Törőcsik Franciska meztelen, kivan a pucér segge

Pucéron pózolt az Aranybulla szépséges magyar színésznője Törőcsik Franciska. Egy arany bula az Aranybullából. Törőcsik Franciska színésznő meztelen a címlapon. Ezért vállalta a fotózást. Törőcsik Franciska elárulta, miért vállalta el a meztelen címlapot.

Váratlanul nagy port kavart a Duna TV-n szilveszter környékén bemutatott Aranybulla című új magyar sorozat, amely II. András király uralkodása idejébe, a vérzivataros 13. századba kalauzol el bennünket. Sok néző ebből a produkcióból ismerhette meg a 32 éves Törőcsik Franciskát, aki a tragikus sorsú Gertrúd királynét alakította. Pedig a hosszú hajú szépség már eddig is szép karriert tudhat maga mögött, és idén kereken 10 éve, hogy a színészi pályára került – írja a Promotions.

A 2017 óta szabadúszóként dolgozó Franciska orvos családból származik, és csupán névrokonság fűzi a nemrég elhunyt legendához, Törőcsik Marihoz. 2009-ben a Napszúrás című filmben szerepelt először a vásznon, A mi kis falunkban pedig 2019 óta alakítja Vikit, Zsolt feleségét.

A vájtfülűeknek alighanem a puszta hangja is ismerős lehet a szinkronszerepei révén, amelyek száma az ide vonatkozó adatbázis szerint már a félszázat is meghaladja. Magyar hangot adott néhány szereplőnek a Fekete Párduc, a Bosszúállók: Végtelen háború, a Deadpool 2. és a Ready Player One című filmekben, csak hogy a legutóbbi munkáit emlegessük.

Törőcsik Franciska meztelenül látható az Elle magazin július-augusztusi számának címlapján. Amikor felkérték, utánanézett, a magazin külföldi számaiban milyen meztelen címlapok jelentek meg. Ízlésesnek találta őket, így örömmel vetette bele magát a fotózásba.
Az RTL Klub Reggeli című műsorában azt mondta, úgy érzi, Magyarországon még mindig tabunak számít a meztelenség. Törőcsik Franciska meztelen címlapja- Mindenki diszkrét és figyelmes volt, szerintem ennek köszönhető, hogy egyáltalán nem éreztem magam kellemetlenül az öt-hat fős stábban – osztotta meg a nézőkkel A mi kis falunk Vikije.

A csinos színésznő nem ijed meg a vetkőzéstől sem, az Elle magazinban például pucéran mutatta meg magát – pontosabban szólva ruhát ugyan nem viselt, de a karjával vagy különféle kellékekkel azért eltakarta a melleit, illetve más kényes helyeket.

„Nekem két testem van: egy magán és egy szakmai. Az előbbivel már elég jó a kapcsolatom: eljutottam oda, hogy elfogadom és egyedinek látom mindazt, amit kamaszként még utáltam. Oké, Monica Belluccihoz képest vannak bizonyos hátrányaim, de megtanultam az adottságaimat szeretni.”

Színésznőként a teste az egyik eszköze, de nem az a típus, aki könnyedén ledobja a ruháit. – A színpad számomra határeset. Nagyon furcsa, hogy ott van a nézőközönség. Filmben jobban el tudom fogadni, mégiscsak más, hogy pár ember van csak jelen a forgatáson, kevésbé kiszolgáltatott helyzet.

“A szakmai testemmel viszont már szigorúbb vagyok. Mivel a kamera mindent felnagyít és rád pakol pár kilót, volt, hogy amikor visszanéztem magam, zavart, amit látok, főleg akkor, ha a látvány nem szolgálta a karaktert”


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?