Tóth Gabi villantások a segge totál kivan, elég ocsmány

Egyre kisebb és egyre szexibb ruhákat adnak az idei X-Faktor lányszereplőire, s ez alól Tóth Gabi sem kivétel. Minél rövidebb a szoknya, annál nagyobb az esélye a villantásnak, ami a legutóbbi adásban meg is történt.

Tévénézők százezrei kaphatták el azt a pillanatot, amikor Tóth Gabi megölelve mentoráltját, a kameráknak mutatja a seggét. Bugyit is villantott Tóth Gabi. Különleges ajándékkal lepte meg az embereket Tóth Gabi (25). Az énekesnő viselt már korábban is szexi ruhákat, szombaton azonban még ennél is tovább ment. Mély dekoltázsa láttatni engedte kerekded idomait, de a meglepetés lejjebb lapult.

„Egy alávaló, gátlástalan bűnöző” – Nem csitul a botrány Czutor Zoltán és az állatvédők között: a zenész az eddigi legkeményebb kritikát kapta a petárdázós posztja miatt is, meg ne is. A Blikk fotósának egy olyan pillanatban sikerült lefényképeznie a mentornőt, ami tipikusan ruházati balesetnek minősül. A magasan felvágott ruha ugyanis nem csak az igéző lábakat mutatta meg, Gabi bugyija is kivillant egy rövidke pillanatra.

– Nem számítottunk rá, hogy készül ilyen fotó, de irigylem azt a fotóst, aki rendelkezik ilyen képpel, mert Gabin akármi van, az csak gyönyörű, lehet. Kár lenne nem megmutatni, ami szép – magyarázta Linda.

Villantás bejegyzések: Jaimie Alexander bugyi nélkül – Nyolczas Erika villantás – Bertók Fruzsi mellet villantott – Bugyit villantott Palvin Barbara modell – Tóth Gabi melltartó nélkül mutogatta szilikon melleit – Patkó Csenge bugyi villantása – Bagosi Alexandra mellei.

Nem csak lelkileg tárulkozott ki Tóth Gabi szombat este a közönség előtt. Míg táncpartnerét, Markó Robit ölelte teljes átéléssel, bugyi híján sajnos többet mutatott magából az illendőnél.

Feszült arccal, egymás kezét szorongatva várakozott Tóth Gabi és Markó Robi arra, hogy színpadra léphessen a Miss International Hungary középdöntőjének színpadán. Az egykori szerelmespár első táncát látva meg nem lehetett volna mondani, hogy valójában már nincsenek együtt a magánéletben.

Márciusi szakításukkor az énekesnő könnyek közt nyilatkozta, hogy még mindig a legjobb barátjának tekinti a táncosfiút. Szombat este a külső szemlélő számára is feltűnt, hogy Gabi milyen rajongással tekint volt kedvesére.

Talán ez a nehezen múló érzelem az oka, hogy rumbájuk mindenkit lenyűgözött, amit a földön összeölelkezve fejeztek be. Majd következett a szenvedélyes tangó, amiben tökéletesen simultak össze. Végül egy könnyedebb jive-ot adtak elő, amely alatt Gabi egy forró csókot nyomott a táncos-koreográfus arcára.

A színpad legszexibb jelenete azonban mégsem ez, vagy a folyamatosan közöttük izzó levegő és többszöri szoros összesimulásuk volt, hanem egy pikáns jelent.

Az énekesnő többször került már az újságok címlapjára azzal, hogy igen sokat mutatott meg magából. Köztudott, szereti hangsúlyozni feszes vonalait, hosszú lábát, csinos fenekét és kerek keblét. Ezúttal azonban minden eddigi villantásánál többet láttak azok a nézők, akik közel ültek a színpadhoz.

Gabi ugyanis a tangóhoz ugyanazt a ruhát vette fel, amit a Szombat esti lázban is viselt. Ám most elfelejtett alávenni fehérneműt. Szerkesztőségünkben kinagyítottuk a fotót, amit többen is megnéztek.

A véleményük az volt, hogy a kisebbik Tóth lány nem visel bugyit. Ám ha mégis, az annyira félrecsúszhatott a vad táncmozdulatok közben, hogy láttatni engedte legféltettebb testrészét.

A tavalyi X-Faktorban a mentorház felvételén egyszer már úgy tűnt, nem viselt bugyit az énekesnő, ám ezt akkor cáfolták. Szerettük volna megtudni, hogy most mi lehetett a villantás oka, ám a témában Tóth Gabi nem kívánt nyilatkozni, ahogyan arról sem, milyen érzés volt együtt táncolni volt szerelmével, akivel miután lementek a színpadról, nem siettek haza, hanem együtt távoztak a VIP- szektorba, ahol önfeledten bulizhattak.

Valóságshow lesz a versenyből
A Miss International Hungary Szépségverseny középdöntőjében 40 lányból 23-at, illetve egy közönségdíjas versenyzőt juttattak tovább a döntőbe. A lányok ezek után egy 12 hetes internetes valóságshow-ban vesznek majd részt, ahol bemutatják felkészülésüket. Miután minden héten egyikük kiesik, végül tizenketten vehetnek részt a döntőben, a győztes pedig a Tokiói nemzetközi versenyen képviselheti hazánkat.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?