Hirdetés, reklamáció, egyéb ügyekben elérhetőség: szexplaza@proton.me

18 U.S.C. 2257 – Adatkezelés – ÁSZFInfók

A domain tulajdonosa amerikai cég/állampolgár, a szerver és a domain is az USA-ban van. A szerver az Egyesült Államokban, az arizonai Phoenixben található ez a legmegfelelőbb az egyesült államokbeli közönség számára.
A Szexpláza címe: Szexplaza, 213 East 82nd Street, New York, NY, 10028

Az oldal az amerikai magyaroknak, és az amerikaiaknak, akiket érdekel a magyar erotika, azoknak készült. A domain tulajdonosának email: szexplaza@proton.me
Webmester: szexplaza@proton.me
Az adult tartalom szerzői jogait a Leverik Partners S.A. ruházta át.

  • Linképítés, PR cikkek elhelyezése, blogban szerkesztői jog adás, banner elhelyezés, Facabook posztok elhelyezése, influencer reklám kedvező áron!

A szerver az USA-ban üzemel. A bejegyzések nagy részét regisztrált felhasználók, userek, és a szerkesztők tölti fel.

18 U.S.C. 2257 Nyilvántartási követelmények

A webhely összes modellje 18 éves vagy annál idősebb. Dokumentáció a 18 U.S.C szerint A 2257 nyilvántartási követelmények betartásáról szóló nyilatkozatot a nyilvántartó letétkezelő tartja fenn. A jelen webhelyen megjelenő, a szexuálisan kifejezett tényleges magatartás néhány vizuális ábrázolása 1995. július 3. előtt készült, és azok mentesülnek a 18 Egyesült Államok követelményei alól. 2257 és 28 C.F. R. 75. A tényleges szexuális jellegű magatartás nem mentesített vizuális ábrázolásának reprodukciója vagy közzététele dátuma attól a naptól kezdve, amikor a látogató belép a weboldalra. Az ilyen képek tényleges előállítási dátumait a 18 U.S.C. szerint fenntartott nyilvántartások tartalmazzák. 2257 és 28 C.F.R. 75.

Az újbóli kibocsátás naponta. Az összes modell, színész, színésznő és egyéb személy, akik jelen valós vagy szimulált szexuális magatartás bármilyen vizuális ábrázolásán megjelennek, vagy amelyek ezen a weboldalon szerepelnek, tizennyolc (18) évesnél idősebbek voltak az ilyen ábrázolások létrehozásakor. A fent említett ábrázolások némelyike, amely ezen a webhelyen jelenik meg vagy egyéb módon található, csak a tényleges szexuális magatartás vizuális ábrázolásait tartalmazza, 1995. július 3. előtt, és mint ilyenek mentesülnek a 18 U.S.C. 2257 és C.F.R. 75.

A tényleges szexuális magatartás fennmaradó ábrázolásait illetően, amelyek ezen a webhelyen jelennek meg vagy más módon vannak benne, a 18. U.S. 2257 és C.F.R. A 75-at a következő helyszíneken tárolják a megfelelő nyilvántartások letétkezelői: szexplaza@proton.me és Leverik Partners.

A Szövetségi osztályozási és nyilvántartási törvény (más néven 18 U.S.C. 2257) értelmében az oldalaikon található összes előadó betöltötte a 18. életévét a felvétel készítését megelőzően. Az összes tartalom és kép a 18 U.S.C. 2257 és kapcsolódó szabályozásoknak megfelel.

Ha olyan szöveg vagy kép található oldalunkon, amelyet a publikálók free,  vagy jogvédelemmel nem jelzett oldalról másolták, de mégis védelem alatt áll, kérem jelezzék, és kívánság szerint módosítjuk vagy töröljük.

A weboldalon többnyire pornográf tartalom taláható, felnőtteknek! © Minden jog fenntartva. A pornós anyagok jogszerűen, szerződéssel igazolhatóan jelennek meg. A szereplők elmúltak 18 évesek! A belépési feltételeket megismertem, elfogadom. Az oldalon lévő linkekre vagy a belépésre kattintva kijelentem: elmúltam 18 éves!

