Kutyás családi szex

kutya_es_no_Deutsch_magazinMegyünk haza a nejemmel bemegyünk a nappaliba és látjuk,hogy lányunk szopja a fiunk farkát a tv-ben meg egy házi video megy amin a nejem éppen a kutyánkal baszatja magát állatos pornóban. Ez bizony állatszex! Mit csináltok kiáltott rájuk a nejem. Faszt akarsz szopni akkor ne azt szopd mondta a lánynak. Apu gyere ide,ved elö szolt. Oda léptem hozzájuk és elővettem a farkam. Megfogta a lányunk fejét és oda nyomta a farkamhoz. Ezt szopd, apádé legalább méretes 22 cm fasz. Megfogtam én is a fejét és a szájába nyomtam meredezö farkamat. Szopni akarsz majd apu megszoptat mondtam neki.
Öklendezet ahogy a torkáig nyomtam.
A nejem meg adta az instrukciokat meg néha ő is bekapta. Miután jol megszopatam a lányomat szoltam a fiamnak, gyere ide most te jössz. Micsoda tiltakozott. Nem hallotad mit mondot az apád szolt rá a nejem és már nyomta is rá a fejét. Izgatott a látvány hogy a fiam szopja a farkam. A nejem folyamatossan mondta neki hogy hogyan csinálja,néha kirántotta a szájábol és ő kezdte szopni. Eleinte nem akarta szopni de aztán nagyon ügyes lett. A nejem megmarkolta a farkát, tetszene ha anyád leszopna közben mondta neki és már vadul szopta.
Gyerünk lányom fordulj meg és told ki a segged apának szoltam rá. Engedelmeskedet oda léptem szét huztam a kis seggét ráköptem majd bele nyomtam a nagy faszomat a szüz seggébe. Üvöltött probálta elhuzni magát de én tartottam a faszon. Ne sikits majd megszokod szoltam rá. Izgatott hogy sikit a kis ribi. Éreztem hogy minden lökésnél tágul a kis segge.
A nejem meg közbe elkezte nyalatni magát a fiunkal. Idövel a sikitásbol hangos nyögés lett,tudtam hogy már élvezi apuci farkát. Miután több pozban dugtam szoltam a fiamnak, most a te segged jön azzal megragadtam és már faszra is volt huzva.
Ne apu ne,kiáltotta és elkezdett sirni. Na milyen volt apád faszára huzva kérdete nejem a lánytol. Igazad volt apué tényleg fasz,alig várom hogy megint ráhuzzon. Addig is gyere nyald ki anyádat te is szopos. Ez a film tetszik nektek hogy ezt nézitek. Igen anyu felizgatott minket ahogy a kutyus megkefél a nagy vörös faszával. Élvezted kérdezte a kislány. Mindjárt megtudod válaszolta és kiment. Behozta a kutyát és elkezte simogatni a farkánál. Ki is bugyant a vörös fasz. Gyere markold meg szolt a lánynak. Engedelmeskedett.
Na gyerünk szopjad mint ahogy apádat szoptad. Szo nélkül neki ált szopni,én meg néztem ahogy beleduzzad a szájába a nagy fasz. Ügyes vagy dicsérte az annya.
Gyerünk négykézlábra utasitottam. A kutya ráugrott a nejem meg beigazitotta a faszt a seggébe. Nagyon elkezte baszni a kutya de ő csak nyögött és kiabálta hogy baszad szét a seggem a nagy faszoddal. Élvezte a baszást. A fiam is csak nézte és láttam hogy keményedik a farka a látványtol miközben keményen basztam hátulrol. Szoltam a nejemnek hogy jöjjön szopja közben.
Majd én is a fiam elé térdeltem és kivettem a nejem szájábol a farkát és rábuktam,hamar bele élvezett a számba. Közben a kutya tele élvezte a lányunk seggét és leszált rola,ömlöt belöle a sok geci. Nyald föl a földröl szoltam rá. Na fiam most te jössz. Szo nélkül ment szopni a kutyafaszt. Anyu ez fantasztikus volt remélem máskor is megbasztok a kutyussal mondta a lány. Oda mentem segiteni berakni a fiamba a faszt. Egyböl megint felált fiam farka. Élvezte a kutyafaszt a seggében. Apu leszophatom közben a bátyust kérdete a lány.
Persze szopd le válaszoltam. Én meg elkeztem a nejemet seggbe baszni. Miután a lányom leszopta a bátyust a kutya is tele élvezte a seggét. Leugrott rola és lefeküdt. Ne mozdulj bátyus kinyalom a seggedböl a kutyagecit szolt rá a hugi. Na gyerekek már csak apátokat kell leszopni szolt rájuk a nejem. Már ugrottak is kirántoták az anyuk seggéböl és kéjessen szopni kezték. Tele s élveztem mind kettöjük száját forro sürü gecimmel. Azota ők kérik hogy rendszeressen tartsunk családi baszásokat!


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szex shop ❤️ INTIM CENTER a legjobb szexbolt férfiaknak, nőknek, pároknak

Több mint 30 éve működünk együtt népszerű és megbízható gyártókkal és beszállítókkal, hogy mindig hozzánk [...]

Vibrátorért ugorj be az Intim Center szexshopba a legjobb szexbolt az országban

Ha kilátásban van egy kis szex, vegyél egy vibrátort! A vibrátor blog is írja, hogy [...]

Szexshop cuccokat tesztelt Hanzelinova Veronika és Silion Antinia Roxana

Az Astoria budapesti szexshop cuccait tesztelte Hanzelínová Veronika és Silion Antinia Roxana! Az ismert magyar pornós [...]

Dildó, műfarok szex Krisztin Laura és Alács Veronika leszbikus lányokkal

A Szexplázában dildó szex szép leszbikus lányokkal. A Szexpláza online szexshop változatos dildó műpénisz választékából [...]