Top10 potencianövelő amitől kőkemény merevedésed lesz

A legjobb gyógyszerek a potencia növelésére férfiaknál! Az erekciós diszfunkció (rövidítve ED, korábban impotencia) azon egészségügyi állapotok egyike, amelyekről általában nem beszélnek hangosan. Azonban ne szégyellje a potenciával kapcsolatos problémákat – ezek a legtöbb esetben visszafordíthatók. Minél hamarabb fordul egy férfi orvoshoz és kezdi meg a kezelést, annál hamarabb lesznek észrevehetőek a pozitív hatások.
A potencia blog szerint is a helyreállításában fontos szerepet játszik a partnerrel való bizalmi kapcsolat. Ezért ez a cikk azoknak a nőknek is hasznos lesz, akiknek partnerei nehézségeket tapasztaltak az ágyban. Ahhoz, hogy az embere átfogó támogatást nyújtson, jól meg kell értenie ezt a kényes témát.

A természetes potencianövelők piacát nem könnyű feladat pártatlanul elemezni úgy, hogy az valójában a termékek minőségét, hatását és árát is szem előtt tartsa. A potencianövelők hatása személyenként eltérhet, így nem tudunk egy vásárló véleményére hagyatkozni abban a tekintetben, hogy melyik a legjobb alkalmi potencianövelő kapszula. Szerencsére abban a helyzetben vagyunk, hogy a vásárlások száma alapján meg tudjuk mondani melyik a legjobban fogyó és ezért valószínűleg a legkedveltebb termék is. Lássuk is a listát, tehát a vásárlások száma alapján. Természetesen az összes termék legális, OÉTI notifikációs számmal rendelkezik és a legtöbb esetben a maximális zöld pipát is megkapta az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézettől. A legjobb top potencianövelők itt:

Boom Boom
Gold Power
Tornado
SPX
Gentlemanus
– 69 for Men
– Rider
– XXL Powering
– Horse Power
– Dr. Hard

Ez az eseti férfi vágyfokozó lista nem a különböző potencianövelők erősségét mutatja, de a kedveltség és a visszatérő vásárlások valószínűleg pozitív hatással vannak az eladási statisztikákra. A különböző természetes potencianövelők összetételének összehasonlításával tudunk következtetéseket levonni.

Boom Boom potencianövelő
A legelterjedtebb potencianövelő a Boom Boom és hatásában is az egyik legerősebb készítmény. 2 szemes kiszerelésben 3 600 Ft áron lehet megvásárolni. Egységára 1 800 Ft/kapszula, aminél van olcsóbb megoldás is, de ez a termék már sokaknak bizonyított, így emiatt a picit magasabb ára. A Boom Boom potencianövelő összetevői:
Tajgagyökér (Eleutheroccus senticosus) – 100mg
Ginzeng (Panax ginseng) – 100mg
Közönséges bojtorján (Arctium lappa) – 60mg
Ötlevelű gynostemma (Gynostemma pentahyllum) – 40mg

Gold Power potencianövelő
Árát tekintve az olcsóbb potencianövelők közé tartozik. Félóra után már ki is fejti a hatását. A Gold Power férfierő kapszula hatóanyagai:
Ördögcérna gyümölcs kivonat (Lycium chinense) – 100mg
Aranygyökér kivonat (Rhodiola rosea) – 100mg
Ginzeng (Panax ginseng) – 100mg
Barna mustár mag kivonat (Brassica juncea) – 75mg

Tornado potencianövelő
A Tornado potencianövelő a Boom Boom egyik rokonterméke. Akinek a Boom Boom bevált, ez is ugyanúgy be fog, csak a hatóanyagok mennyiségét kombinálták kicsit. Egyes hatóanyagokat megnöveltek, míg másokat lecsökkentettek benne, hogy minél csekélyebbek legyenek ennek a potencianövelőnek a mellékhatásai. Ára megegyezik a Boom Booméval. A Tornado potencianövelő hatóanyagai:
Ginzeng (Panax ginseng) – 100mg
Aranygyökér kivonat (Rhodiola rosea) – 100mg
Barna mustár mag (Brassica juncea) – 75mg
Kínai ördögcérna (Lycium chinense) – 100mg

