Damu Roland Palácsik után a médiát baszogatja

Damu Roland Palácsik Tímea után a médiát akarja megerőszakolni, mivel több újság ellen is pert indított jó hírneve és személyiségi jogainak sérülése miatt.
– Természetes, hogy elsősorban a bűncselekménye miatti felülvizsgálati kérelem érdekelte ügyfelemet – kezdte Ruttner György, aki ezt a polgári pert is átvette a színész korábbi ügyvédjétől. – Érthetetlen, de annak ellenére, hogy több mint két hónap telt el védencem jogerős ítéletének kihirdetése óta, még mindig nem kaptuk meg a tárgyalás jegyzőkönyvét. Enélkül nem tudjuk megírni és a Kúriára benyújtani a felülvizsgálati kérelmet… A teljes cikket a Blikk oldalán itt olvashatod el.

Damu Roland faszságai, és nemi erőszak ügye: Palácsik Tímeát kihallgatták Dubaj ügyben – Rohadkurvázzák Palácsik Tímeát – Palácsik bulizik, Damu a pszichiátrián rohad – Felizgul Damu, ha ellenkeznek a nők – Palácsik Tímea, akinek a vaginájába erőszakkal helyezte be  a faszát Damu Roland -Damu Roland kajakbaszási ügye négy év hat hónappal végződött – Pornósok játszották el, hogy hogyan történhetett a Palácsik erőszak – Damu egy műnőn mutatja be, hogy megkúrta-e Palácsikot – Damu Rolandot leszopta Palácsik Tímea, aztán tökön rúgta – Andy Vajna mellett dögösödik Damu által megerőszakolt Palácsik Tímea – Andy Vajna, Damu megerőszakolt csaját, Palácsik Tímeát dugja – Beszarás, Damu Rolandot hat év letöltendő börtönre ítélték – Damu megerőszakolt barátnőjét új férfiak szakértik – A megerőszakolt Palácsik Tímea jó dugás lehet Vajnának – Damu elővette a farkát és állva tolta Tímea hüvelyébe – Nemi erőszak miatt vádat emeltek Damu ellen – Andy Vajna Damu agyonvert excsaját, Palácsik Tímeát dugja – Tóth Évát, Tasnádi exét már nem dugja Andy Vajna – Damu Roland többször megverte Palácsik Tímeát – Damu: Konzumlány, kurva volt a barátnőmPalácsik Tímea véresen menekült Damutól – Két barátnője van Damu Rolandnak – Damu Roland és kedvese Palácsik Tímea meztelenül a hírnévért.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Kipróbáltam egy potencianövelőt, durván hatásos

Először vásároltam potencianövelő terméket. Negyven éves elmúltam. Az erekcióm mindig könnyen kialakult eddig is, de [...]

Milyen lányokat kielégítő szexshop dolgokat tudtok?

A nők intim termékei örömet és előnyöket is adhatnak. A legtöbb terméket mind a hüvelyi, [...]

Japán pornós lányok puncija vibrátorosra mintázva, a szexshopban kapható, rendelhető

Vagina maszturbátor műpunci, rezgő loveclone Kabuki Nights Big Squeeze igazi vagina érzetet kelt, olyan mintha [...]

Szexshopból így válassz vibrátort, ha rendelsz vagy személyesen vásárolsz

Méretében és anyagában és árban nagyon sokféle vibrátort lehet kapni egy szexshopban. Ez nagyon jó, [...]