Betiltják az állatcsonkítós pornót az USA-ban

Az amerikai Szenátus igazságügyi bizottsága szerdán elfogadta azt a jogszabályt, amely betiltja azoknak a szexvideóknak a forgalmazását, amelyekben állatokat megcsonkítanak vagy megölnek. A szerdai döntés azt jelenti, hogy valószínűleg a Szenátus is megszavazza a tilalmat.
Elfogadta szerdán az amerikai Szenátus igazságügyi bizottsága a Képviselőház júliusi döntését, amely betiltja azoknak a szexvideóknak a forgalmazását, amelyekben állatokat megcsonkítanak vagy megölnek. Az igazságügyi bizottság döntése azt jelenti, hogy a Szenátus szavazásakor szinte biztosra vehető a tilalom törvényesítése. A Képviselőház 416 igennel, 3 nem ellenében megszavazott jogszabálya szerint akár öt év börtönnel is büntethető az, aki ilyen filmet elad vagy forgalmaz. A jogszabály kivételt tesz a vadászatról, csapdahasználatról, horgászatról, halászatról, állatorvoslásról és állattenyésztésről készült filmekkel.
Jon Kyl republikánus szenátor közölte: ő és más szenátorok is mindent elkövetnek az ilyen kegyetlenkedések felszámolása érdekében. A demokrata párti Patrick Leahy úgy fogalmazott: a szólásszabadság híve, de kell lenniük kivételeknek, amikor az alkotmány erre vonatkozó első kiegészítése nem érvényes, és ezek közé tartoznak ezek az obszcén, állati videók, amelyek nélkülöznek minden társadalmi értéket. A képek egy állatorvosin egyetemista lányról készültek:


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Mikuláslány jelmezt hol vegyek? Az INTIM CENTER szexshop üzlet és webáruházból!

– Hol vegyek Mikuláslány jelmezt? – vetődik fel gyakori kérdésként többször. Rendelni szeretnél házhoz futárral vagy postával, [...]

Csak kemény farokkal tudsz karmester lenni a szexben

A pasik sokat aggódnak a szexuális teljesítményük miatt. A mai világban minden csak a behatolásról, [...]

Barátnőm szexshop bevásárlása

Kiteszem a lábam pár napra, és amikor hazajövök az én drága kishúgom egy nagy halom [...]

Potencianövelő reklámban Kelemen Anna és Koncz Gábor a legjobb potencianövelők

Egy potencianövelő reklámban együtt szerepel Kelemen Anna playmate, ex pornós és Koncz Gábor. A színész Koncz Gábor [...]