SPX
Az SPX a kétszemes kapszulák közül a legolcsóbb a 2 490 Ft árával, míg az egységára csak 1 245 Ft, amivel olcsóbb, mint a Boom Boom vagy éppen a Gold Power. Az SPX is kicsit gyengébb hatást fejt ki, de kevesebb mellékhatással és hosszabb hatóanyag idővel. Az SPX-et inkább azoknak ajánljuk, akik egy hosszú hétvégén át jól szeretnének teljesíteni, de enyhébb mellékhatásokra vágynak és alapvetően nincs komoly baj a potenciájukkal. Az SPX potencianövelő hatóanyagai:
Ginzeng gyökér (Panax Ginseng): 130mg
Tajgagyökér (Eleutherococcus): 60mg
Közönséges bojtorján (Arctium Lappa): 55mg
Ötlevelű gynostemma (Gynostemma Pentaphyllum): 40mg

Red One Plus
A Red One Plus potencianövelő kapszula, a méltán népszerű Red One utódja. A Red One Plus a potencianövelők Apple-je. A legdrágább készítményről beszélünk, ahol viszont a minőségre nem lehet egy csepp panasz sem. Hatásában a Boom Boommal megegyező erejű, kinél ez kinél az az erősebb. A Red One Plus potencianövelő hatóanyagai:
Tajgagyökér (Eleutheroccus senticosus) – 80mg
Ginzeng (Panax ginseng) – 100mg
Közönséges bojtorján (Arctium lappa) – 60mg
Ötlevelű gynostemma (Gynostemma pentahyllum) – 40mg

69 for Men
A 69 for Men a 2 900 Ft-os árával a Gold Powerrel megegyező árszínvonalú potencianövelő termék, természetesen csak természetes hatóanyagokkal. Ez is két szemes lágykapszula. A 69 for Men potencianövelő összetevői:
Ginzeng (Panax ginseng): 105 mg
Aranygyökér (Rhodiola Rosea): 150 mg
Kínai ördögcérna (Lycium Chinense): 56 mg
Kínai fahéj (Cinnamomum cassia): 90 mg

Rider potencianövelő
A Rider nem érhető el 2 szemes kiadásban, mint az előbbi készítmények. Ezt főleg azoknak tervezzük akik az egész éves penzmukat szeretnék megvásárolni. Elérhető 4, 8, 30 szemes kiszerelésben is a termék. Ez nagy  kiszerelésben páratlanul olcsó ezen termékek körében, ezzel az árral és mellé társuló minőséggel tényleg csak kevés gyártó tudja felvenni a versenyt. A Rider potencianövelő összetevői:
Ginzeng (Panax Ginseng) – 150mg
Aranygyökér (Rhodiola Rosea) – 150mg
Goji bogyó (Lycium Chinesis) – 100mg
Fahéj (Cinnamomum Cassia) – 50mg

XXL powering
Az XXL Powering is egy univerzális kiszerelésekben kapható potencianövelő, 2, 4 és 8 darabos kiszerelés is létezik. Az XXL Powering is hasonlóan ginzeng alapanyagú, hatásos készítmény, viszont a manapság népszerű goji bogyó is megtalálható benne. Hatását tekintve ez is egy erős, de csak minimális mellékhatásokkal járó készítmény. Az XXL Powering potencianövelő kapszula összetevői:
Ginzeng (Panax Ginseng) – 150mg
Kínai ördögcérna – Goji bogyó (Lycium Chinesis – Lycii fructus) – 100mg
Aranygyökér (Rhodiola Rosea) – 150mg
Fahéj (Cortex Cinnamon) – 50mg

Horse Power kapszula
A Horse Power potencianövelő összetételét tekintve a Riderrel mutat rokonságot a Panax Ginseng és az Aranygyökér hatóanyagok miatt. A Horse Power férfierő készítmény szintén megkönnyíti az erekciót és lecsökkenti a két aktus közötti pihenőidőt. Horse Power potencianövelő kapszula összetétele:
Ázsiai Ginzeg (Panax Ginseng) – 90mg
Aranygyökér (Rhodiola Rosea) – 85mg
Ánizsmag (Pimpinella Anisum) – 80mg
Petrezselyem (Petroselinum) – 75mg