Az oldalhoz csak regisztrált tagok szólhatnak hozzá! Ha szerkesztő szeretnél lenni, publikálni szeretnél az oldalon emailben jelezd, és megkapod a státuszt.

Felhasználási feltételek – Szolgáltatás az itt leírt feltételekkel vehető igénybe. A belépéssel elfogadod ezeket. A szolgáltatást csak saját felelősségedre használhatod. Felelős vagy a felhasználói neveddel végrehajtott műveletekért, valamint az ezt védő jelszavad biztonságban tartásáért. A user vonatkozó felületeken kívül nem módosíthatod a Szexplaza rendszer megjelenését, működését. Az erre vonatkozó kísérletek is kizárást és egyéb jogi következményeket vonhatnak maguk után. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a szolgáltatás elvárttól eltérő működéséből, megváltozásából, leállásából eredő esetleges károkért. Blogtulajdonos alatt a Szexpláza blogokban Szerkesztő jogú tagként szereplő felhasználókat értjük (lehetnek többen is).

Tartalom alatt értjük a felhasználók által a szolgáltatásba felvitt összes adatot, beleértve a létrehozott blogokat, bejegyzéseket (kép, szöveg, hang, videó), blogsablonokat, kommenteket. A Szexpláza alatt megjelenő tartalmakat a felhasználók (bloggerek és kommentezők) töltik fel és azokért ők vállalják a felelősséget, a Szolgáltató nem. A Szexpláza alá csak olyan tartalmakat tölthetsz fel, amik nem sértik harmadik személy szerzői jogait.
A feltöltött tartalmakkal kapcsolatban feljogosítod a Szolgáltatót, hogy azokat (vagy azok részeit, kivonatait, stb.) vízjelezze, különböző internetes oldalakon megjelenítse. A megjelenítés – lehetőség szerint – a forrás megjelölésével történik.

A fenti jogosítványra azért van szükség, hogy Szolgáltató a blogokban megjelenő tartalmakat pl. különböző gyűjtőoldalakon, promóciós felületeken (pl. blogajánlókban), más, kapcsolódó szolgáltatásban – tehát nem az eredeti blogban – meg tudja jeleníteni. A Szolgáltató nem fogja a blogodat pl. könyv formájában kiadni beleegyezésed nélkül – erre a fenti pont alapján nincs is lehetősége.

Ha nem értesz egyet valamelyik konkrét tartalmad egyik felhasználásával, kérheted, hogy a Szolgáltató távolítsa azt el az adott felületről. A Szolgáltató ezt lehetőségei szerint megteszi, amennyiben ez technikailag lehetséges. A teljes blogtartalmadra nem kérhetsz ilyen kizárást.

Tartalmaidat alapesetben minden jog fenntartásával jelenítjük meg, ha azonban ennél megengedőbb felhasználási feltételeket adsz meg blogodban (pl. Creative Commons licenc vagy public domain), akkor természetesen azok lesznek érvényesek.

A fenti jogfenntartás téged véd, azt jelenti, hogy tartalmaidat akkor sem használhatja fel más, ha azok a szolgáltatás másodlagos felületein jelennek meg.

A fent említett tartalmi jellegű felhasználásra vonatkozó feljogosításon túl bármilyen, a szerzői jogról szóló törvény értelmében szerzői jogi védelemben részesülő mű feltöltésével határozatlan időtartamú felhasználási engedélyt adsz a Szolgáltatónak a tartalmak szolgáltatásban történő kezeléséhez szükséges műveletekre, azaz a művek tárolására, másolására, módosítására, terjesztésére, közvetítésére, megjelentetésére, többszörözésére, szerkesztésére, fordítására, formázására. Ezt az engedélyt Szolgáltató továbbadhatja a vele közvetlen vagy közvetett tulajdoni kapcsolatban lévő társvállalatai és szükségszerűen bevonandó alvállalkozói számára.

Enélkül nem tudnánk pl. biztonsági másolatot készíttetni a blogodról vagy posztjaidat RSS feedekben megjeleníteni.

