Tápai Szabina félrekúrt, megcsalta Kucsera Gábort

Tápai Szabina lebukott, megcsalta Kucsera Gábort, és most ártatlan áldozatnak állítja be magát? Úgy tűnik, Tápai Szabina pont annyira volt hűtlen, mint Kucsera Gábor. Kucsera Gábor és Tápai Szabina válása most a legérdekeltebb bulvártéma az országban. Szinte óránként újabb és újabb botrányos részletek kerülnek elő a két sportoló csődbe ment házasságáról, hogy ki csalt meg kit, és kivel.

Nem is olyan rég a Bors TikTok videója alatt azt állította egy hölgy, hogy az ő barátnőjével csalta meg Kucsera Gábor a feleségét.
– Egy barátnőmmel is megcsalta, amikor még a kisfia kétéves volt. Ez körülbelül nyolc évvel ezelőtt történt. Húszéves gyönyörű naiv lány, akinek nem volt veszíteni valója. Nem értettem egyet, de a Kucsi kezdeményezett. Nem szabad ítélkezni, ha az etalon híresség fel akarna szedni, tízből kilenc nő bele menne.

Azóta még bonyolultabbá vált a válási történet, ugyanis egy másik kommentelő már azt mondta, hogy nemcsak Kucsera volt a ludas ebben az egészben, hiszen Tápai Szabina is megcsalta a férjét.
– Azért Szabina sem volt szent, ő is megcsalta a férjét.
Persze mindent lehet állítani, bizonyítani pedig senki sem tudja; úgy tűnik, most mindenki örül, hogy egy kicsit is belekontárkodhat egy botrányos celebválásba. Viszont ha tényleg igaz, amit a kommentelő állít, akkor Tápai Szabina csúnyán lebukott, hiszen miközben ártatlan áldozatként adja elő magát, valójában ő is pont olyan hűtlen volt, mint a férje.

A válás nagyon megrázta a sportolók szüleit, a történtek ellenére mégis próbálják támogatni Kucseráékat, és természetesen az unokákat is – írja a Promotions.
– Gábor szülei példás házasságban élnek, mindig kitartottak egymás mellett. Szerették volna, ha fiuk ezt a mintát követi.Saját lányukként szerették Szabinát, és úgy gondolták, ő a tökéletes választás Gábor számára. Amikor látták, hogy gondok vannak közöttük, összefogtak Szabina szüleivel, és együtt küzdöttek azért, hogy a gyerekeik ne váljanak el. Többször is leültek a fiukkal beszélni, kérték, hogy ne járjon annyit bulizni és ne keveredjen kalandokba. Győzködték, hogy a család mindennél fontosabb, ne dobjon el mindent – nyilatkozott a Blikk-nek egy közeli ismerős.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor tönkrement házassága a szüleiket is megviseli. A két család tagjai ugyanis nagyon szeretik egymást, gyermekük választottjára sajátjukként tekintenek, ezért mindent megtettek azért, hogy a párnak segítsenek túljutni az újabb és újabb válságokon. A kajakost a szülei arra kérték, hagyjon fel a kalandokkal, tartson ki Szabina mellett, de hiába.

A házaspár kapcsolata olyan viharosan indult, amilyen viharosan most véget ért. Egy edzőtáborban találkoztak, és első látásra vonzódtak egymáshoz, de akkor Gábornak volt párja, majd Szabina külföldi csapathoz igazolt, és ott ő is szerelmes lett, így románcuknak hamar vége szakadt. A sportolók anyukái azonban ezt nem hagyták annyiban, három évvel később, amikor látták, hogy gyermekeik boldogtalanok, szövetkeztek, hogy újra összehozzák őket – írja a Blikk.