Dr. Hard potencianövelő
A legnagyobb kiszerelés esetén olcsó kapszula ára. Dr. Hard potencianövelő kapszula összetétele:
Ginzeng (Panax Ginseng) – 100mg
Barnamustár (Brassica Juncea) – 80mg
Árpa (Hordeum Vulgare) – 60mg
Fahéj (Cinnamomum Cassia) – 40mg
Golgotavirág (Passiflora Incarnata) – 30mg

Ha potencianövelőt választunk ezek a fő szempontok, amit vegyünk figyelembe

Potencianövelő erősség, Milyen erős hatóanyag található a potencianövelőben. Minél többféle gyógynövényt tartalmaz és minél hatásosabbakat, annál jobb. Felszívódási idő.
– Milyen gyorsasággal alapján szívódik fel a potencianövelő és fejti ki vágyfokozó hatását.
– Hosszan tartó hatás
– Mennyi ideig érezhető a termék hatása. Általában terméktől függően ez 6-72 óra lehet.
– Életkor. Más céllal használnak idősek és fiatalok potencianövelőt, ezek szerint csoportosítjuk. Idősebbeknek az enyhébb mellékhatásokkal járó potencianövelők valók. Fiatalok inkább a szexuális teljesítmény fokozására használják, hogy 4-5-ször is akár tudjanak teljesíteni, míg az idősebbek impotencia kezelésére.
– Potencianövelő ára. Olcsóság alapján csoportosítunk, amelyet kapszulánkénti ár alapján rangsorolunk. Itt gondoljunk az egységárra és a doboz árára is. Minél nagyobb kiszerelésű vágyfokozót veszünk annál olcsóbbra fog kijönni egy kapszula ára. Extrém esetekben akár 30-as kiszerelést is tudunk vásárolni.

A potenciazavarok 5 fő oka

Az erekciós problémák pszichés vagy szervi okokon alapulnak, amelyek gyakran kombinálódnak egymással.
Stressz és pszichés problémák
Az érzelmi tényező libidóra gyakorolt ​​hatását gyakran alábecsülik, mivel a férfiak kénytelenek magukba rejteni az élményeket. Az erősebbik nem képviselői továbbra is a kenyérkereső és a védelmező funkciót töltik be, miközben a társadalom elvárja tőlük, hogy legyenek szilárdak az élet minden bajában, és nem fogadják el a férfiak könnyeit.
A megnövekedett pszicho-érzelmi stressz módozatában való hosszú tartózkodás az idegrendszer kimerüléséhez vezet, ami önmagában nem kedvez az intimitásnak. Ezenkívül a krónikus stressz hátterében a belső folyamatok biokémiája megváltozik: nagy mennyiségű kortizol termelődik, ami gátolja a tesztoszteron termelődését.

Előfordul, hogy a rövid távú erekciós problémák új kudarcok szorongásos várakozásához vezetnek. Ha ezek megismétlődnek, az erekciós zavarok erőteljesebben jelentkeznek, és az újabb fiaskótól való félelem bezárja a kört.

Ugyanakkor az akut stressz, amely nem jár súlyos sokkokkal és veszteségekkel, pozitív hatással lehet a potenciára. Valószínűleg ez az oka annak, hogy a férfiak tudat alatt a kockázathoz és az extrém sportokhoz kapcsolódó hobbikat választják. A győzelem érzése további erőteljes ösztönzésként szolgál a szexuális kizsákmányolásokhoz. Azoknak a pároknak, akiknél a vonzalom kölcsönös csökkenése tapasztalható, gyakran azt javasolják, hogy menjenek együtt extrém nyaralásra.
Szív-és érrendszeri betegségek
Az erekció minősége a pénisz vérellátásától függ. Szerkezetében barlangos (barlangos) testek találhatók, amelyek nyugalmi állapotban kevésbé intenzíven ellátottak vérrel. A gerjesztés pillanatában a vér intenzíven rohan hozzájuk a kitágult artériákon keresztül, aminek következtében a szerv megnagyobbodik.

A vénás átjárhatóság megsérülhet például érelmeszesedés vagy trombózis következtében. Az erekciós zavar kialakulását artériás magas vérnyomás, szívkoszorúér-betegség is kíséri.

Hormonális zavarok
Ez magában foglalja a cukorbetegséget, amely a potenciát befolyásoló érrendszeri és endokrin patológiák találkozásánál van.
Erekciós problémák alakulhatnak ki a tesztoszterontermelés csökkenése hátterében. A legfontosabb férfihormon termelése 30 év után természetesen csökkenni kezd, de kísérő tényezők nélkül ez nem kritikus.