A Felhasználó által a Szolgáltató részére a jelen Feltételek elfogadásával átengedett felhasználási engedélyeket a szolgáltatás igénybevételének megszűnése nem érinti, továbbá az átengedett felhasználási jogok kiterjednek az időközben törölt, de a szolgáltató által esetlegesen archivált tartalmakra is. Jelen feltételek elfogadásával tehát tudomásul veszed, hogy a blogod törlésekor biztonsági másolatokon, vagy egyéb helyeken, máshová tükrözött tartalmakon maradhatnak tartalmaid, adataid.

Nem tudjuk garantálni, hogy az összes másolatot megsemmisítjük, hiszen ehhez pl. a biztonsági másolatokról visszamenőleg szelektíven kellene törölnünk a tartalmaidat. Tartalmaid ideiglenesen fennmaradhatnak még pl. olyan, a szolgáltatás felületéről elérhető archívumokban vagy gyűjteményekben is, amik a tartalomelemek másolataival dolgoznak (pl. blogajánlók).

Nem tölthetsz fel semmilyen, a hatályos jogszabályokba ütköző tartalmat. Nem helyezhetsz el a blogodon az olvasó-, vagy a mi rendszerünk működését befolyásoló kódot.

Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján a Szolgáltató nem köteles a blogok moderálására, tartalmuk ellenőrzésére, szerkesztésére.

A szolgáltató csak és kizárólag tárhelyet, felületet biztosít a tartalmak elhelyezésére, azaz a szolgáltató csak „az igénybe vevő által biztosított információt tárolja (tárhelyszolgáltatás)”.

A szolgáltatás igénybevételével hozzájárulsz ahhoz, hogy amennyiben az általad elhelyezett tartalom – beleértve az általad elhelyezett hirdetéseket is – bármely vonatkozásában jogsértő vagy sérti a Szolgáltató érdekeit, akkor Szolgáltató azt jogosult törölni, akár saját elhatározásából, akár a tartalommal kapcsolatban érdekeltek kérésére.

A fentiek miatt Szolgáltató fenntartja a jogot a feltöltött tartalmak módosítására, URLjének megváltoztatására, indokolt esetben teljes törlésére. Neked, mint blogtulajdonosnak jogodban áll a blogodhoz fűzött hozzászólásokat moderálni, törölni, de ezzel kapcsolatban nincsenek kötelezettségeid.

Reklámok
Feltöltött tartalmaidban, vagy ahhoz kapcsolódóan csak olyan reklám jellegű tartalmat helyezhetsz el, ami megfelel az itt megfogalmazott szabályozásnak. Ettől csak a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélyével térhetsz el.A Szolgáltatás igénybevételekor hirdetési modellt kell választanod. A hirdetési modell határozza meg, hogy futhat-e általad illetve a Szolgáltató által elhelyezett hirdetés a blogodon vagy sem. Választhatsz a hirdetésmentes és a hirdetéses (megosztott felületes) blog lehetősége között, azonban a hirdetéses modell választása esetén is csak a rendszer által erre a célra felajánlott felületeken helyezhetsz el reklámokat. Nem helyezhetsz el hirdetéseket például a bejegyzések szövegében, a sablonokban, a HTML vagy más, nem hirdetés típusú oldaldobozokban. A hirdetések megjelenítése a felhasználó által beállított hirdetési modell aktuális szabályai szerint történik.
A gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény (Reklámtv.) 3.§ k) pontja értelmében az általad elhelyezett hirdetések tekintetében reklám-közzétevőnek minősülsz, és így a reklámtörvény 23.§ (1) értelmében felelős vagy a hirdetésekért. A törvényi rendelkezések megszegésével okozott kárért felelősséggel tartozol.

Azon hirdetésekkel kapcsolatban, amelyeket te helyezel el blogodon, a Reklám tv. értelmében nyilvántartást kell vezetned a reklámok megrendelőiről.

