Szükséged van szexuális játékokra? A cikkből megtudod…

Hogyan lehet megérteni, hogy itt az ideje, hogy menjen a szexboltba játékokért? Van egy egyszerű teszt. Csak 5 kérdés teszi lehetővé, hogy megértse, hogy a tartozékok már szükségesek. Őszintén válaszolva nekik, világos lesz, hogyan lehet az intim életet ideálissá tenni.
Hogyan kell elvégezni a tesztet? Csak olvassa el a kérdést, és mielőtt tanulmányozná a szakértő észrevételeit, adja meg válaszát.

1. kérdés. Elégedett vagy a szexed minőségével?
Ha a válasz igen. Ha a szexuális öltönyök mennyisége és minősége, akkor nem szükséges szexuális játékokat vásárolni. Általában egy új kapcsolatban minden jól és kiegészítők nélkül megy, és valami további használata nem szükséges.

Ha a válasz nem. Ha valami nem működik, tisztában kell lennie azzal, hogy mit. Az elégedetlenség érzése különböző okokból merül fel. A szexblog is írja, hogy sokan közülük improvizált eszközök segítségével megoldható. Például, ha kevés a szex, akkor a jó minőségű maszturbáció enyhíti a feszültséget, ha a szex unalmas, akkor lehet kísérletezni szerepruhákkal vagy vibrátorokkal.

2. kérdés. Az intimitás során minden alkalommal megtörténik az orgazmus?
Ha a válasz igen. A rendszeres “finom” végződések rendben vannak. És ha állandóak, nem szükséges valami kiegészítőt keresni a stimulációhoz. Bár stimuláló krémekkel az érzések még nagyobbak lehetnek.

Ha a válasz nem. Minőségi játékokkal az orgazmus mindig megtörténik. Vannak még stimulánsok modelljei is, amelyek garantálják a női orgazmust. És ha örömöt akarsz, válassz egy játékot. Ez kiegészíti a páros szexet, hatékonyabbá teszi.

3. kérdés. Szeretne jobban szórakozni szex közben?
Ha a válasz igen. Szükség van-e erősebb izgalomra? Szeretné megtapasztalni a legerősebb orgazmust? Van olyan érzés, hogy minden valahogy leírhatatlan? Akkor meg kell próbálnia valami újat. Érdemes stimuláló krémekkel kezdeni, aktiválják az erogén zónákat, új választ adnak. Érdemes vibrátorokat is hozzáadni az erogén zónák simogatásához. Az egyszerű műveletek javítják az érzéseket.

Ha a válasz nem. Ha minden rendben van, nincs szükség további kiegészítőkre.
Válasszon egy szexuális játékot egy nő számára, amely garantálja az orgazmust!

4. kérdés. Vannak olyan fantáziák, amelyek még nem valósultak meg?
Ha a válasz igen. A vágy, hogy valami újat próbáljon ki, a legtöbb emberre jellemző. És nem baj, ha a kísérletezésről álmodozunk. De minden vágyat még mindig meg kell valósítani az életben. És szinte minden forgatókönyv kipróbálható a hálószobájában. Nem a játékok jönnek a mentésre, hanem jelmezek és kiegészítők. Mindent megtalálsz egy szexboltban: a harisnyától a gatyáig.

Ha a válasz nem. Ha már megvalósította minden álmát, akkor gyakori látogatója vagy egy felnőtt üzletnek. És mindig örülünk, hogy találkozunk.

5. kérdés. Gondoltad már, hogy a szexuális élet unalmassá válik?
Ha a válasz igen. Ha az élet unalmas, akkor nincsenek érzelmek, elsősorban a kapcsolatban. Nincs olyan partner, aki örömet okozna. Vagy a dolgok túlságosan kiszámíthatóvá váltak azzal, aki körül van. Idővel az állapot csak romlik, és valamit sürgősen meg kell tenni. Érdemes pihenni, nyaralást szervezni, és változatossá tenni a szexuális életedben is. A rendszeres szórakozás és kísérletezés visszahozza az élénk élet érzését. És ez segít a kiváló minőségű szexuális játékokban.