A férfi szervezetben is vannak jellemzően „női” hormonok (ösztrogén, prolaktin), bár kis mennyiségben. Amikor a normálisnál több lesz, csökken a libidó és az erekciós diszfunkció. A test nőiesebb formát ölt annak köszönhetően, hogy zsír rakódik le a hasban, az oldalakon és a combokban. A legszélsőségesebb esetekben gynecomastia alakul ki – az emlőmirigyek növekedése.

Bizonyos gyógyszerek mellékhatásai
A potenciát negatívan befolyásoló gyógyszerek a következő gyógyszercsoportokat tartalmazzák:
– antidepresszánsok;
– pszichotróp szerek (neuroleptikumok, nyugtatók, nyugtatók);
– magas vérnyomás elleni gyógyszerek (vérnyomáscsökkentő szerek);
– hipoglikémiás gyógyszerek – a cukor csökkentésére;
– egyes antibakteriális szerek (szulfonamidok, cefalosporinok stb.);
– anabolikus szteroidokon alapuló gyógyszerek.

Az anabolikus szerek izomtömeg növelése céljából történő alkalmazása eleinte a potencia javulását okozza, mert. a szervezet további adag tesztoszteront vagy annak analógjait kap kívülről, és továbbra is saját hormonokat termel. Az anabolikus gyógyszerek szedésének hátterében a saját tesztoszteron termelése csökken, ami után az erekció nehézségei vannak.

Rossz szokások
Az a vágy, hogy a lehető leghosszabb ideig fenntartsuk a potenciát, jó ok a függőségek feladására. A nikotin érgörcsöt okoz, ami megakadályozza a pénisz normális vérellátását és a stabil erekció elérését.

A szisztematikus alkoholfogyasztás szintén szexuális impotenciához vezet. Az alkohol megzavarja a májat és az anyagcserét, ami hormonális egyensúlyhiányt okoz.

Az ülő életmód és az alultápláltság a rossz szokásoknak is betudható, amelyek negatívan befolyásolják a libidót.

A közhiedelemmel ellentétben nem az életkor a meghatározó tényező az erekciós zavarok előfordulásában. A potenciaproblémák mind az érett férfiakat, mind a fiatalokat utolérik.
Az életkorral azonban általában növekszik a krónikus betegségek száma, amelyek valamilyen módon befolyásolják a férfiak szexuális aktivitását.

Hogyan lehet növelni a potenciát tabletták és mellékhatások nélkül: 3 jó módszer

1. Egyél természetes afrodiziákumokat. A férfiak nemi funkcióját jól befolyásolják a tenger gyümölcsei, fürjtojás, hagyma, fokhagyma, tökmag, gyógynövények és fűszerek (petrezselyem, bazsalikom, bors stb.).

2. Sportoljon, előnyben részesítse azokat a gyakorlatokat, amelyek segítenek helyreállítani a vérkeringést az ágyékban és a kismedencei szervekben – guggolás, séta és futás, láblengés, úszás stb.

3. Ha nincsenek gyulladásos betegségek, szív- és érrendszeri és egyéb patológiák, kipróbálhatja a kontrasztzuhany gyakorlatát. A hideg és meleg víz váltakozó használata segít az edények jó állapotban tartásában.

Források: Kapszulacenter.hu, Intimcenter.hu


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexshop kellékek, érdemes benézni egy szexshopba, mindig van újdonság

Szexshop intim üzlet, szexbolt egy online áruház is, amely felnőtt termékek széles választékát kínálja, az [...]

Barátnőm szexshop bevásárlása

Kiteszem a lábam pár napra, és amikor hazajövök az én drága kishúgom egy nagy halom [...]

A férfi erő növelése így lehetséges, ha potenciazavarod van

A férfiak gyakran szembesülnek olyan problémával, mint a potencia csökkenése. Ennek fényében sok következetlenség, hatalmas [...]

Melyik a tuti potencianövelő? Már mondjuk is!

Potencianövelő vásárlásnál, hogy melyiket vegyük, a döntés nagyon nehéz! A potencianövelő szerek százai elöntötték a [...]