ELADÓ a Szexpláza! Csak a domain nevek, vagy akár a tartalommal komplett!

A több mint 16 éve működő Szexpláza eladó. A domain nevek (szexplaza.net, szexplaza.hu), szükség szerint a weboldallal is. Továbbá a most nem elérhető a tagi tartalommal is kompletten eladó! A hosting amerikai szerveren 2025 májusig ki van fizetve. Fizetősé könnyen vissza lehet alakítani, az 1 TB tartalommal!
Érdeklődni a szexplaza@proton.me emailcímen lehet.
Még van infó, a kép alatt…

A szerver és a domain is az USA-ban van az arizonai Phoenixben található. Az impresszum itt.
Az adult tagi tartalom filmekből, videókból és képanyagból áll, például itt is egy része. A filmekhez és videókhoz minden szereplővel megvan a szerződés, és más forgalmazóktól vásárolt anyagról a szerződések.

6-50 ezer látogató és oldalelérés naponta az átlag, a Google és más keresőmotorok jól indexelik. A szöveges, vagy vizuális reklámok hatékonyak. Ha kiraksz egy cikket az oldalra, már másnap indexelve van.

A Szexpláza tagi tartalom fizetősen volt elérhető emeltdíjas SMS-el, hívással, vagy bankkártyás fizetéssel. A tartalom és működés igény szerint visszaállítható. Régebben online szexshop is működött az oldalon.

Domain név jelentése, mire való a domain?
A domain név jelentése: birtok, tartomány, terület, értelmezési tartomány. A domain nevet magyarul még használják domén névként is. Domain vagy domén jelentése röviden:
A legrövidebb és legegyszerűbb meghatározást a wikipédia adja nekünk, miszerint is a domain jelentése. A tartománynév (domainnév, illetve doménnév) az Internet egy meghatározott részét, tartományát egyedileg leíró megnevezés.

Ez csak a Google:


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Ritkán komoly kárt is okozhat a hamis potencianövelő, ezekben bízhatsz

A feketepiacon vásároltuk azokat a gyógyszereket, amiket aztán bevizsgáltattunk. Az illegális árusok azt állították, hogy [...]

Szexshopból az erotikus ajándékok mindkét fél örömére szolgálnak

Ha szexi ajándékot szeretnél, gyere el az Intim Center szexshopba. Sose tudhatok, hogy mivel állsz [...]

Bíznod kell a farkadban, hogy feláll amikor szükséged van rá

Történelmileg a férfi szexuális tevékenységet nemcsak a nemzés garanciájának tekintették, hanem az egész család jólétét [...]

Titan Gel rendelés vagy személyes vásárlás

A Titan GEL GOLD férfiaknak készült terméket már magyar üzlet is árusítja. Az INTIM CENTER [...]