassan mozgott, hogy megszokhassam a méretét, teljesen kitöltötte a kis puncimat hatalmas, és főleg vastag farkával. Én közben egyfolytában nyögtem, sóhajtoztam, és élveztem ezt az érzést, amit már olyan régen nem éreztem… egy kemény lüktető fasz jár ki be a puncimban. Ismét hatalmasat élveztem. Már alig bírtam tartani magam a lábaim remegtek, teljesen elgyengültek.

Ő is eléggé izgatott lehetett, mert hamar telespriccelt forró magjával. Ekkor végre meg akartam nézni, kényeztetni akartam a számomra olyan nagy örömet okozó falloszt. Letérdeltem, és hálásan végig puszilgattam a makkjától a heréjéig. Nagyon gyorsan újra harcképes állapotba hoztam a simogatásommal, és nyelvem finom játékával. Ekkor Gábor valami olyasmit csinált, amit azelőtt sohasem tettem: megfogta a fejemet, és finoman mozgatta a farkán, egyszerűen “megbaszta a számat”. Nem tudok rá jobb szót. Ugyanúgy kefélt, mint az előbb, de most nem a fenekemet, a csípőmet fogta, hanem a fejemet, és ritmusosan, ellentmondást nem tűrően kefélt. Eszméletlenül felizgatott a helyzet. Egyik kezemmel a heréit simogattam, a másikkal pedig a csiklómat kezdtem el dörzsölni. Hihetetlenül jó érzés volt, ahogy a hüvelyemből kifolyó spermát rákentem a csiklómra, a fenekemre…

Ebben a pillanatban arra gondoltam, hogy milyen jó lenn, ha valaki a puncimban járna most kemény, nagy farkával… és ettől a gondolattól elélveztem. Szeretőm is hamarosan a csúcsra jutott látva az én kis “magánakciómat”. Imádom a sperma ízét, imádom, ha a férfiak a számban élveznek el. És Gábor így tett. Teleélvezte forró sós spermájával a számat, és én csak nyeltem és szívtam a drága nedűt. Csodálatos érzés volt látni a gyönyörtől eltorzult arcát, a farkát érezni, ahogy pulzál, és teletölti a számat.

Életem egyik legnagyobb, de minden esetre legizgalmasabb kefélése volt ez, amit azóta számos másik, hasonlóan izgalmas követett… és nem csak a Gáborral… de ezt majd később írom meg Nektek! Most mennem kell, a főnök diktálni akar! Puszi: Szilvi


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?