Tóth Gabi pornó nincs a neten, meztelen képek se csak szexi fotók

A jó hangú énekesnő Tóth Gabi meztelen képet publikált magáról ahol megmutatja melleit. Tóth Gabi pinája nem publikus egyenlőre még rejtegeti a közönség elől így csak a fantázia marad, hogy milyen is lehet az egykori 2005 ös Megasztár csinos résztvevőjének pinája. Tóth Gabi melleivel nem volt elégedett ezért mellplasztikát csináltatott így már büszkén mutogatja újdonsült szép melleit.

Az x faktor egyik mentora meztelenkedik a színpadon lenge ruhában melleit megvillantva szexi tánc közepette Tóth Gabi így is elbűvöli a közönségét rajongótáborát, hogy egy kicsit többet mutat meg magából a kelleténél így is növelve saját népszerűségét, hogy meztelenkedik szilikon melleivel.

Tóth Gabi 7 milliós Rolexére már Fluor Tomi is beszólt. Fluor Tomi is kiakadt azon, hogy a csendes, hétköznapi életet élő Tóth Gabi luxuskarórát visel.

A Beszéljünk órákról című TikTokon ebben a hónapban korábban Tóth Gabival kapcsolatban jelent meg egy videó. A rövid összeállítás egyre több nézőt vonz most, miután Kajdi Csaba is kiszúrta, az énekesnő pedig elejtett egy olyan nyilatkozatot, amit különösen furcsa olvasni annak tudatában, hogy Tóth Gabi egy ilyen órát hord.

Az egykori megasztáros ugyanis nemrég a bébiszitterek által kért óradíjak kapcsán a következőket írta magáról:„sokan azt gondolják, hogy a magyar előadók is az amerikai sztárok színvonalán élnek. Hát nagyon nem. A többiek nevében nem tudok beszélni, nekünk nem is célunk. Engem tényleg nem a luxus tesz boldoggá. Imádom a hétvégi piacozásokat, a falusi csendes életet. Nem hordok luxuscipőket és megfizethetetlen táskákat sem használok. Hétköznapi életet élünk, csak más időbeosztásban. Szóval a lényeg, hogy nem tudok kifizetni vagyonokat pár óra segítségért.”
Nos, a TikTokon beazonosított-elemzett Rolex rendszeresen feltűnik Tóth Gabi csuklóján, az alábbi poszt szerint például erdélyi turnéjára is magával vitte.

Bugyi nélküli tangó

Napokig Tóth Gabi villantása, bugyi nélküli tangóján csámcsogott az ország. Gabi állítólag elszégyellte magát az eset után, ám a Bors tudomása szerint érdemes lenne felülvizsgálnia szégyenérzetét, hiszen óriási összeget kereshetne azzal, ha megmutatná bájait a rá nem véletlenül felfigyelő Playboyban.

A lap egy elismert lapkiadót kérdezett meg a közös munka esélyeiről, aki szerint ez a húzás alaposan megnövelte az érdeklődést az amúgy is népszerű Gabi iránt. “Az ominózus balhéja után egyenesen kézenfekvő, hogy ő legyen az egyik idei szám címlapja. Milliókat keresne ezzel, arról nem is beszélve, hogy a nyuszis fotókon tulajdonképpen nem látszana annyi, mint amennyi a sajtótájékoztatón látszott” – mondja.

Tóth Gabi pornó nincs a neten, meztelen képek se csak szexi fotók. A Tóth Gabi nude keresés a legtöbb a Google-ban. A lap szerint az eddigi tárgyalásokon annyit ajánlottak Gabinak, mint a többi népszerű kolléganőjének, ám most valószínűsíthetően ötmillióra is ugorhatna a gázsija. S talán ő lenne az, akivel megközelíthetnék (vagy túlszárnyalhatnák) a Zalatnay Saroltával és Liptai Claudiával eladott példányszámokat.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?