Ferihegyen utaskisérők punciját fogdossák, végbelükbe nyúlnak

stewardess-pinaja-végbelnyilasa-zaklatvaZaklatják a biztonságiak a pilótákat és a stewardesseket Ferihegyen! Markolásszák a pinájukat, és megujjazzák a feneküket! Szabó Máté ombudsmanhoz fordultak a Ferihegyi repülőtéren dolgozó pilóták és stewardessek, mert szerintük sérti emberi jogaikat egyes biztonsági őrök kulturálatlan, zaklató bánásmódja – írta csütörtökön az Index.hu. A hírportál közlése szerint az állampolgári jogok országgyűlési biztosának írt levélben “vérlázító” panaszok olvashatók. “A kézzel végrehajtott vizsgálatok alkalmával a nemi szervek kézmarokkal történő és bántóan durva fogdosása számtalan esetben megtörtént, úgy nők, mint férfiak esetében. A fenékbe nyúlás sem maradt ki, a biztonsági célzatúnak beállított speciális vizsgálatok palettájának kiterjedtségéből” – idézett az Index a Malév-dolgozók leveléből.
A hírportál közlése szerint az állampolgári jogok országgyűlési biztosának írt levélben “vérlázító” panaszok olvashatók. “A kézzel végrehajtott vizsgálatok alkalmával a nemi szervek kézmarokkal történő és bántóan durva fogdosása számtalan esetben megtörtént, úgy nők, mint férfiak esetében. A fenékbe nyúlás sem maradt ki, a biztonsági célzatúnak beállított speciális vizsgálatok palettájának kiterjedtségéből” – idézett az Index a Malév-dolgozók leveléből. Mint írták, előfordul az is, hogy az illemhelyre viszik be a dolgozókat, ahol derékig felhúzatják a stewardessek szoknyáját, majd “megalázó módon, egyértelműen kimondottan a nemi szervek jobb megfigyelhetősége érdekében tangájuk mélyebb behúzására szólítanak fel légiutas-kísérőket”. Az Index közlése szerint a pilóták és légiutas-kísérők sérelmezik a vizsgálatokat övező, minősíthetetlen hangnemet is. Többször fenyegették őket azzal, hogy ha nem viselkednek jól, kapnak egy kis tapogatást. Fenyegették már őket azzal is, hogy bevonják a reptéri azonosító kártyájukat. A dolgozók panaszaira a biztonsági szolgálat vezetőjétől az a válasz érkezett, hogy a “nemi szervek kézzel történő, markáns vizsgálata” szabályszerű munkaköri kötelességük. A történtek miatt az egyik érintett honlapot indított és már tizenkilenc írást közölt a megalázás különböző eseteiről – olvasható a cikkben. Ferihegyen júliusban szigorították meg a biztonsági ellenőrzéseket, miután a reptér elbukott az egyik nemzetközi légügyi szervezet, az ICAO (International Civil Aviation Organization) egyik tesztjén. Megérkezett Szabó Máté ombudsmanhoz csütörtökön az a panaszlevél, amelyet a Ferihegyen dolgozó pilóták és stewardessek írtak a reptéren zajló “zaklatások” miatt. Az ombudsmani hivatal sajtóosztályától az MTI úgy értesült: megkapták a levelet, s egyelőre azt vizsgálják, hogy egyáltalán Szabó Máté jogkörébe tartozik-e az eset. Ha igen, akkor az ombudsman hivatalból eljárást fog indítani az esettel kapcsolatban – jelezték.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Férfivadító szexi rucik hátulról, aztán elölről is

Férfivadító szexi rucik hátulról, aztán elölről is, és egyéb információk lenge ruhákról. A szexi fehérnemű [...]

Az intimcenter kulcsszó az erotikában, vigyázz mert más szexshopok is használják

Látogasson el személyesen is az Intim Center szexboltba a kézzelfogható, tapintható választékért, hogy ne egy [...]

Szexshop üzlet a Facebookon

A Szexpláza csak online szexshop értékesítéssel foglalkozik, nyílt árusítású üzlete nincs. Mivel egyre nagyobb az [...]

Dildók és vibrátor Szabadkai Éva szex castingján

A vibrátorok és dildók megosztják a közvéleményt, de egy biztos, senkiben sem keltenek közömbös érzéseket. [...]