Ha olyan blogot akarsz indítani, ami nem tartalmaz explicit hirdetéseket, viszont tartalma révén önmaga hirdetésnek minősül, ehhez a Szolgáltatótól előzetesen írásos engedélyt kell kérned. Ha olyan blogot indítasz, ami saját tevékenységedet vagy vállalkozásodat hirdeti közvetlen vagy közvetett módon, ezt be kell jelentened a Szolgáltatónak.

A fentieken kívül a Szolgáltató elhelyezhet hirdetéseket a partmerek felületein (pl. user felület, komment form, stb.).

Személyes adatok.
A Szexpláza blogrendszerébe történő regisztráláskor legalább az emailcímedet, valamint egy választott becenevet meg kell adnod. Emailcímedet nem jelenítjük meg, és harmadik félnek nem adjuk át előzetes hozzájárulásod nélkül. Tehát pl. spamet nem küldünk, illetve másik felhasználó nem juthat hozzá az emailcímedhez. A regisztráció jelenleg szünetel!

Az emailcímedet leszámítva az összes, regisztráció során megadott adatodat jogodban áll bármikor megváltoztatni. A Szexpláza használata közben a hatályos jogszabályok által megengedett módon naplózzuk webes tevékenységeid. A naplókat csak statisztikai célokra használjuk fel, és csak mi férünk hozzájuk.

A Szexpláza használata közben a böngésződ bezárásakor sem törlődő cookie fájlokkal azonosítunk, ezzel elkerülhető, hogy minden alkalommal be kelljen lépned a rendszerbe. Ha zavar ez a működés, belépéskor ne válaszd ki a „Jegyezz meg” opciót.

Egyebek
A jelen felhasználási feltételek megváltoztatásának jogát fenntartjuk. Az esetleges módosításokról értesítést kapsz a változtatás utáni első belépésedkor, illetve a Szexpláza hírei közt.

Belépési feltételek
Az oldalt erotikus tartalma miatt csak felnőtt korú, 18 éven felüli személyek látogathatják. Belépés csak saját felelősségre, a tartalommal kapcsolatosan a tulajdonos és üzemeltető minden felelősséget kizár. Az oldalt úgy alakítottuk ki, hogy a személyazonosság felfedése vagy személyi adatok megadása nélkül látogathassa meg.

Felelősség kizárása
A Szexpláza más szervezetek által fenntartott webhelyekhez is biztosít kapcsolódási lehetőséget. A Szexpláza nem vállal felelősséget, és nem is tehető felelőssé az ilyen webhelyek tartalmáért, illetve ezek használatáért. Jóllehet a Szexpláza kellő gondot fordít arra, hogy a webhelyen pontos adatokat tegyen közzé, ezek az adatok időről időre elavulhatnak, helyenként hiányossá, pontatlanná, helytelenné válhatnak. A webhelyen minden információt “az adott állapotban”, bárminemű garancia vállalása nélkül jelentetjük meg. Semmilyen körülmények között nem vállalunk felelősséget semmilyen közvetett, következményes, véletlenszerű, speciális vagy járulékos kárért, az üzleti nyereség elmaradásából, bevételkiesésből, adatvesztésből, saját vagy más részről történő használatból eredő kárért, amely a webhelyhez vagy bármelyik hozzá kapcsolódó webhelyhez való hozzáféréssel, illetve e webhelyek használatával kapcsolatban következik be. Fenntartjuk a jogot arra, hogy a webhelyet értesítés nélkül, bármikor módosítsuk vagy frissítsük.

Tartalom
A Szexpláza nem vállal semmiféle garanciát a bemutatott információk aktualitását, teljességét és minőségét illetően. A Szexplázával szembeni szavatossági igények, melyek anyagi javakban keletkezett károkra vonatkoznak, vagy a bemutatott információk használatából, ill. nem használatából, valamint az információk hibás vagy hiányos felhasználásából fakadnak, teljes mértékben ki vannak zárva, kivéve, ha ezek a szerzőnek felróható szándékos, vagy durva figyelmetlenségek.
Minden megjelent információ kötöttség nélküli. A Szexpláza fenntartja a jogot, hogy az oldalak részleteit, vagy a teljes információs anyagot, minden különösebb előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa, kiegészítse, törölje, vagy a nyilvánosság elől időlegesen, vagy végérvényesen elzárja.

