Varga Zsuzsa énekesnő meztelen képek

A kétezres évek elején nagy népszerűségnek örvendő Venus zenekar énekesnője volt Varga Zsuzsa, akinek slágerei a mai napig felcsendülnek a hazai rádiókban. A 46 éves énekesnő most elmesélte, hogy miért tűnt el olyan hirtelen a köztudatból és mi történt vele azóta.

Nem hiányzik a felhajtás, a Venusos korszak, amikor szexszimbólum volt? Varga Zsuzsa bevallotta, hogy nem hagyott fel a zenéléssel, de sok magánéleti megpróbáltatás érte őt, amikor karrierje épp a csúcson volt és túl sok volt neki a nagy figyelem, ami körülvette.

Összesűrűsödött ott minden körülöttük. A magánéletemben is. Elvesztettem édesanyámat, rossz lelkiállapotban voltam, úgy éreztem, ez a nagyon gyors iram, rengeteg feladat és kihívás nem jó nekem.

Most is szexszimbólum vagyok! – nevet. – Jaj, úgy beszél, mintha már hatvanéves lennék. Szép volt, jó volt az az időszak, de már lezárult, és nem bántam meg semmit. Nem feküdtem le senkivel, hogy előrébb jussak, soha nem csináltam olyat, amiben nem hittem, vagy amit nem akartam.

Szerencsésnek érezhetem magam, hogy nincsenek kötöttségek. Bár ez a szabadság nehéz is, mert szigorúnak és kritikusnak kell lennem magammal.

Varga Zsuzsa (Venus) meztelen képe más oldalon:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Zenélésből, újságírásból, alkalmi munkákból élek. Külföldön és itthon is. Sok helyre eljutottam a számaimmal. Játszottak már a BBC Radio1-on, volt alkalmam a dalaimat énekelni New York-i klubban, de például Varsóba is eljutottam a zenekarommal. Dalszerzőtársammal, Kovács Petivel írtunk már reklámzenét is. – nyilatkozza Varga Zsuzsi.

  • Azt nem hinnénk, hogy Varga Zsuzsa most szándékosan, a reklám miatt okozott botrányt maga körül meztelen képei közhírré tételével, az viszont tény: hogy egy internetes blogon bárki megtekintheti pucér fotósorozatát.
    Ráadásul egy olyan oldalról van szó, amely már több hírességnek is kellemetlen perceket okozott, azonban ezidáig szinte senki nem tudott tenni az oldal tartalmát illetően, azt ugyanis egy külföldi szerveren üzemeltetik. A képek hosszú évekkel ezelőtt, a Régi nyár forgatásán készültek. Állítólag az egyik férfimagazinban is helyet kaptak volna, de erre végül nem került sor. Viszont az interneten folyamatosan fel-felbukkannak, ahogy jelen esetben is.
    Hosszas nyomozás után elértük Varga Zsuzsát is, aki érdeklődően végighallgatta, miért keressük. Majd amikor a meztelen képek szóba kerültek, nagyon gyorsan elköszönt és bontotta a vonalat.
    – Ne haragudj, most nem érek rá – fogta rövidre az addig türelmes énekesnő.

Akkor úgy döntöttem, hogy picit szüneteltetném ezt a nagy pörgést. Aztán sok minden történt, de valahogy úgy alakult, hogy ők nélkülem folytatták, nélkülem adtak ki lemezt. Én pedig elkezdtem másokkal dolgozni. Kicsit visszavettem, ugyanúgy zenével foglalkoztam, de nem szerepeltem minden nap a bulvárlapokban” – idézi a Bors Varga Zsuzsa szavait.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?