Tápai Szabina élete

Szabina 9 évesen, 1995-ben kezdett el kézilabdázni. Nem volt nehéz eldönteni, hogy milyen sportágat ûzzön, mert az anyukája is kézilabdázott Szabinának. A helyi általános iskolában ismerkedett meg a kézilabdázással, ahol sporttagozatos volt. A Kiskunhalas volt az elsõ profi csapat, ahol játszott. 2001-ben már a Kiskunhalas NB1/B-s felõtt csapatában játszott, ahol a csapattal az NB1/B Keleti csoportban bronzérmet szezett, az idényben 21 mérkõzésen 82 gólt szerzett.

Innen került 2002-ben a jelenlegi csapatához, a Cornexihez. Azóta a Cornexi csapatával megnyerte az EHF kupát 2005-ben, valamint a bajnokságban 4-ek lettek. 2003 nyarán az ifiválogatottal tagja volt az EB bronzot szerzõ csapatnak. 2005-ben a junior válogatottal VB 4. lett. Míg 2006-ban a Fõiskolás VB-n ezüstérmet szerzett, ahol a házigazda Lengyelország csapata mögött lettek a másodikak. 2008-ban elhagyat Székesfehérvárt Szabina, és a dán Randers HK játékosa lett. Itt csak 1 évet töltött el. Innen 2009-ben a francia Arvor 29 alakulatához igazolt. Majd az év végén úgy döntött, hogy felhagy a légióskodással, és hazatér Magyarországra. A Váci NKSE játékos lett az idei szezonban.

Általános iskolába Kiskunhalasra a Szűts József Általános Iskolába járt, ahol sport tagozatos volt. Általános iskola után a Bibó István Gimnázium tanulója lett. Szabina a székesfehérvári Kodolányi János Fõiskolára jár, ahol Kommunikáció-művelõdésszervezõ szakos hallgató volt.

2014-ben, másfél év kihagyás után a Vasas másodosztályú csapatához vonult vissza, az egyik bajnokságból pedig bronzéremmel érkezett haza. Mivel nem sikerült neki a feljutás, a Fehérvár KC-nék folytatta, 7 év otthagyás után. 2016-ban néezeteltérése lett eszőjével – a médiák miatt -, és úgy abbahagyta a szeretett szakmáját. Végelegesnek gondolta a kézilabda otthagyását, ám a Szent István SE NB1 ajánlata elcsábította, egyenlőre 4 hónapra kötelezte el magát. Abban az évben a Drágám, Add az Életed! című páros vetélkedőben is feltűnt, Kucsera Gáborral. A döntőben is ott voltak, ám nem ők nyerték meg az összesítőt, sem a hetet. Sajnos később újra visszavonult. 2017-ben ezzel a mondattal nyilatkozott a Blikknek: “Valakinek mennie kell!”

Szabinát 2010 júliusában jegyezte el a párja, Szabó Tomi. Viszont azóta szakítottak és új férfi mellett talált boldogságra, a kajakkenus Kucsera Gábor mellett. Azóta már házaspár,
2013. október 24-én napvilágot látott közös gyermekük, Bence névvel. Második közös gyermekük 2018. novemberében született Mila névvel.

Szabina kedvenc sportolója David Beckham, a kézilabdázók közül pedig Bojana Radulovics és Carlos Perez játéka tetszik neki. Példaképe: Kökény Beatrix. A gimnáziumi érettségi után továbbtanult. Jelenleg a Kodolányi János fõiskolára jár, ahol kommunikációval és mûvelõdésszervezéssel foglalkozik.
Szabadidejében szívesen megnéz egy-egy filmet a moziban, illetve szeret vásárolni járni. Kedvenc ételei közé tartozik a nagymama féle rántott csirke és pulyka, krumplipürével tálalva. Kedvenc itala: az õszilé.

Tápai Szabina meztelen, nude, akt képek nincsenek a neten, ne is keressük. Kedvenc férfi színésze Tom Cruise, míg az írók közül Stephen King és Daniel Steel könyveit olvassa a legszívesebben. Álmai autója egy Audi A3-as.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?