Hivatkozások és linkek
Jogi felelősség a közvetlen, vagy közvetett hivatkozásokra (“linkek”), melyek a szerző felelősségi területén kívül eső idegen Internet-oldalakra mutatnak, kizárólag csak akkor érvényesíthető, ha a szerző az adott idegen oldal tartalmát ismeri és számára technikailag lehetséges, és elvárható lenne a jogellenes felhasználást megakadályozni.
A szerző ezennel kijelenti, hogy a hivatkozott oldalak, a linkek elhelyezésének időpontjában illegális tartalmaktól mentesek voltak. A linkelt oldalak aktuális és jövőbeni tartalmára a szerzőnek semmiféle befolyása sincs, ezért a szerző elhatárolódik az összes olyan linkelt oldal tartalmától, ami a link elhelyezését követően változtatva lett. Ez vonatkozik az összes saját Internet-ajánlatban lévő linkre, hivatkozásra, valamint a vendégkönyvbe tett idegen bejegyzésekre, a vitafórumokra és a levelezőlistákra is. Az illegális, hibás, vagy a nem teljes értékű tartalomért, és különösen az ebből eredő károkért, amik az információk bárminemű felhasználásából, vagy fel nem használásából erednek, a felelősség egyedül annak az oldalnak a tulajdonosát terheli, ahova a link mutat, nem pedig azt, aki a linke(ke)t nyilvánosságra hozta.

Adatvédelem
Ha az internetes oldalakon lehetőség van megadni személyes vagy üzleti adatokat (Email-cím, név), úgy ezen adatok megadása kizárólag az oldal látogatójának szabad akarata alapján történik. Az összes szolgáltatás igénybevétele, és megfizetése – amennyire csak technikailag lehetséges és elvárható -, ilyen adatok megadása nélkül, ill. anonim módon megadott adatokkal, vagy álneveken is engedélyezett.
A felelősség kizárásnak jogalkalmazása – Ezen felelősség kizáró rendelkezés az internetes tartalom részének tekintendő, ami erre az oldalra hivatkozik. Ha egyes részek, vagy e szöveg egyes megfogalmazásai az érvényes jognak nem, már nem, vagy nem teljesen felelnek meg, attól még a dokumentum egyéb részei saját tartalmukban és érvényességükben érintetlenek maradnak.

Szerzői jogok
Amennyiben szerzői jogokat sértő tartalmat találsz, jelezd a szexplaza@proton.me emailcímre!

Tájékoztatás
Az oldalon található bejegyzések, információk és tartalom a szerzők magánvéleményét tükrözik. Az oldal üzemeltetője kizárja a mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra vonatkozó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.

Publicistának emailben is lehet jelentkezni. Cikket, vagy hírt regisztrácó nélkül küldhetsz be itt.

Infók

A Szexpláza shop nem üzemel, a termék tartalom reklám célokat szolgál.

 AdatvédelemÁSZF – Impresszum

  • A webshop nem üzemel!
    – A diszkrét csomagolású küldeményeken a feladó a cég neve, nem lehet következtetni a csomag tartalmára!
    – A megrendelt terméket postai utánvéttel, Pick-pack pont átvétellel, vagy futárral tudjuk kiszállítani. A rendelés leadásánál választható ki, a kívánt lehetőség.

Elérhetőség domain és működés ügyben
Telefon:
Email: szexplaza (kukac) proton.me

Elérhetőség weboldal tartalom ügyekben
Telefon:
Email: szexplaza (kukac) proton.me

Elérhetőség szerzői jogok ügyében
Telefon:
Email: szexplaza (kukac) proton.me

Elérhetőség webshop ügyekben
Email: szexplaza (kukac) proton.me

Cégadatok
Cégnév:
Székhely:
Email:
Cégjegyzék szám:
Adószám:

Vélemény, hozzászólás?