Ha a válasz nem. Ha minden nagyszerű az életben, ha minden érdekes, az jó jel. Ilyen helyzetben menjen egy szexboltba, csak óvszereket és kenőanyagokat kínál, amelyek kellemessé és biztonságossá teszik a szexet. A szexuális játékok még nem szükségesek.

Miután megválaszolta mind az 5 kérdést és megtanulta a válaszokat, pontosan tudja, miért kell egy felnőtt boltba mennie. Valaki a teszt után megveszi a nővér öltönyét vagy az első ostort, valaki egy stimulánst, amely garantálja az orgazmust.

Tudja, hogy a szexbolt üzlet olyan, amely segít javítani az életminőséget. És látogatása mindenki számára hasznos! Pároknak, egyedülálló embereknek van áruja. És mindegyikük fényesebbé és érdekesebbé teszi az életet. Nagyszerű játékok a szexboltban vagy szállítással, az uborka mellé ajánlunk például masszírozó vibrátort:

A vibrátor főleg a maszturbáció eszköze. Ahogy a neve is sugallja, ez a játék rezeg. A maszturbáció még több örömet okoz a rezgéseknek köszönhetően. A vibrátorok felhasználhatók a szeméremajkak, a csikló és a terület stimulálására. A belátása és a személyes preferenciák szerint.

Népszerű szexuális játékmárkák

A Satisfyer olyan szexuális játékokat gyárt, amelyek nagyon könnyen kezelhetők. Egy kis gombbal be- és kikapcsolhatja őket. Szeretnéd kikapcsolni a Satisfyer szexjátékot? Ezután tartsa lenyomva ugyanazt a gombot 2 másodpercig. Egy nagy gomb lehetővé teszi a különböző rezgési módok közötti váltást. A Satisfyer játékok számos különböző rezgésmóddal rendelkeznek. A Satisfyer játékok nyomáshullámokat használnak bizsergő pulzálással kombinálva. Nagyon egyszerűen használhatod a Satisfyer játékokat, ha pihensz, finoman széthúzod a női részeket, és a Satisfyert a csiklódra helyezed, vagy hagyod, hogy beléd csússzon. Ezeket a szexuális játékokat zuhany alatt, a fürdőszobában vagy vízbázisú kenőanyaggal kombinálva is használhatja.

A Lovetoy ragyogó termék! Végül találtunk egy játékot, amely lehetővé teszi számomra, hogy irányítsam a nőm örömét. Sok játékot akár a szabadban használjuk a parkban, üzletekben, éttermekben. A meglepetés és az elégedettségem eleme a legjobb, de a nőm is szereti. Meglepődve tapasztaltam, hogy a Lovetoy márka eszközei nagyon jók.

A Svakom egy olyan márka, amely folyamatosan fejlődik, és új megoldásokat keres, amelyek még a legnagyobb erotikus fantáziákat is megtestesíthetik. Sőt, a Svakom márka által a piacon bemutatott minden újdonság nagyon népszerű a vásárlók körében. A gyönyörű megjelenés, a kiváló minőségű kivitelezés és a kifinomult funkcionalitás teszi a Svakom márkát világelsővé a szexuális játékiparban.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A potencianövelők által elért merevedés tartós és többszöri

Hogy mennyire hatásosak a potencianövelők, nem tudni pontosan, akik megveszik, nem dicsekednek azzal, hogy a [...]

Kötözd meg

Bilincs, kötél és a többiek, amiket szexshopban szerezhetsz be. Ha uralkodni akaruk szerezzünk be valamilyen [...]

A szexbolt webáruházának árujai azonnal megvásárolhatók az INTIM CENTER sexshop üzletben

Ha a webshopunkban kapható szexkelléket személyesen szeretnéd megvásárolni, akkor a budapesti szexshop üzletünkben megveheted, minden [...]

Sexshop ajánló szexuális segédeszközökből

Sexshop ajánló szexuális segédeszközökből. Ha szexshop erotikus kellékről bővebb információt szeretne kapni a termékről akkor [...]